Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim belli olmaz Doktorlar arası git gel olmuşum birinin dediğini öbürü farklı söylüyor ama ameliyat dosyam hazır pazartesi anestezi doktoruyla görüşcem

Aboo tamda tahmin etmiştim dikkat et canım valla kıskanıyor zarar bile verebilir benim kızla oğlan şu yaşa geldi hala aynilar 14 yasindaki kız sürekli kardesini kıskanıyor
Evet itme vs yapmıyor sadece bana sarılmaya çalışıyor emzirirken ama her an her şey olabilir çok dikkat ediyorum 2400 bu kız nasıl toparlanacak ya o kadar minikki

Sizin doğumunuz normal miydi nasıldı süreciniz
Evet normaldi sabahtan suni sancı verildi öyle başlatıldı yaklaşık 12 saat sancı çektim ve sürekli hareket halindeydim bebek kanala girsin diye sonra son birkaç saat artık alın beni yapamayacağım dedim ama yinede epidurali dahi reddettim tabi doğru yaptım mi bilmiyorum belki epidural alsam daha rahat olurdum öyle insallah herkesin süreci kolay geçsin anne olmayı istemek karar vermek büyük bir cesaretmiş onu anladım doğumda

Siramizi kapanlar olmazsa şuan görünen doğum planı budur
PhoebeBuffay00 yarın için basarilar canım benim dün gece eşimle sabaha kadar uyumadık sen ne yaptın heyecanlımisin
Ay birbirimizi yedik. Bugün anladı sinirimi işe gitmedi gece üç dört kere uyandim yemek bir şeyler yedim doktor 12 den sonra yemek yeme su içme dedi kara kara nasıl yapacGimi düşünüyorum
Evet itme vs yapmıyor sadece bana sarılmaya çalışıyor emzirirken ama her an her şey olabilir çok dikkat ediyorum 2400 bu kız nasıl toparlanacak ya o kadar minikki
Maşallah toparlanır insllah sen emziriyorsun ona da sana da iyi geliyordur. Bu arada tek kaldı ya evde babası ile biraz kıskanıyordur ama geçecek. Okullar ne Zaman açılıyor o zaman rahatlarsın ?

Bende dün acıktım gece yarisi ben şimdilik sakinim ama çocuklar deli ediyor yemek bulaşık ortalık falan derken sakinliğim gidiyor yavaş yavaş ben su içmeden yaşayamam ki nasıl olcak bu gece merak ediyorum
İlk başta geldi ama şuan damla damla sağım yapıyorum kesiliyor acaba yeme icmeyle gelir mi malum nefes problemi olduğu için emziremiyorum da sagmayla getirmem lazım
Bebekle yakın temas kurmak lazım demekki inşallah biran önce çıkar kuzum da hemen alırsın kucağına

İlk doğum muydu canım? Ay çok değişik hem zor hem doğurduğun an gelen duygular rahatlama nasıl bir şey değil mi zaten son doğuracağımız zaman dayanılmaz oluyor o zaman da epidural için geç kalınmış oluyor iyi yapmışsın yani ben de epidural verin beni ameliyata alın diye yalvardım ama ahahah iyiki dinlemiyorlar o anlarda

İnsallah

İlk başta geldi ama şuan damla damla sağım yapıyorum kesiliyor acaba yeme icmeyle gelir mi malum nefes problemi olduğu için emziremiyorum da sagmayla getirmem lazım
Kaçınca haftanda doğurdun? İnşallah çabuk toparlar hayırlı olsun bu arada çok sevindim sağlıkla büyüsün benimki de çok küçük zor emziriyorum yoruluyor kilo almıyor

Evet ilk doğumdu karnım bomboş kaldı ama cok gzuel bir rahatlama geliyor ben bir deli cesaretiyle girdim resmen bana 7 cm olunca sordu doktorum epidurali istemedim nasipte böyleymiş kucağıma çok anlık alabildim sonra götürdüler inşallah kendine gelsinde bolca kucağıma alıp seveceğim

Kaçınca haftanda doğurdun? İnşallah çabuk toparlar hayırlı olsun bu arada çok sevindim sağlıkla büyüsün benimki de çok küçük zor emziriyorum yoruluyor kilo almıyor
Tam 36 da geldi ciğer geliştirici vs yapıldı aminnnn hepimizin inşallah bebisleri sağlıkla buyusun benimkine alissin diye emzik benzeri bir şey veriyorlarmış insallah çıkınca sorun yaşamayız meme konusunda

Çook sevindim merak etme çabuk kavuşursunuz hemen toparlar o
yaşamazsın inşallah peki ne zaman verecekler sana belli mi? Benim ki 37+0 da doğurttular korkuyorum çok küçük yetemeyeceğim diye panik halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…