Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
oyy yavrumm benimm yaa ne kadar güzel
Peki kızlar bebekleri beşiğine mi koyuyorsunuz yoksa gece boyu beraber mi uyuyorsunuz? Gilmors
Canım park beşik aldık baş ucumda tam dalınca ona bırakıyoruz dün emzik aldık emzik verdik rahat ettik birde yaninda uyutma konusunda eskiler hep anlatir uyku arasında bebeği emzirirken bebeğini Allah korusun ezen bile olmuş dikkat etmek lazım
Tabi eskiler kim bilir gündüz hangi tarla işinden geliyordu da o derece yorgun derin uykuda

Perinatoloji de takipteydim şimdi doğuma az kaldığı için gebe de takipteyim

Ben de dalınca yatağın yanındaki beşiğe bırakıyorum da korktuğum için acaba yanıma mı alsam diyordum böyle devam edeyim o zaman

Kızlar az önce Instagram'dan yeni bir şey öğrendim. Hamileliğin 37. Haftasında kolostrum toplanıyormuş

kızlar lohusa şerbeti yaptınız mı ? nasıl yapılıyor? trendyolda malzemelerini hazır satıyorlar sanırım. öyle mi aldınız
bide mesela hastaneye götürecek misiniz ? benim hastaneye gelen giden olmaz kendimiz için evde yapayım diyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…