Doktor normal için tarih veriyor sana vermedi mi? Yani bir sıkıntı olmazsa ultrasonda çıkan tarihte sancın gelirOff ben de normal beklemek istiyorum ama sizin günler belli oldukça insan sezeryana hevesleniyorsanki doğacağı günü bilsem daha çabuk geççek gibi
Yok kuzu yaa iyi bence 38 haftalik say zaten o haftadan sonra bebek gelişimini tamamen tamamlıyor ciğerleri de gelişmiş oluyor sadece icerde kilo almis oluyor sonuçta disarda da alacakAy kızlar hiç okuyamıyorum mesajları aşıdan sonra oğlumun ateşi var onu takip ediyorum annemle tartışıyorum birde bana aşı neden vurdurdun diyorhepiniz heyacanlısınız bende aynen artık geceler hiç dönemiyorum bile bu arada pazartesi 37+6 olucam erken sanki bilemedim
Oğlumu 37 almıştı daha erkendi emmede zorlandık ama dil bağı vardı o zaman bilemedim hangisinin etkisiydiYok kuzu yaa iyi bence 38 haftalik say zaten o haftadan sonra bebek gelişimini tamamen tamamlıyor ciğerleri de gelişmiş oluyor sadece icerde kilo almis oluyor sonuçta disarda da alacak
Ağlama geldi bana bebek yarın kucağımda buluşma gerceklesecekDiğer ayların annelerini takip ediyordum doğum hikayelerini bebeklerini emzirme süreçlerini vs. şimdi sıra bize gelmişyarın doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum haberlerinizi bekliyoruz
Gecmis olsun canım düzelir ilaç verdin mi asisiz olur mu annende yaniAy kızlar hiç okuyamıyorum mesajları aşıdan sonra oğlumun ateşi var onu takip ediyorum annemle tartışıyorum birde bana aşı neden vurdurdun diyorhepiniz heyacanlısınız bende aynen artık geceler hiç dönemiyorum bile bu arada pazartesi 37+6 olucam erken sanki bilemedim
Hadi inşallahSelam kızlarbugün randevum vardı benim de her şey yolunda göründü 8 Eylül'e gün verdi 39+2de doğmuş olacak inşallah yarın doğuma girecekler için beni de heyecan sarması peki
Dil bağı cok etkiliyor canim mesela kizim 36 haftalik doğmuştu memeyi ememedi ama oglum 35 haftalik doğmuştu baya memeyi tuttu emdi yani bebekle alakalı oluyor ama senin haftan iyi bence tutar gibi kuzuOğlumu 37 almıştı daha erkendi emmede zorlandık ama dil bağı vardı o zaman bilemedim hangisinin etkisiydi
Aynı güne gün almışızSelam kızlarbugün randevum vardı benim de her şey yolunda göründü 8 Eylül'e gün verdi 39+2de doğmuş olacak inşallah yarın doğuma girecekler için beni de heyecan sarması peki
YaaaAynı güne gün almışız
Hiçç ağrım yok canımm sadece emzirirken kramp girer gibi oluyor o da rahim toparlanıyormuş emzirmek daha hızlandırıyormuş öyle dedi doktorPhoebeBuffay00 Gilmors
Allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel haberlerinizi bekliyoruzYarın burası çoşacaaaakk
julettae toparlanabildinmi ağrıların varmı?küçük prenses napıyor iyimi
İnşallahYaaadaha erken gelmek istemezseler eğer aynı gün doğarlar inşallah
Sıralamayı ben bozabilirim her an, banka sırasına kaynak yapanlar gibiAy evet niye inanamadım ki senin doğuracağına
şimdi sen vePhoebeBuffay00 yarın doğuruyorsunuz
arkanızdanNiqu galiba 25 iydi
o arada bi yerde @Mevsimm34 doğurur
lütfen arkadaşlar sırayla hepimiz doğurucaz , sıraya girelim
Artık büyüdüler erken de olsa sıkıntı olmaz sanırımİnşallahbenim de durursa inşallah 38+3 olacak.
İnşallah canım güzelce dinlen sakin kalmaya çalış 36 hafta da çok erken değil stres yapmaSıralamayı ben bozabilirim her an, banka sırasına kaynak yapanlar gibiDaha önce de yazmıştım, 3 haftadır Nst'de sancı çıktığı için yatış verip duruyorlardı, bugün yine kontrolde sancılarım çıktı. Bu seferki, diğerlerine göre daha şiddetli ve düzenliydi. Yatış verdiler, kabul etmedim. Suyum, nişanım gelirse acilden giriş yapmamı söyleyip imzayla eve gönderdiler. Bu şekilde 2 hafta geçiren de varmış, 2 gün sonra doğuran da. Bugün tam 35 haftalığız. Yarın 36.haftaya girmiş olacağız. Açılmam da var 1,5 cm ama inşaallah 2 hafta daha sıralamayı bozmadan içimde tutmayı başarabilirim
Bunu sordum doktora, 34'ten sonra risk daha az değil mi diye. "32.haftada doğup 3-4 gün küvezde kalan da var, 40.haftada doğup bir ay küvezde kalan da var, tamamen bebeğe bağlı, bunları düşünmenin sana da bebeğe de bir faydası yok" dedi. O yüzden stresli değilim, bide ben doğum tarihinin mutlak kader olduğuna inanıyorum. O geleceği günü biliyor, elbette ki tedbir bizden ama ne yaparsak yapalım günü şaşmıyor bence. Akıştayım yani :) Hazır ve nazır bekliyorum, Beyefendiciğimin gönlü ne zaman isterse buyursun gelsin..İnşallah canım güzelce dinlen sakin kalmaya çalış 36 hafta da çok erken değil stres yapma
Verdim çok zor düştü şimdi yine geceni uyumucam takip edicem.Bilmiyorum ya biranlık erken sandımAğlama geldi bana bebek yarın kucağımda buluşma gerceklesecekkaç gündür telastan ne yaşadığımin farkında değilim günler bitti saatler kaldı
Gecmis olsun canım düzelir ilaç verdin mi asisiz olur mu annende yanierken değil canım doktor öyle uygun görmüş düşünme
Ben şimdi emmesi için çok uğraşmıcam malesef sebebini yazmıştım bura ilk günler vericem tabi tutmasa bile sağıcam ama sonra mamayla devam mama bizim için daha sağlıklı riske atamam zaten doktorda izin vermiyor..Dil bağı cok etkiliyor canim mesela kizim 36 haftalik doğmuştu memeyi ememedi ama oglum 35 haftalik doğmuştu baya memeyi tuttu emdi yani bebekle alakalı oluyor ama senin haftan iyi bence tutar gibi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?