Çok şükürr, umarım o kramplarda bir an önce geçer. Maşaallah şimdiki bebişlerin hepsi hareketli. Yediğimiz içtiğimizdenmi acabaHiçç ağrım yok canımm sadece emzirirken kramp girer gibi oluyor o da rahim toparlanıyormuş emzirmek daha hızlandırıyormuş öyle dedi doktorprenses hala minicik kilo almıyor korkuyorum ama hareketli baya öyle erken doğmuş gibi değil eli kolu durmuyor
Sen nasılsın
Kızlar çok teşekkür ederim sağlıkla inşallah hep birlikte evlatlarımızı kucağımıza alalım güzellikle
Aminn dualarımdasınızTeşekkür ederim kuzum
Aynısını benim annemde yapardı o yüzden takmayın kafanıza ilk biz tadım testi yapıp bebişimizin çikolatasını yiyelim derdi ama muhtemelen kv yapsa bende sinirlenirdim annemin yaptığı fazla batmaz çünküMoralim iyi diğildi bu mesaj güldürdü beni ama şükür et ben sandımki sonunda yazıcaksınki hepsini yedi
Bakalım ben de bir büyüme gelişme bekliyorumKuzum benim kızım 2950 doğmuştu. Bi tanıdığım böyle küçük doğan bebeklerin daha çabuk toparlandığını söylemişti. Gerçekten kızım maşallah çok güzel emmişti. Şuan çok kilolu değil ama boyu filan normal. Yani toparlar sen zaten tecrübeli annesin
Ya evet bende de o var. Aslında allah korusun erken doğacak olsa doktorun tarih vermesininde anlamı yok ama insan tarih duymak istiyor
Tut tutbiraz daha tut şaka bi yana belli olmaz. Doğurucam dersin zamanında gelir. Hiç belirtisi yokken doğuranlar oluyor. Hayırlısı
Çok az kaldı biraz daha sabır o geleceği zamanı bilirÇok şükürr, umarım o kramplarda bir an önce geçer. Maşaallah şimdiki bebişlerin hepsi hareketli. Yediğimiz içtiğimizdenmi acaba
İyiyim şükür, arada sancı geliyor gidiyor. Düzenli olmadığı için doğumda başlamıyo. Baya sabırsız olmaya başladım, doğurmak istiyorum ama gelmeye pek niyeti yok sanki. 40 haftayıda geçicem sanırım..
Aminn dualarımdasınız
Benim kv böyle şeyleri bilmez mevlitte hediyeleri her kese 1 tane veriyordum kv bana demeden bazılarına iki iki vermiş en sonda görümcem demiş anne pahalı bunlar her kese yetsin ondan bu defa fazla sipariş ettimAynısını benim annemde yapardı o yüzden takmayın kafanıza ilk biz tadım testi yapıp bebişimizin çikolatasını yiyelim derdi ama muhtemelen kv yapsa bende sinirlenirdim annemin yaptığı fazla batmaz çünkü
Yazık kız düşünememiştir bi tane yesem nolcak demiştirKv min bugünkü bombası;
İsimli bebek çikolatası yaptırmıştık. Eşim dedi ki annemin evine de yaptıralım ilk etapta eve gelenler ona gelsin (biz aynı apartmanda oturuyoruz) iyi dedim mantıklı geldi. Bugün çikolatayı aldık. Kv de bugün sıkıntılı gün geçirmişti eşim dedi bırakalım onunkini kafası dağılsın. Ona da ok dedim. Bıraktık hatta dedim ki ikramlık olduğunu anladı di mi? Kendisine hediye ettik sandı çünkü teşekkür falan ediyodedi ki yok canım evde bir sürü tatlısı çikolatası var. Az önce mesaj geldi, ilk çikolatasını babaannesi yedi çok tatlı bu çocuk bilmem ne…
Yani gerçekten sakındığımdan değil tabi ki ama 2 hafta bekleyemedin mi? Paketin üstünde adı yazıyo diye tadı farklı değil ki git başka çikolata ye.
Ben hiç bişey demedim de kendi oğlu yuhh bekleyemedin mi yazmışkocamı seviyorum ya
Evet ben de gülüp geçmeye çalışıyorum yoksa kendime zararMoralim iyi diğildi bu mesaj güldürdü beni ama şükür et ben sandımki sonunda yazıcaksınki hepsini yedi
Yaa bazı insanlar ya bilemiyor ya da önemsemiyor bilemiyorum seninki hangisi ama senin kocanın dediğini biri bana derse yerin dibine girerim yüzüne bakamam yaa çook utanırımKv min bugünkü bombası;
İsimli bebek çikolatası yaptırmıştık. Eşim dedi ki annemin evine de yaptıralım ilk etapta eve gelenler ona gelsin (biz aynı apartmanda oturuyoruz) iyi dedim mantıklı geldi. Bugün çikolatayı aldık. Kv de bugün sıkıntılı gün geçirmişti eşim dedi bırakalım onunkini kafası dağılsın. Ona da ok dedim. Bıraktık hatta dedim ki ikramlık olduğunu anladı di mi? Kendisine hediye ettik sandı çünkü teşekkür falan ediyodedi ki yok canım evde bir sürü tatlısı çikolatası var. Az önce mesaj geldi, ilk çikolatasını babaannesi yedi çok tatlı bu çocuk bilmem ne…
Yani gerçekten sakındığımdan değil tabi ki ama 2 hafta bekleyemedin mi? Paketin üstünde adı yazıyo diye tadı farklı değil ki git başka çikolata ye.
