2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba

İyi bari yalnız değil mişim bende sürekli nete bakıyorum ishalden sonra ne zaman doğuruluyor diye karnım gurulduyor sürekli
Cumartesi gün verecek banada ama 37+2 oldum. Umarım uzatmaz
İsalin sebebı ney doktora sordunuz mu?
Sormadım daha. Chate sormuştum oda vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Bağırsaklar boşaltıyormuş kendini doğum için. Mide ağrısı bulantısı da bebek yukarıya doğru büyüdüğü için baskı yapıyormuş
Kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
Ben bunu son kontrol de sordum. Aslında azalmıyormuş ama büyüdüğü ve yeri dar olduğu için yavaş hareket ediyormuş. Yeri dar olduğu için ani hareket etmiyormuş

Doğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür

Kızlar bu arada ben bişey farkettim canımın istemediği bi yere gidersem o gün kesin sancılanıyorum her yerim ağrıyo doğuracak gibi hissediyorum kendimi psikolojik olarak

çok tuhaf ama benim de öyle hata çok uzun zamandır istemediğim yerlerde karnım taş gibi bebek hareketlerini kesiyor bı tarafa toplanıyor neden acaba

Kızlar bu arada son 1 haftadir yoğun geçiriyorum okul açılma telaşı doğum telaşı derken yordum biraz kendimi bugün de evleri moplarken iç çamaşırın baya ıslandı çok afedersiniz su gibi değilde daha dıbık yapışkan ama şeffaftı bu haftalarda normalmi yoksa suyumu geliyor azar azar bebek hareketleride normal azalma falan yok cuma günü kontrolüm var diye size sormak istedim oncelikle

Evet dogrudur hamılelık bagırsakları cok etkılıyor ozellıklede kabızlıga sebep oluyor..mıgde yanması ve bulantı bendede var..mıgde yanması 1 aydır var ama bulantı 2 3 gundur var..ay saglıkla dogursakta kurtulsak valla bn ıyı streslenıyorum bu aralarcarsamba randevum var gun verecek doktor saglıkla kucagımıza alalım bebıslerımızı ınsallh

Benmkı azaldı ozellıklede sabahları daha az oluyor yatınca ve bellı aralıklarla hareket edıyor yanı eskısıne gore az..yerlerı daraldı baya baya buyuk bebek oldular artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…