Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Off ben de normal beklemek istiyorum ama sizin günler belli oldukça insan sezeryana hevesleniyor sanki doğacağı günü bilsem daha çabuk geççek gibi
Doktor normal için tarih veriyor sana vermedi mi? Yani bir sıkıntı olmazsa ultrasonda çıkan tarihte sancın gelir

Ay kızlar hiç okuyamıyorum mesajları aşıdan sonra oğlumun ateşi var onu takip ediyorum annemle tartışıyorum birde bana aşı neden vurdurdun diyorhepiniz heyacanlısınız bende aynen artık geceler hiç dönemiyorum bile bu arada pazartesi 37+6 olucam erken sanki bilemedim

Diğer ayların annelerini takip ediyordum doğum hikayelerini bebeklerini emzirme süreçlerini vs. şimdi sıra bize gelmiş yarın doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum haberlerinizi bekliyoruz

Yok kuzu yaa iyi bence 38 haftalik say zaten o haftadan sonra bebek gelişimini tamamen tamamlıyor ciğerleri de gelişmiş oluyor sadece icerde kilo almis oluyor sonuçta disarda da alacak

Yok kuzu yaa iyi bence 38 haftalik say zaten o haftadan sonra bebek gelişimini tamamen tamamlıyor ciğerleri de gelişmiş oluyor sadece icerde kilo almis oluyor sonuçta disarda da alacak
Oğlumu 37 almıştı daha erkendi emmede zorlandık ama dil bağı vardı o zaman bilemedim hangisinin etkisiydi

Diğer ayların annelerini takip ediyordum doğum hikayelerini bebeklerini emzirme süreçlerini vs. şimdi sıra bize gelmiş yarın doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum haberlerinizi bekliyoruz
Ağlama geldi bana bebek yarın kucağımda buluşma gerceklesecek kaç gündür telastan ne yaşadığımin farkında değilim günler bitti saatler kaldı
Gecmis olsun canım düzelir ilaç verdin mi asisiz olur mu annende yani erken değil canım doktor öyle uygun görmüş düşünme

Selam kızlar bugün randevum vardı benim de her şey yolunda göründü 8 Eylül'e gün verdi 39+2de doğmuş olacak inşallah yarın doğuma girecekler için beni de heyecan sarması peki
Hadi inşallah
Herseyin yolunda olması çok güzel
Bizde heyecan dorukta yarın dünyanın en güzel duygusunu da sezeryan acısını da tadacaz umarım gece uyurum

Oğlumu 37 almıştı daha erkendi emmede zorlandık ama dil bağı vardı o zaman bilemedim hangisinin etkisiydi
Dil bağı cok etkiliyor canim mesela kizim 36 haftalik doğmuştu memeyi ememedi ama oglum 35 haftalik doğmuştu baya memeyi tuttu emdi yani bebekle alakalı oluyor ama senin haftan iyi bence tutar gibi kuzu

Hiçç ağrım yok canımm sadece emzirirken kramp girer gibi oluyor o da rahim toparlanıyormuş emzirmek daha hızlandırıyormuş öyle dedi doktor prenses hala minicik kilo almıyor korkuyorum ama hareketli baya öyle erken doğmuş gibi değil eli kolu durmuyor
Sen nasılsın

Sıralamayı ben bozabilirim her an, banka sırasına kaynak yapanlar gibi Daha önce de yazmıştım, 3 haftadır Nst'de sancı çıktığı için yatış verip duruyorlardı, bugün yine kontrolde sancılarım çıktı. Bu seferki, diğerlerine göre daha şiddetli ve düzenliydi. Yatış verdiler, kabul etmedim. Suyum, nişanım gelirse acilden giriş yapmamı söyleyip imzayla eve gönderdiler. Bu şekilde 2 hafta geçiren de varmış, 2 gün sonra doğuran da. Bugün tam 35 haftalığız. Yarın 36.haftaya girmiş olacağız. Açılmam da var 1,5 cm ama inşaallah 2 hafta daha sıralamayı bozmadan içimde tutmayı başarabilirim

İnşallah canım güzelce dinlen sakin kalmaya çalış 36 hafta da çok erken değil stres yapma

İnşallah canım güzelce dinlen sakin kalmaya çalış 36 hafta da çok erken değil stres yapma
Bunu sordum doktora, 34'ten sonra risk daha az değil mi diye. "32.haftada doğup 3-4 gün küvezde kalan da var, 40.haftada doğup bir ay küvezde kalan da var, tamamen bebeğe bağlı, bunları düşünmenin sana da bebeğe de bir faydası yok" dedi. O yüzden stresli değilim, bide ben doğum tarihinin mutlak kader olduğuna inanıyorum. O geleceği günü biliyor, elbette ki tedbir bizden ama ne yaparsak yapalım günü şaşmıyor bence. Akıştayım yani :) Hazır ve nazır bekliyorum, Beyefendiciğimin gönlü ne zaman isterse buyursun gelsin..

Verdim çok zor düştü şimdi yine geceni uyumucam takip edicem.Bilmiyorum ya biranlık erken sandım

Dil bağı cok etkiliyor canim mesela kizim 36 haftalik doğmuştu memeyi ememedi ama oglum 35 haftalik doğmuştu baya memeyi tuttu emdi yani bebekle alakalı oluyor ama senin haftan iyi bence tutar gibi kuzu
Ben şimdi emmesi için çok uğraşmıcam malesef sebebini yazmıştım bura ilk günler vericem tabi tutmasa bile sağıcam ama sonra mamayla devam mama bizim için daha sağlıklı riske atamam zaten doktorda izin vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…