Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Belki aynı yerde nst de olabiliriz bu kadar olur şu anda bende nst çektiriyorum çünkü
Ş
Belki aynı yerde nst de olabiliriz bu kadar olur şu anda bende nst çektiriyorum çünkü
Belki de öyle olmuş olabilir haftaya tekrar çağırdılar şükür 3. Nst iyi çıktı bi panik oldum giremedim o an özelden yazışalım aynı güne denk gelirse haberleşiriz

Geçen benide 2 defa çekti ben dedimki hiç atıştırmadan evden çıktım git dedi karnını doyur gel bende öyle yaptım sonra haraketlendi
Evet yedim girdim yine hareket yoktu bi daha bişeyler yedim 3. De hareketlendi beyfendi. Bi panik yaptı bugün şükür iyiymiş

Ş
Belki de öyle olmuş olabilir haftaya tekrar çağırdılar şükür 3. Nst iyi çıktı bi panik oldum giremedim o an özelden yazışalım aynı güne denk gelirse haberleşiriz
Çok şükür canim zaten bende o anda bakamadım anket yaptılar bi daha denk gelirsek haberleşiriz

doktor suyuna göre de bakıyor olabilir biran önce çıksınlar istiyorum hareket etse Kordon mu dolandı diyorum etmese de Kordon mu dolandı diyorum sağsalim şu mahpusluk bitsin kuzulara
Aynen kuzum yaa tabi hafta uzadıkça telaş daha fazla oluyor hayırlısı artık napalim sağlıkla gelsinler de erken gec problem yok

Saol canımmmmm inşallah Bebek nasıl biraz topalarladımı prensess
çok minik 2400 le çıkmıştım hastaneden hiç kilo aldığını düşünmüyorum
Büyük oğlum emzirmemi istemiyor kucağımda gördüğünde koşup kendi emmeye çalışıyor öyle evde köşe kapmaca oynuyoruz eşim oyalıyor onu öyle kolay oluyor bugğn yalnızım işe başladı artık biraz zorladı beni bu durum

İnsallah sağlıkla guzellikle gelecekler inanın çok karmaşığım
Doğumdan önceki tüm gün saçma sapan ağlamıştım çok garip duygular geliyordu ya anlıyorum seni
Evet sende ağlamıştın, yazmıştın hatta. Simdi neden öyle olduğunu ben çok iyi anlıyorum.

Yok ben doğum anında demiyorum daha sonra

Aboo tamda tahmin etmiştim dikkat et canım valla kıskanıyor zarar bile verebilir benim kızla oğlan şu yaşa geldi hala aynilar 14 yasindaki kız sürekli kardesini kıskanıyor

Siramizi kapanlar olmazsa şuan görünen doğum planı budur
PhoebeBuffay00 yarın için basarilar canım benim dün gece eşimle sabaha kadar uyumadık sen ne yaptın heyecanlımisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…