Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Çok şükürr, umarım o kramplarda bir an önce geçer. Maşaallah şimdiki bebişlerin hepsi hareketli. Yediğimiz içtiğimizdenmi acaba
İyiyim şükür, arada sancı geliyor gidiyor. Düzenli olmadığı için doğumda başlamıyo. Baya sabırsız olmaya başladım, doğurmak istiyorum ama gelmeye pek niyeti yok sanki. 40 haftayıda geçicem sanırım..
Kızlar çok teşekkür ederim sağlıkla inşallah hep birlikte evlatlarımızı kucağımıza alalım güzellikle
Teşekkür ederim kuzum
Aminn dualarımdasınız

Moralim iyi diğildi bu mesaj güldürdü beni ama şükür et ben sandımki sonunda yazıcaksınki hepsini yedi
Aynısını benim annemde yapardı o yüzden takmayın kafanıza ilk biz tadım testi yapıp bebişimizin çikolatasını yiyelim derdi ama muhtemelen kv yapsa bende sinirlenirdim annemin yaptığı fazla batmaz çünkü

Bakalım ben de bir büyüme gelişme bekliyorum

Çok az kaldı biraz daha sabır o geleceği zamanı bilir zaten doktorun verdiği tarihte sancın gelmezse onlar başlatırlar sanırım doğumu.. ama bence kendi sancın gelir böğürtlen yaprağı çayı iç günde iki kez ve ananas ye faydalı diyorlardı bana ebe tavsiye etmişti

Benim kv böyle şeyleri bilmez mevlitte hediyeleri her kese 1 tane veriyordum kv bana demeden bazılarına iki iki vermiş en sonda görümcem demiş anne pahalı bunlar her kese yetsin ondan bu defa fazla sipariş ettim

Yazık kız düşünememiştir bi tane yesem nolcak demiştir ama komik olmuş. Eşinin cevabı filan

Yaa bazı insanlar ya bilemiyor ya da önemsemiyor bilemiyorum seninki hangisi ama senin kocanın dediğini biri bana derse yerin dibine girerim yüzüne bakamam yaa çook utanırım ( hakediyorsa orası ayrı tabii sonuçta sen bir şey dememişsin yüz göz olmamışsın iyi olmuş

Yazık kız düşünememiştir bi tane yesem nolcak demiştir ama komik olmuş. Eşinin cevabı filan
yani neresinden bakarsan bu olay basit ve komik bence de ama süreç içerisinde o kadar bencillik yaptı ki kendisini başrol görüyor. Yani biz çocuk sahibi olmıcaz sanki de o torun sahibi olacak gibi
Şuan takılıyorum ama gülebiliyorum bakalım lohusalık nasıl olacak

Aynen öyle Çayı ve ananası yarın alıp deneyeceğim o halde Zaman hiç geçmiyor sanki, hem çok az kaldı hemde çok uzun süreymiş gibi geliyor. Çok garip hisler içindeyim

Bakalım ben de bir büyüme gelişme bekliyorum
Annen geri döndümü konuştunuzmu
Ne güzel ailesine karşı yaptıklarıma karşı cevap verebiliyor keşke benimkide cevap verebilse Benmki olsa aman ne olacak yediyse ne var der

Sağ üst göbek tarafım ağrıyan bi arkadaşım vardı şuan hatırlayamadım ama Benmde çık ağrıyordu doktora sordum bişe yok dedi canım çok yanıyor ama anlatamıyorum baygınlık geçiricek kadar hareket edemiyorum iyice baktı ve ne görsün ayağı sımsıkı dayamış oraya minnoş
Minnacık bi ayak nasıl canımı bu kadar yakar anlamıyorum sumsumella

Annen geri döndümü konuştunuzmu

Ne güzel ailesine karşı yaptıklarıma karşı cevap verebiliyor keşke benimkide cevap verebilse Benmki olsa aman ne olacak yediyse ne var der
Dönmedi sildim artık kafamdan kalbimden bu zamana kadar uğraştım hiç samimi karşılık alamadım pes ettim artık kendi hayatlarında mutlu olsunlar..

Dönmedi sildim artık kafamdan kalbimden bu zamana kadar uğraştım hiç samimi karşılık alamadım pes ettim artık kendi hayatlarında mutlu olsunlar..
Bizde çok büyük kavga ettik bana gelmişti biraz kalmaya ne Yapacam bilmiyorum gittiğinden beri aramadım aramakta istemiyorum ben bu haldeyken küsüp trip atıp kavga etmek mantığıma sığmıyor millet aman hamile duymasın strese girmesin diye çırpınıyor onun yaptığını yediremiyorum.

[l
Tabi gül geç bilmemiş ne yapsın doğuma kadar her şey ola bilir
Ya bu arada yaşlılıktan ya da bilmemekten değil üniversite mezunu kendisi, arkadaşları var bütün gün instagramda benden çok araştırıyor son trendleri. Bilemeyecek biri olsa ya da canı çekse kurban olurum yığarım önüne. Bizimki ilk olmak istiyor başrol istiyor

Üzüldüm bu halde bir de bunlar canını sıkıyor insanın . Biraz zamana bırak.. nasılsa doğumda arayacak gelecek o zaman hibçir şey yokmuş gibi konuşursun çok önemli bir konu değilse kapanır gider.. şimdi arayıp aynı şeyleri tekrar tartışırsanız iyice canın sıkılabilir bilemiyorum kendi hayatımı yönetemiyorum sana akıl vereyim valla inşallah iyi olursunuz

Aaa Anladımm gerçekten komik bir olay öyle bir de anlattın ki gözümde tatlı bir kadın canlandı aslında

Benden morel teselli bekliyor Benm kendime hayrım yok nasıl teselli edeyim kendim mutlu değilim zaten
başlarda çok anlatmıştım hamileliğim hergün ağlamakla geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…