- 3 Mayıs 2023
- 1.609
- 865
- 53
- 32
Gözünüz aydınDoğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür
İlk doğumumda açılmıştı epizyo . Hiç hissetmedim bile dikerkende uyuşturuyorlar zaten onu da hissetmiyorsun bir şişe batikonlu su vermişlerdi her lavaboya gidişimde onunla yıkadım enfeksiyon olayım da olmadı oturupkalkmada da sıkıntı yaşamadım benim açımdan korkulacak hiçbir şey yok ha dikişler alınmadı diye hatırlıyorum eriyen iplikle dikiyorlar kendiliğinden düşüyoÜf bende şimdi de epizyotomi korkusu başladı epizyo açılanlar Vajinal doğum yapanlar çok mu zor oluyor oturması vs bir ayda iyileşenler falan varmış böyle düşününce sancı çekip bir ayda iyileşemiceksem sezeryan daha mantıklı geliyor sanki ay kafam çok karışık ya ne kadar zormuş doğum
Düzenli bi ağrı mı canım düzenliyse git istersenKizlar cok fena kasigim ağrıyor ya cok korkuyorum
Biz daha anca 3 kg olduk ama taşıyamıyorum resmen ağrımayan yerim yok maşallah vallaKızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorumbenim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
Benimde artık canımı acitmaya başladı hatta hareketleri sanki hiç durmuyor gibi karnım bı saga bı sola calkalanip duruyorKızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorumbenim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
O kadar gelesi yok ki gebelik 50 hafta sürüyo deseler inanacamBiz daha anca 3 kg olduk ama taşıyamıyorum resmen ağrımayan yerim yok maşallah valla
Kızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorumbenim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
Kuzu gidip geliyor bilmiyorum ama nefesim kesiliyor uyumaya caliscamDüzenli bi ağrı mı canım düzenliyse git istersen
Sıklaşırsa öyle gidin bariKuzu gidip geliyor bilmiyorum ama nefesim kesiliyor uyumaya caliscam
Ay nazar değer her yerde anlatmayınKızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorumbenim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
Öyle yaparım kuzu ama simdi daha iyiyim cok sukur valla acile gidecektik nerdeyse düzelince bi oh cektimSıklaşırsa öyle gidin bari
Mümkünse merdiven in cik,otur kalk yap,suni sancı kişiden kişiye değişiyor,herkes çok kötü anlatıyordu ben altı saat aldım o kadar etkilenmedim açıkçası .korkmaKızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ?benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?
Bebekler aşağı doğru iniyosa ondan mı acaba ki ya hepimizin yaşaması tesadüf olamaz benceBenim doktor ishal ve mide bulantımı doğumla yada bebekle ilgili değil değil. Üşütmüşsündür dedi. Bence hepimiz üşütmedik doğumdan o doğumdan
Bana 5 senedir hamileymisim gibi geliyorO kadar gelesi yok ki gebelik 50 hafta sürüyo deseler inanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?