Ben hiç bişey demedim de kendi oğlu yuhh bekleyemedin mi yazmışkocamı seviyorum ya
yani neresinden bakarsan bu olay basit ve komik bence de ama süreç içerisinde o kadar bencillik yaptı ki kendisini başrol görüyor. Yani biz çocuk sahibi olmıcaz sanki de o torun sahibi olacak gibiYazık kız düşünememiştir bi tane yesem nolcak demiştirama komik olmuş. Eşinin cevabı filan
Aynen öyleÇok az kaldı biraz daha sabır o geleceği zamanı bilirzaten doktorun verdiği tarihte sancın gelmezse onlar başlatırlar sanırım doğumu.. ama bence kendi sancın gelir böğürtlen yaprağı çayı iç günde iki kez ve ananas ye faydalı diyorlardı bana ebe tavsiye etmişti
Tabi gül geç bilmemiş ne yapsın doğuma kadar her şey ola bilirEvet ben de gülüp geçmeye çalışıyorum yoksa kendime zarar
Hepsini bigünde yemez ama doğuma kadar kalacağını da sanmıyorum
Annen geri döndümü konuştunuzmuBakalım ben de bir büyüme gelişme bekliyorum
Ne güzel ailesine karşı yaptıklarıma karşı cevap verebiliyor keşke benimkide cevap verebilse Benmki olsa aman ne olacak yediyse ne var derYaa bazı insanlar ya bilemiyor ya da önemsemiyor bilemiyorum seninki hangisi ama senin kocanın dediğini biri bana derse yerin dibine girerim yüzüne bakamam yaa çook utanırım( hakediyorsa orası ayrı tabii sonuçta sen bir şey dememişsin yüz göz olmamışsın iyi olmuş
DönmediAnnen geri döndümü konuştunuzmu
Ne güzel ailesine karşı yaptıklarıma karşı cevap verebiliyor keşke benimkide cevap verebilse Benmki olsa aman ne olacak yediyse ne var der
Bizde çok büyük kavga ettik bana gelmişti biraz kalmaya ne Yapacam bilmiyorum gittiğinden beri aramadım aramakta istemiyorum ben bu haldeyken küsüp trip atıp kavga etmek mantığıma sığmıyor millet aman hamile duymasın strese girmesin diye çırpınıyor onun yaptığını yediremiyorum.Dönmedisildim artık kafamdan kalbimden bu zamana kadar uğraştım hiç samimi karşılık alamadım pes ettim artık kendi hayatlarında mutlu olsunlar..
Ya bu arada yaşlılıktan ya da bilmemekten değil üniversite mezunu kendisi, arkadaşları var bütün gün instagramda benden çok araştırıyor son trendleri. Bilemeyecek biri olsa ya da canı çekse kurban olurum yığarım önüne. Bizimki ilk olmak istiyor başrol istiyor[l
Tabi gül geç bilmemiş ne yapsın doğuma kadar her şey ola bilir
Üzüldüm bu halde bir de bunlar canını sıkıyor insanın . Biraz zamana bırak.. nasılsa doğumda arayacak gelecek o zaman hibçir şey yokmuş gibi konuşursun çok önemli bir konu değilse kapanır gider.. şimdi arayıp aynı şeyleri tekrar tartışırsanız iyice canın sıkılabilirBizde çok büyük kavga ettik bana gelmişti biraz kalmaya ne Yapacam bilmiyorum gittiğinden beri aramadım aramakta istemiyorum ben bu haldeyken küsüp trip atıp kavga etmek mantığıma sığmıyor millet aman hamile duymasın strese girmesin diye çırpınıyor onun yaptığını yediremiyorum.
Aaa Anladımm gerçekten komik bir olayYa bu arada yaşlılıktan ya da bilmemekten değil üniversite mezunu kendisi, arkadaşları var bütün gün instagramda benden çok araştırıyor son trendleri. Bilemeyecek biri olsa ya da canı çekse kurban olurum yığarım önüne. Bizimki ilk olmak istiyor başrol istiyor
Benden morel teselli bekliyor Benm kendime hayrım yok nasıl teselli edeyim kendim mutlu değilim zatenÜzüldüm bu halde bir de bunlar canını sıkıyor insanın . Biraz zamana bırak.. nasılsa doğumda arayacak gelecek o zaman hibçir şey yokmuş gibi konuşursun çok önemli bir konu değilse kapanır gider.. şimdi arayıp aynı şeyleri tekrar tartışırsanız iyice canın sıkılabilirbilemiyorum kendi hayatımı yönetemiyorum sana akıl vereyim valla inşallah iyi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?