Canım park beşik aldık baş ucumda tam dalınca ona bırakıyoruz dün emzik aldık emzik verdik rahat ettik birde yaninda uyutma konusunda eskiler hep anlatir uyku arasında bebeği emzirirken bebeğini Allah korusun ezen bile olmuş dikkat etmek lazım
Tabi eskiler kim bilir gündüz hangi tarla işinden geliyordu da o derece yorgun derin uykuda
Kızlar vajinal doğum yapıp dikis atılan var mı? Nasıl geçiyor süreç? Ne durumdasınız? Alt dikis de sezeryan gibi zorluyor çünkü ilk doğumumda vardı simdi dikissiz doğurabilirim belki diye umut ediyorum.
Canım park beşik aldık baş ucumda tam dalınca ona bırakıyoruz dün emzik aldık emzik verdik rahat ettik birde yaninda uyutma konusunda eskiler hep anlatir uyku arasında bebeği emzirirken bebeğini Allah korusun ezen bile olmuş dikkat etmek lazım
Tabi eskiler kim bilir gündüz hangi tarla işinden geliyordu da o derece yorgun derin uykuda
kızlar lohusa şerbeti yaptınız mı ? nasıl yapılıyor? trendyolda malzemelerini hazır satıyorlar sanırım. öyle mi aldınız
bide mesela hastaneye götürecek misiniz ? benim hastaneye gelen giden olmaz kendimiz için evde yapayım diyorum ama
Eczanede ped varmış bunun için renk değiştiren turnosllü. İçin rahat etmezse sabah alıp koy canım hastaneye gitsende ona benzer test yapıyorlar zaten. En azından doktora gidene kadar için rahat etmiş olur