- 11 Aralık 2024
- 192
- 139
- 18
Amin çok teşekkürler yazdıklarınız gerçekten iyi geldi. İlk doğumum değil aslında 6 yıl önce oğlumu 37+5 te doğurdum ve 6 cm aciklikla hiç agri hissetmeden gitmiştim sancılarım da çok yüksekti ama ben hissetmiyordum. Bunda 3 haftadır ne sancı var ne acılma ilerledi 2 cm’de duruyor. Hayırlısı diyorum insallah sağlıkla sıhhatle gelsinler de. Bebisiniz de hayırlı olsun sağlıkla büyütünBenim de açılma yoktu suni sancı verdi sancilaniyorsun yani yavaş yavaş artırılıyor sancıların. Benim suyum geldi sancı esnasında. Ama acilmam hiç ilerlemedi yani 2 santim olmuş olmamis. Sezaryene aldılar. Çok şükür iyiyiz evladimla evimizdeyiz. acılı olup olmadığını düşünüp kendini kendini darlama üzme. O gün insan çok güçlü oluyor.Çok motivasyon yazısı yazıyormuşum gibi geliyordur ama valla Instagram sosyal medya, insanlar o kadar korkutuyorlar ki bu süreçte ben de çok etkilendim ama bu çok başka bir sürecmis. Sürecin inşallah güzel geçer
Teşekkür ederim canım ben sana okurum demek ki sana kısmet mişBen sana Meryem suresi okuycaktım ama benimki daha önce olduğu için okuyamam dua ederim artık
Geçmiş olsun canımBenim migrenim yok ama fmf var arada başıma ağrı giriyor rahatlatıyor midem bulanınca kokluyorum hep aynı şekilde roll on şişede nane yağı var mentollü iyi geliyor
Özellikle geceleri burun tıkanması bıktırdı nefes alamıyorum ki azıcık olsa da uyuyayımİnşallahhamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı son haftalarda yaşayınca bi şaşırdım. Hatta ilk haftalarda burnum tıkanıyordu. Bu aralar yine tıkanmaya başladı
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmazEylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinnkorkuyorum
Allah kolaylık versin inşallah, şimdiden hayırlı uğurlu olsunKızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah
Aminn canım benim umarımRabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmazBirkaç saat sonra anne olucaksın misss gibi bir pamuk verecekler kucağınaa bunları düşünnn
Beklerken bol bol ya hannan zikrini oku hayatım inşirah suresi oku faydasını görürsün Allahın izniyle. Bir de becerebiliyosan izin veriyorlarsa yatma, hareket et devamlıAminn canım benim umarımşuan 2 cm var açıklık
Nts ye tansiyon aletine bağlıyım canım ve serumda var kolda bebek sıvısı baya azalmış ondan kaldırmıyorlarBeklerken bol bol ya hannan zikrini oku hayatım inşirah suresi oku faydasını görürsün Allahın izniyle. Bir de becerebiliyosan izin veriyorlarsa yatma, hareket et devamlı
Merhaba canım ben son iki doğumumu suni sancıyla yaptım.. sancı verildikten 2 saat sonra sancılar hafiften başlıyordu ona öyle çok sert bir başlangıç olmadı benimKızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ?benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?
Dua ediyorum canım inşallah iyisindirEylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinnkorkuyorum
Suni sancı çok kötü canıö aşırı acıyorrDua ediyorum canım inşallah iyisindirne yaptınız nasıl geçiyor
Kızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah
Kızlar Allah yardımcınız olsun gün içinde güzel haberlerinizi bekliyoruzEylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinnkorkuyorum
Az kaldı demekki az sabırSuni sancı çok kötü canıö aşırı acıyorr
Saglıkla kucagına al ınsallhhhKızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah
Allah yardımcın olsunSuni sancı çok kötü canıö aşırı acıyorr
Bugün bi baktırayım canım haklısın ne olur ne olmaz hiç yaşamamıştım çünkü bana da bi tuhaf geldiMide bulantısı tansiyon ile ilişkili olabilir sen tansiyona baktır yüksek gelirse doktora danış derim
Başucumda okyanus suyu ile yaşıyorum uyandıkça sıkıyorum öbür türlü uyunmuyorÖzellikle geceleri burun tıkanması bıktırdı nefes alamıyorum ki azıcık olsa da uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?