Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben 36 haftalık doğurdum hiç korkma ama neden yatmak istemiyorsun

Evet itme vs yapmıyor sadece bana sarılmaya çalışıyor emzirirken ama her an her şey olabilir çok dikkat ediyorum 2400 bu kız nasıl toparlanacak ya o kadar minikki
Kuzum benim kızım 2950 doğmuştu. Bi tanıdığım böyle küçük doğan bebeklerin daha çabuk toparlandığını söylemişti. Gerçekten kızım maşallah çok güzel emmişti. Şuan çok kilolu değil ama boyu filan normal. Yani toparlar sen zaten tecrübeli annesin
Off ben de normal beklemek istiyorum ama sizin günler belli oldukça insan sezeryana hevesleniyor sanki doğacağı günü bilsem daha çabuk geççek gibi
Ya evet bende de o var. Aslında allah korusun erken doğacak olsa doktorun tarih vermesininde anlamı yok ama insan tarih duymak istiyor
Tut tut biraz daha tut şaka bi yana belli olmaz. Doğurucam dersin zamanında gelir. Hiç belirtisi yokken doğuranlar oluyor. Hayırlısı

Gilmors PhoebeBuffay00 sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah kolaylıkla doğsun minikler

Kızlar çok teşekkür ederim sağlıkla inşallah hep birlikte evlatlarımızı kucağımıza alalım güzellikle

Olsun canim sonuçta hem senin hem bebegin için hangisi saglikliysa öyle devam et bu konuda da kendini eksik hissetme inşallah hemen tutar ilk günler

Kv min bugünkü bombası;
İsimli bebek çikolatası yaptırmıştık. Eşim dedi ki annemin evine de yaptıralım ilk etapta eve gelenler ona gelsin (biz aynı apartmanda oturuyoruz) iyi dedim mantıklı geldi. Bugün çikolatayı aldık. Kv de bugün sıkıntılı gün geçirmişti eşim dedi bırakalım onunkini kafası dağılsın. Ona da ok dedim. Bıraktık hatta dedim ki ikramlık olduğunu anladı di mi? Kendisine hediye ettik sandı çünkü teşekkür falan ediyo dedi ki yok canım evde bir sürü tatlısı çikolatası var. Az önce mesaj geldi, ilk çikolatasını babaannesi yedi çok tatlı bu çocuk bilmem ne…
Yani gerçekten sakındığımdan değil tabi ki ama 2 hafta bekleyemedin mi? Paketin üstünde adı yazıyo diye tadı farklı değil ki git başka çikolata ye.
Ben hiç bişey demedim de kendi oğlu yuhh bekleyemedin mi yazmış kocamı seviyorum ya

Ben 36 haftalık doğurdum hiç korkma ama neden yatmak istemiyorsun
Çok yatıp çıktım, bunaldım artık. Bide sancıyı kesmek için bir tedavileri yokmuş, sadece düzenli Nst ve takip için yatış önermek zorundayız 36 haftadan önce diyorlar. Evde de aynı istirahati yapabilirim diye yatmadım, bol su iç dediler gönderdiler..

Sancın kaç çıkıyor nst de canım

Canım sancın olsa hissetmemen mümkün değil. Makinelere güvenim kalmadı. Çok sancım vardı nstde sancı göstermiyordu ama aslında doğum yapmak üzerdeydim. Sancım yok diye düşünüp odada tek bıraktılar ben nstyi kendim söküp koridordan doktora seslendim de geldiler ben doğurdum. Sancı olsa mutlaka canın yanar diye düşünüyorum ama bu benim tecrübem yani

Olsun canim sonuçta hem senin hem bebegin için hangisi saglikliysa öyle devam et bu konuda da kendini eksik hissetme inşallah hemen tutar ilk günler
Yok canım hiç düşünmüyorum bunu yeterki sağlıklı olsun şimdiki mamalarda iyi zaten bizde genetik anneminde sütü çok az olmuş kardeşimde çok uğraşmış olmamış

Moralim iyi diğildi bu mesaj güldürdü beni ama şükür et ben sandımki sonunda yazıcaksınki hepsini yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…