Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Doğum yapan annelere bir sorum var. Ben hastane çantasını bugün tamamladım da. Emzirme yastığı sizce hastanede lazım olan bişey mi? Çok yer kaplayacağı için koymadım ama çok işe yarıyor derseniz yanıma alacağım

Nerde bakmışlar inanamıyorum burda iğne ile kan almaya claistilar deldiler çocuğumu
Demekki senin hastane hala kan alarak bakıyor şanssızlık olmuş umarımbir daha gerek kalmaz
Nasıl bebişin bu arada nasıl geçiyor zaman

Demekki senin hastane hala kan alarak bakıyor şanssızlık olmuş umarımbir daha gerek kalmaz
Benim eltim servise çıktığında hemşire cihaz burda yok kadın doğum servisinde demiş neredeyse kavga edeceklermiş, sonra başka bir hemşire cihazı getirip ölçmüş. Bizde böyle öğrenmiş olduk cihazla ölçüldüğünü

NAsıl anlatsamki çok tatlı daha önce iki tane doğurdum sanki hiç onları ben dogurmamisim bu duyguyu tatmamisim. ağzı burnu fındık kız çocuğu çok farklı değil mi

Kuzum bildiğin deldiler elini kolunu birde diyorki kimisinde on delmeye bakıyorum kimisinde bir delmeye ama bebek o sırada kendinden geçti bırakın almayın kanı dedim aldim geldim kıyamadım

Gün aşırı mı

Kuzum bildiğin deldiler elini kolunu birde diyorki kimisinde on delmeye bakıyorum kimisinde bir delmeye ama bebek o sırada kendinden geçti bırakın almayın kanı dedim aldim geldim kıyamadım
Çok geçmiş olsun, Hatay'da varmış demek ki hemde araştırma hastanesi ama bütün hastanelerde bulunmayabilir aslında biraz kızıp başka bir hemşire çağıracaktin yada bir sonraki gidişinde cihazı sor doktora belki de vardır

Teşekkür ederim Hatay bize iki saat ameliyat yerim acimasa oraya kadar gidecez
Ay eşim olmasa nasıl davranırdı o adam bana bilemiyorum iki kere göz belertti

AAslında yatarken lazım oldu benim muslin isimli yastığım vardı onu koydu teyzem kolumun altına malum sezeryan olunca ilk etapta oturup emziremedim

Teşekkür ederim Hatay bize iki saat ameliyat yerim acimasa oraya kadar gidecez
Ay eşim olmasa nasıl davranırdı o adam bana bilemiyorum iki kere göz belertti
Gözlerini olsaydın, yok vallahi ben kendim için bile eğer acemi olduğunu fark edersem hemen başkasını çağırıyorum. Yoksa eşim olay çıkartır.

Bence gereksiz yük olur

Bu doğum hızlandıran şeyleri hurmadır ananastır böğürtlen çayıdır, sezeryan olacaksakta yapabiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…