Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
İnşallah canım benim hayırlısı olsun ben de vajinal yaptım en güzeli kendi sancını beklemek eğer zamanın varsa. Bence doktorun senin için iyi düşünmüş için ferah olsun vakti gelince sancın başlar daha var doğumuna son gün gelir heralde ilk doğumunsa en son güne kadar bekliyor bebekler

Bana da bebek kanala girmıs her an gelebilir 38 olmadan gelir dedi canım bekliyoruz bakalım dün gıttık açıklık yok dedi
Hurma ananas ne bulduysam yeddim tık yok

Evet doktorum çok ilgili sağolsun 37+1 im şuan 38 de geleceğini düşünüyor haftaya kadar gelmemiş olursa öyle bakalım açıklığına dedi

Bana da bebek kanala girmıs her an gelebilir 38 olmadan gelir dedi canım bekliyoruz bakalım dün gıttık açıklık yok dedi
Hurma ananas ne bulduysam yeddim tık yok
Valla ben de yemiştim içmiştim ancak fayda yoktu ama şöyle bir şey olabilir ananas yemeye devam et çay içmeye veya hurma va yemeye devam et çünkü doğumu başlatmasa bile sancı çekerken açılmayı hızlandırıyor olabilir. Ben suni sancı aldım ve hızlı açılma oldu rahat bir doğumdu diyebilirim içtiğim çayın etkisi olabilir diye düşündüm gerçi benim 3. Doğumdu ama olsun 3. Doğum olanlarında zor geçebiliyor bana bence faydası oldu sen de ananas ye çay iç mutlaka vücudun esner daha iyi olur

Evet doktorum çok ilgili sağolsun 37+1 im şuan 38 de geleceğini düşünüyor haftaya kadar gelmemiş olursa öyle bakalım açıklığına dedi
Kız daha 37 sin ben 37 +0 erken doğurdum bebeğim minicik öyle üzgünüm ki dursun biraz daha büyüsün acele etme anlıyorum zor ama en azından iki hafta durarsa iyi olur

Canım çay açık mı demli mi şekersiz mi şekerlimi nasıl yapmalıyım hurma da 7 tane yiyorum günde çoğaltmalımıyım

Canım çay açık mı demli mi şekersiz mi şekerlimi nasıl yapmalıyım hurma da 7 tane yiyorum günde çoğaltmalımıyı
frambuaz yaprağı çayı içtim ben böğürtlen çayı diye de geçiyor heralde sabah akşam şekersiz yanında hurma yersen tatlı olur iyi gider yanında

Sağlıkla doğsun da canım tanıdığım 3.800 gram doğurdu hiçte bırsy olmadı sükur kilodan korkma kaç haftalıksın şuan
38+1 bugün
37 den sonra başlamak mantıklı bence çünkü hemen etki edeceğini sanmıyorum ben. Etse bile 37 den sonra çok sorun olmaz
Nasıl bir ağrıydı ya ben kaçırmışım
Senin doktor 38 de geleceğini düşünüyorsa niye kendini zorluyorsun kiii gelsin işte ne güzel. Aksak yürüyüşü plates topu üstünde zıplama ya da merdiven çıkma da faydalı diyorlar istersen dene

Benim doktorum 35te başla dedi bence erken değil şu an senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…