2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Yok canim almicam eger oyle bi durum olursa getirtiriz artik ama insallah oyle bisi olmaz yaa
Olsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğdu
Gelmek istiyor bence seninki
Bizede öyle geliyor. Bugün yatağını kurucaz. İshalim devam ediyor hala. Midemde değişik bi ağrıyor bi bulanıypr. Bakalım nasıl olacak

Kızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah
Eylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinnkorkuyorum
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar

Eğer sulu ishalse doktoru görürsen iyi olur benim arkadaşımın da öyleydi yatış vermişlerdi ama normal bir isal ise zaten demir ilacının yan etkisi o

Oyle kuzu da ben hazir hissetmiyorum yaa bi tek benim herhalde gelmesin diye bekleyen valla ters köşe yaptı eylul bebeleri

Eğer sulu ishalse doktoru görürsen iyi olur benim arkadaşımın da öyleydi yatış vermişlerdi ama normal bir isal ise zaten demir ilacının yan etkisi o
Yok sulu değil ama yarın yazayım bi doktoruma. Demir ilacı kullanmıyorum ki

2gundur bende istifra ediyorum miğde bulantısı çok arttı isalde var her gün doğuracam sanıyorum yarın gün vercek doktor bu gün 37ye girdim ne kadar erken alırsanız o kadar iyi diycem artık dayanamıyorum çünkü acayip ağırlaştım

Merhabalar :) ben doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ikimizde birkaç gün emme işleri ile uğraşmakla geçti. İlk bebiş olunca ilk günler benim biraz zor geçti ama şimdi alışmaya başladık çok şükür :)

Doğuranları okudukça ben ne zaman doğurucam yaaa diyorum içimden ben de bir an önce doğurmak istiyorum. 5 eylüle sezaryen için gün verdi doktorum ama o tarihten önce kendiliğinden gelsin diye dua ediyorum hep içimden umarım minik kuzum geleceği zamanı kendi seçer

Bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum, uzuuuunn sağlıklı ömürleri olsun, analı babalı büyüsünler, darisi sağlıkla biz bekleyenlerin başına

Genel mi olacak spinal mi acaba

Ay bana da 5 eylül'e sezaryen günü verildi

Bu ara çok arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum Ben 35. Haftadayım bebek sürekli toplanıyor normalmı bu haftalarda kontrolede 37. Hafta çağırdı doktor henüz nst de istemedi.
Evt normal bnm bebekte oyle ozellıklede yatında yattıgım tarafa toplanıyor korkulacak bır durum degıl bence hareket ettıkten sonra

Gözünüz aydın canım bol bol sarıl kuzuna sağlıkla büyütün

İsalin sebebı ney doktora sordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…