- 13 Mayıs 2025
- 263
- 79
- 13
Nst de sancın çıkıyor mu peki benim 15 in üzerine çıkmıyor ama belimde kasıklarımda geziyor ağrıAynını yaşıyorum canımm
Aslında güzel olur ama yasak diyorlardı daha önce konusu dönmüştü burda galiba önceden bu şekilde olmuş siteden engel yemişlerEylül anneleri grup oluşturalımmı instagfamdan olur wpden olur
Aa tamam canım bilmiyordum vallaAslında güzel olur ama yasak diyorlardı daha önce konusu dönmüştü burda galiba önceden bu şekilde olmuş siteden engel yemişler
Hayırlı doğumlar diliyorum ikinizinde iyiyiz haberini vermeni bekliyoruzAynen doğum yarın sezeryan olacak :)
Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinleAynen doğum yarın sezeryan olacak :)
Yok çıkmıyorNst de sancın çıkıyor mu peki benim 15 in üzerine çıkmıyor ama belimde kasıklarımda geziyor ağrı
İnşallah canım benim hayırlısı olsun ben de vajinal yaptım en güzeli kendi sancını beklemek eğer zamanın varsa. Bence doktorun senin için iyi düşünmüş için ferah olsun vakti gelince sancın başlar daha var doğumuna son gün gelir heralde ilk doğumunsa en son güne kadar bekliyor bebeklerKızlarr iyi akşamlar dün demiştim biraz ağrım var diye bugünde aynı şekilde devam etti sanki vücudumda geziyo gibi randevum vardı bir umut valizimi de alıp gittim ama yok bugünde doğuramadımdoktorumuz dedi ama aşağıya inmiş açıklığıma bakmadı doğumu biz başlatmayalım kendiliğinden gelsin dedi açıklığa da bakmayım şimdi tetiklemeyim dedi ağrılarını takip et düzenli olduğu zaman ve suyun gelirse kesin gel dedi vajinal doğum olacak inşallah
Bana da bebek kanala girmıs her an gelebilir 38 olmadan gelir dedi canım bekliyoruz bakalım dün gıttık açıklık yok dediİnşallah canım benim hayırlısı olsun ben de vajinal yaptım en güzeli kendi sancını beklemek eğer zamanın varsa. Bence doktorun senin için iyi düşünmüş için ferah olsun vakti gelince sancın başlar daha var doğumuna son gün gelir heralde ilk doğumunsa en son güne kadar bekliyor bebekler
Evet doktorum çok ilgili sağolsun 37+1 im şuan 38 de geleceğini düşünüyor haftaya kadar gelmemiş olursa öyle bakalım açıklığına dediİnşallah canım benim hayırlısı olsun ben de vajinal yaptım en güzeli kendi sancını beklemek eğer zamanın varsa. Bence doktorun senin için iyi düşünmüş için ferah olsun vakti gelince sancın başlar daha var doğumuna son gün gelir heralde ilk doğumunsa en son güne kadar bekliyor bebekler
Valla ben de yemiştim içmiştim ancak fayda yoktuBana da bebek kanala girmıs her an gelebilir 38 olmadan gelir dedi canım bekliyoruz bakalım dün gıttık açıklık yok dedi
Hurma ananas ne bulduysam yeddim tık yok
Kız daha 37 sin ben 37 +0 erken doğurdum bebeğim minicik öyle üzgünüm kiEvet doktorum çok ilgili sağolsun 37+1 im şuan 38 de geleceğini düşünüyor haftaya kadar gelmemiş olursa öyle bakalım açıklığına dedi
Oluşturursanız bana da özelden yazın haberin verinEylül anneleri grup oluşturalımmı instagfamdan olur wpden olur
Canım çay açık mı demli mi şekersiz mi şekerlimi nasıl yapmalıyım hurma da 7 tane yiyorum günde çoğaltmalımıyımValla ben de yemiştim içmiştim ancak fayda yoktuama şöyle bir şey olabilir ananas yemeye devam et çay içmeye veya hurma va yemeye devam et çünkü doğumu başlatmasa bile sancı çekerken açılmayı hızlandırıyor olabilir. Ben suni sancı aldım ve hızlı açılma oldu rahat bir doğumdu diyebilirim içtiğim çayın etkisi olabilir diye düşündüm gerçi benim 3. Doğumdu ama olsun 3. Doğum olanlarında zor geçebiliyor bana bence faydası oldu sen de ananas ye çay iç mutlaka vücudun esner daha iyi olur
frambuaz yaprağı çayı içtim ben böğürtlen çayı diye de geçiyor heralde sabah akşam şekersiz yanında hurma yersen tatlı olur iyi gider yanındaCanım çay açık mı demli mi şekersiz mi şekerlimi nasıl yapmalıyım hurma da 7 tane yiyorum günde çoğaltmalımıyı
Allah kolaylık versin, inşallah çok kolay olur doğumunuzAynen doğum yarın sezeryan olacak :)
Adaçayı içtim bugün gebelık okulunda demişler di bakalım yarıcakmıframbuaz yaprağı çayı içtim ben böğürtlen çayı diye de geçiyor heralde sabah akşam şekersiz yanında hurma yersen tatlı olur iyi gider yanında
38+1 bugünSağlıkla doğsun da canım tanıdığım 3.800 gram doğurdu hiçte bırsy olmadı sükur kilodan korkma kaç haftalıksın şuan
37 den sonra başlamak mantıklı bence çünkü hemen etki edeceğini sanmıyorum ben. Etse bile 37 den sonra çok sorun olmazKızlar bu hurma ananas korunmasız ilişki olaylarına ne zaman başlamalıyız ben 36.haftadayım sanki bunları yapsam yarın doğacak gibi geldiği için korkuyorum 36 nın sonlarına doğru 37 de mi başlasam acavba doktorum ilk doğumlar geç olur 38 den önce doğurmazsın dedi
Nasıl bir ağrıydı ya ben kaçırmışımKızlarr iyi akşamlar dün demiştim biraz ağrım var diye bugünde aynı şekilde devam etti sanki vücudumda geziyo gibi randevum vardı bir umut valizimi de alıp gittim ama yok bugünde doğuramadımdoktorumuz dedi ama aşağıya inmiş açıklığıma bakmadı doğumu biz başlatmayalım kendiliğinden gelsin dedi açıklığa da bakmayım şimdi tetiklemeyim dedi ağrılarını takip et düzenli olduğu zaman ve suyun gelirse kesin gel dedi vajinal doğum olacak inşallah
Senin doktor 38 de geleceğini düşünüyorsa niye kendini zorluyorsun kiii gelsin işte ne güzel. Aksak yürüyüşü plates topu üstünde zıplama ya da merdiven çıkma da faydalı diyorlar istersen deneEvet doktorum çok ilgili sağolsun 37+1 im şuan 38 de geleceğini düşünüyor haftaya kadar gelmemiş olursa öyle bakalım açıklığına dedi
Benim doktorum 35te başla dedi bence erken değil şu an senin içinKızlar bu hurma ananas korunmasız ilişki olaylarına ne zaman başlamalıyız ben 36.haftadayım sanki bunları yapsam yarın doğacak gibi geldiği için korkuyorum 36 nın sonlarına doğru 37 de mi başlasam acavba doktorum ilk doğumlar geç olur 38 den önce doğurmazsın dedi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahburası Ağustos annelerine döndü iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?