Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hastanede yatmak çok sıkıntılı ancak belki seni çok bekletmezler bizi haberdar et

Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hastanede yatmak çok sıkıntılı ancak belki seni çok bekletmezler bizi haberdar et
Valla kuzu oglumu dusunuyorum açıkçası bensiz napcak 1 gun diye bi de dogum olursa hic hazir değilim yaa inan ki yarın çıkarım evime insallah hayata bak kızımda 36 haftalik alınmıştı gelişimi durdu diye bu kizimi da cok gelisti diye alacaklar

Valla bende anlamadım kuzu tam neden olduğunu gözetim altında tutcam seni dedi
Tansiyonunu takip edecektir canım bende de geçen hafta aşırı baş ağrısı oldu tansiyonum yükseldi yatış verdi sonra sen hemşiresin zaten dedi evden haberleştik sürekli normale döndü ama tahlillerim yüksek çıktı gebelik zehirlenmesi için cuma günü kanlarına göre bende heran doğurabilirim

Aa bende de şuan 37 diyjz kafası 38 çıktı doktor dedi kanal pozısyon almıs her an gelebilir bekliyoz canım açıklık yok ama nasıl olacaksa
Kuzum benim 2 tane sezeryan oldugu icin bunu da alacaklar öyle ondan sknti yapmazlar senin normal dogumsa beklerler bence

Benim kani da aldılar bakalim insallah sknti çıkmaz

Seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma eşin ilgilenir sen dinlenip iyileşmeye bak baş ağrın geçmez yoksa :/ ne zaman belli olur doğum acaba doktor kesin bir şey dese keşke ona göre kndini hazırlarsın

Seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma eşin ilgilenir sen dinlenip iyileşmeye bak baş ağrın geçmez yoksa :/ ne zaman belli olur doğum acaba doktor kesin bir şey dese keşke ona göre kndini hazırlarsın
Yani kuzu bilmiyorum nstdeyim yarım saattir baya oldu unuttular beni gelen yok sinirlerim bozuldu sancim var biraz ama

Yani kuzu bilmiyorum nstdeyim yarım saattir baya oldu unuttular beni gelen yok sinirlerim bozuldu sancim var biraz ama
Ben doğumda dayanamadım söküp attım gelen giden yoktu koridora çıktm bebek geliyor yardım edin dedim çok sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…