2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Üf bende şimdi de epizyotomi korkusu başladı epizyo açılanlar Vajinal doğum yapanlar çok mu zor oluyor oturması vs bir ayda iyileşenler falan varmış böyle düşününce sancı çekip bir ayda iyileşemiceksem sezeryan daha mantıklı geliyor sanki ay kafam çok karışık ya ne kadar zormuş doğum

İlk doğumumda açılmıştı epizyo . Hiç hissetmedim bile dikerkende uyuşturuyorlar zaten onu da hissetmiyorsun bir şişe batikonlu su vermişlerdi her lavaboya gidişimde onunla yıkadım enfeksiyon olayım da olmadı oturupkalkmada da sıkıntı yaşamadım benim açımdan korkulacak hiçbir şey yok ha dikişler alınmadı diye hatırlıyorum eriyen iplikle dikiyorlar kendiliğinden düşüyo

Kızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorum benim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd

Bugün sürekli karnım sertleşti sanki yırtılacak gibi acıdı canım 10 dk civarı sürüp geçti belim ağrıyor midem bağırsaklarım bi garip. yürürken aşağı baskı hissediyorum acıyor doktor cuma günü kanala uzak demişti ama bugün adet olcakmışım gibi hep sızlıyor Artık çok bunaldım ya

Biz daha anca 3 kg olduk ama taşıyamıyorum resmen ağrımayan yerim yok maşallah valla

Benimde artık canımı acitmaya başladı hatta hareketleri sanki hiç durmuyor gibi karnım bı saga bı sola calkalanip duruyor bizim bebeler fena olacak gibi ya hadi hayırlısı ama benim sancılarım var eli kulağında gibi hissediyorum belimde ağrı var adet ağrısı gibi bu gün çok fazlaydı özellikle

Benim de bugun 38+5 kizlar 2 eylulde sezaryenle dogumum olacak bahsettiginiz hersey oluyor ishal bir haftadir devam ediyor gibi, ozellikle sabahlari kasik agrilarim oluyor, yurumekte zorlanmaya basladim, bebis de karnimin icinde kasiliyor zaman zaman, sakin sakin doguma gidecegiz derken insallah acil duruma donusmez :)

bizimkide öyle maşallah, düb akşam bi vurdu karnım sarsıldı noluyor kızım dedim çok mu merak ediyorsun dünyayı

Ay nazar değer her yerde anlatmayın

Mümkünse merdiven in cik,otur kalk yap,suni sancı kişiden kişiye değişiyor,herkes çok kötü anlatıyordu ben altı saat aldım o kadar etkilenmedim açıkçası .korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…