Olsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğduYok canim almicam eger oyle bi durum olursa getirtiriz artik ama insallah oyle bisi olmaz yaa
Bizede öyle geliyor. Bugün yatağını kurucaz. İshalim devam ediyor hala. Midemde değişik bi ağrıyor bi bulanıypr. Bakalım nasıl olacakGelmek istiyor bence seninki
Kızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlarEylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinnkorkuyorum
Eğer sulu ishalse doktoru görürsen iyi olur benim arkadaşımın da öyleydi yatış vermişlerdi ama normal bir isal ise zaten demir ilacının yan etkisi oOlsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğdu
Bizede öyle geliyor. Bugün yatağını kurucaz. İshalim devam ediyor hala. Midemde değişik bi ağrıyor bi bulanıypr. Bakalım nasıl olacak
Oyle kuzu da ben hazir hissetmiyorum yaa bi tek benim herhalde gelmesin diye bekleyenOlsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğdu
Bizede öyle geliyor. Bugün yatağını kurucaz. İshalim devam ediyor hala. Midemde değişik bi ağrıyor bi bulanıypr. Bakalım nasıl olacak
Yok sulu değil ama yarın yazayım bi doktoruma. Demir ilacı kullanmıyorum kiEğer sulu ishalse doktoru görürsen iyi olur benim arkadaşımın da öyleydi yatış vermişlerdi ama normal bir isal ise zaten demir ilacının yan etkisi o
2gundur bende istifra ediyorum miğde bulantısı çok arttı isalde var her gün doğuracam sanıyorumOlsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğdu
Merhabalar :) ben doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ikimizde birkaç gün emme işleri ile uğraşmakla geçti. İlk bebiş olunca ilk günler benim biraz zor geçti ama şimdi alışmaya başladık çok şükür :)
Gözünüz aydın normal miydi doğumunuzMerhabalar :) ben doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ikimizde birkaç gün emme işleri ile uğraşmakla geçti. İlk bebiş olunca ilk günler benim biraz zor geçti ama şimdi alışmaya başladık çok şükür :)
Gözünüz aydınMerhabalar :) ben doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ikimizde birkaç gün emme işleri ile uğraşmakla geçti. İlk bebiş olunca ilk günler benim biraz zor geçti ama şimdi alışmaya başladık çok şükür :)
Genel mi olacak spinal mi acabaDoğuranları okudukça ben ne zaman doğurucam yaaa diyorum içimdenben de bir an önce doğurmak istiyorum. 5 eylüle sezaryen için gün verdi doktorum ama o tarihten önce kendiliğinden gelsin diye dua ediyorum hep içimden umarım minik kuzum geleceği zamanı kendi seçer
Doktorumla bunu hiç konuşmadık ama genel yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum yaa, genel olmak istemem yani mecburi bisey olmadıkça. Siz genel mi düşünüyorsunuz?Genel mi olacak spinal mi acaba
Ay bana da 5 eylül'e sezaryen günü verildiDoğuranları okudukça ben ne zaman doğurucam yaaa diyorum içimdenben de bir an önce doğurmak istiyorum. 5 eylüle sezaryen için gün verdi doktorum ama o tarihten önce kendiliğinden gelsin diye dua ediyorum hep içimden umarım minik kuzum geleceği zamanı kendi seçer
Evt normal bnm bebekte oyle ozellıklede yatında yattıgım tarafa toplanıyor korkulacak bır durum degıl bence hareket ettıkten sonraBu ara çok arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum Ben 35. Haftadayım bebek sürekli toplanıyor normalmı bu haftalarda kontrolede 37. Hafta çağırdı doktor henüz nst de istemedi.
Evet ben genel istiyorum kısmet olursaDoktorumla bunu hiç konuşmadık ama genel yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum yaa, genel olmak istemem yani mecburi bisey olmadıkça. Siz genel mi düşünüyorsunuz?
Gözünüz aydın canımMerhabalar :) ben doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ikimizde birkaç gün emme işleri ile uğraşmakla geçti. İlk bebiş olunca ilk günler benim biraz zor geçti ama şimdi alışmaya başladık çok şükür :)
Senin doğumun ne zaman belli miGözünüz aydın normal miydi doğumunuz
İsalin sebebı ney doktora sordunuz mu?Olsa da artık zamanı. Gerçi belli olmuyor erken doğacak dediklerimiz kaldı, daha günü vae dediklerimiz doğdu
Yaaaa haberleşelim mutlaka. Kaç haftalık oluyorsunuz 5 eylülde? Benim 38+5 olmuş olacakAy bana da 5 eylül'e sezaryen günü verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?