Kuzu sordum gunu ne zmn vereceksiniz diye 37.haftada gun veriyorlarmış genelde 39. Hafta da alıyorlarmışTabi tabi öylegeliyor gelmekte olan
ŞBelki aynı yerde nst de olabiliriz bu kadar olur şu anda bende nst çektiriyorum çünkü
Belki de öyle olmuş olabilir haftaya tekrar çağırdılar şükür 3. Nst iyi çıktıBelki aynı yerde nst de olabiliriz bu kadar olur şu anda bende nst çektiriyorum çünkü
doktor suyuna göre de bakıyor olabilirKuzu sordum gunu ne zmn vereceksiniz diye 37.haftada gun veriyorlarmış genelde 39. Hafta da alıyorlarmış
Evet yedim girdim yine hareket yoktu bi daha bişeyler yedim 3. De hareketlendi beyfendi. Bi panik yaptı bugün şükür iyiymişGeçen benide 2 defa çekti ben dedimki hiç atıştırmadan evden çıktım git dedi karnını doyur gel bende öyle yaptım sonra haraketlendi
3. Nstde hareketlendi canım şükür. Aklım çıktı resmen bütün gün hareket eden çocuk durdu.Son nst nasıl çıktı canım ben her gidişim de iki kez nst çekiliyor
Doğumdan önceki tüm gün saçma sapan ağlamıştım çok garip duygular geliyordu ya anlıyorum seniAğlamak istiyorum ama ev de dolu. Banyoya girip aglayacagim içimde durduramadığım öfke sinir hüzün heyecan yani her duygu var. Ne hissedecegimi şaşırdım
Çok şükür canim zaten bende o anda bakamadım anket yaptılar bi daha denk gelirsek haberleşirizŞ
Belki de öyle olmuş olabilir haftaya tekrar çağırdılar şükür 3. Nst iyi çıktıbi panik oldum giremedim o an özelden yazışalım aynı güne denk gelirse haberleşiriz
Aynen kuzum yaa tabi hafta uzadıkça telaş daha fazla oluyor hayırlısı artık napalim sağlıkla gelsinler de erken gec problem yokdoktor suyuna göre de bakıyor olabilirbiran önce çıksınlar istiyorum hareket etse Kordon mu dolandı diyorum etmese de Kordon mu dolandı diyorum sağsalim şu mahpusluk bitsin kuzulara
çok minik 2400 le çıkmıştım hastaneden hiç kilo aldığını düşünmüyorumSaol canımmmmm inşallah Bebek nasıl biraz topalarladımı prensess
Hee kız durmadan diyim diyim duymuyorsunuz beni
Tamamdır canımÇok şükür canim zaten bende o anda bakamadım anket yaptılar bi daha denk gelirsek haberleşiriz
İnsallah sağlıkla guzellikle geleceklerDuygular tavan ne hissedecegini şaşırdın dimi canım sabah evladını kucağına alınca birçoğu geçicek güzel duygular gelicek yerine. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Yarın iki bebiş geliyor ne güzel
Evet sende ağlamıştın, yazmıştın hatta. Simdi neden öyle olduğunu ben çok iyi anlıyorum.Doğumdan önceki tüm gün saçma sapan ağlamıştım çok garip duygular geliyordu ya anlıyorum seni
Hormonlar tavan bugün ama yarın iyi olacaksınİnsallah sağlıkla guzellikle geleceklerinanın çok karmaşığım
Evet sende ağlamıştın, yazmıştın hatta. Simdi neden öyle olduğunu ben çok iyi anlıyorum.
Yok ben doğum anında demiyorum daha sonraBize bugün Gebelik Okulu'nda anlatıldı bu; "Bir elimizle bebeğin çıkışını sağlarken diğer elimizle bebeğin poposunu sürekli kontrol etmek zorundayız ama size etraftan anlatılan gibi bir bastırma söz konusu değil, kimse karnınıza bastırmayacak" dedi doktor. Bu arada imkanı olan annelere, mutlaka Gebelik Okulu'na katılmalarını öneririm. Burada yazılan çoğu sorunun cevabı uzmanlar tarafından detaylıca anlatılıyor.
İnşallah, hep birlikte iyi olalımHormonlar tavan bugün ama yarın iyi olacaksın
Aboo tamda tahmin etmiştim dikkat et canım valla kıskanıyor zarar bile verebilir benim kızla oğlan şu yaşa geldi hala aynilar 14 yasindakiçok minik 2400 le çıkmıştım hastaneden hiç kilo aldığını düşünmüyorum
Büyük oğlum emzirmemi istemiyor kucağımda gördüğünde koşup kendi emmeye çalışıyor öyle evde köşe kapmaca oynuyoruzeşim oyalıyor onu öyle kolay oluyor bugğn yalnızım işe başladı artık biraz zorladı beni bu durum
Ay evet niye inanamadım ki senin doğuracağına
şimdi sen vePhoebeBuffay00 yarın doğuruyorsunuz
arkanızdanNiqu galiba 25 iydi
o arada bi yerdeMevsimm34 doğurur
lütfen arkadaşlar sırayla hepimiz doğurucaz , sıraya girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?