Normalde saat öğlen 12 gibi uyutuyordum bu gün uyutmadım bekledim iyice uykusu gelsin ve geliyordu ama direndi uyumadı akşamda çok geç uyutmam alışmasın diye iyice dert ettim bunu ondan çalışıyorum minik oğlumu sallamayım sona kadar yapa bilecemmi bilmiyorumÇok yorgun olup yatarsa belki daha rahat uyur akşam eşin biraz yorsun koştursun.. bir de öğleden sonra va uyyyorsa unutmayabilirsin benimki o zaman rahat dalıyor. Yine de geceleri uyanınca yanımda yatmak için ağlıyordu uyutup tekrar bırakıyorum yatağına dün gece hariç dün gece beni mafetti kriz geçirdi resmen bakalım bu gece normal geçecek mi
Yatak odası yukarda oyun odası aşağıda yukarda az vakit geçiriyoruz çünkü oyuncaklar aşağıda hem hep yukarda olmuyor..yumuşatıcı oğlum doğduğundan kullanmıyoruz doktorlarda izin vermiyor kokusu aşırı oluyor hatta bebek deterjanları ondan kokusuz oluyor genelde..oyuncağı bir defa denedim istemedi bu yatakta denemedim denicem..bizde sorun sallansın istiyor zaten başka alternatif yok sona kadar devamGündüzleri odasında bolca vakit geçirmek, nevresimlerini sizin yumuşatıcınızla yıkamak, gündüzleri yatağında uyutmadan önce oyun saati yapmak ve seçtiği oyuncağı yatağına götürmesine alıştırmak, yatağına götürmediklerine iyi uykular demesi, uyandığında odasında gözlerini açması gibi alıştırma basamakları var. Ama en önemlisi sizin dirayetiniz. Ağlayıp sızlasa bile başka alternatifi olmadığını görmeli, bu da 1-2 haftalık bir sabır sınavı demek sizin için. Sadece bebeğiniz olduğu için değil, gelişimsel olarak da bunun doğru olduğuna inanırsanız bir tık daha güçlü durabilirsiniz
Hayırlı olsun sezeryan mi oldunKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Kız minik diğilki MaşAllahKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Kilosu gayet uyumlu haftasıyla. Benim bebeğim de 2 gün sonra 38 olucak ve muhtemelen o civarlarda ancak olmuştur. Dert etmeni gerektirecek hiçbir şey yok. 3.500 kilo civarı doğsunlar yeter zaten fazlasına hiç gerek yok benceKızlar yarın tam 38 okuyorum. Nst de sancım sıfır, rahim ağzı da hala kısalmamış. Fakat bebeğin kilosu geçen haftayla aynı çıktı. Doktor olabileceğini, ölçümlerin hassas tartı olmadığını (100-200) gram farkedebileceğini ve kilonun haftasıyla uyumlu olduğundan bir sorun olmadığını söyledi. Tabi ben üzüldüm yine de, normal midir acaba? Bende gebelik şekeri olduğundan sağlıklı ama az porsiyonla beslenmek zorundayım bu mu etkiledi acaba3200 şuan kilosu
Gözünüz aydınKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Ayy öyle tabi fazlasında hiç gözüm yok zaten ama işte 1 hafta içerisinde hiç kilo almamış olması kafama takıldı ama doktor hiç umursamadıKilosu gayet uyumlu haftasıyla. Benim bebeğim de 2 gün sonra 38 olucak ve muhtemelen o civarlarda ancak olmuştur. Dert etmeni gerektirecek hiçbir şey yok. 3.500 kilo civarı doğsunlar yeter zaten fazlasına hiç gerek yok bence
Aa baya fark olmuşKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Ya ben geçen haftadan beri atamıyorum bende olmadı o testKızlar sabah şu ayak atma hareketini denedim aşırı rahat atıyodum bugün karın kasılmam diğer günlere göre daha fazlaydı yarında eşimin doğum günü hediye almadım belki doğum yaparım diyesabahtan beri bir kaç kez şu activation labor hareketlerini yaptım şuan aşağıda baskı baya bi arttı kafası kanaldaydı zaten şimdi ayak atma hareketini tekrar yaptım çok çok zorlandım gelir mi acaba yarına bir umut
Ay bende o hareketlerden yapmak istiyorum ama yattığım yerden zerre kalkasım gelmiyor. Feci üşeniyorum ya. Hurma yemeye bile üşeniyorum her şeye üşeniyorum!!Kızlar sabah şu ayak atma hareketini denedim aşırı rahat atıyodum bugün karın kasılmam diğer günlere göre daha fazlaydı yarında eşimin doğum günü hediye almadım belki doğum yaparım diyesabahtan beri bir kaç kez şu activation labor hareketlerini yaptım şuan aşağıda baskı baya bi arttı kafası kanaldaydı zaten şimdi ayak atma hareketini tekrar yaptım çok çok zorlandım gelir mi acaba yarına bir umut
Hayırlı olsun canım ya en korktuğum şey yara olması hemen oluyo mu öyle yaralarKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Sağlıkla büyüt kuzum maşallah kilosu cok guzel daha ne olsunKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Merhaba amniyosentez yaptırsanız içiniz rahat ederMerhaba kizlar ense kalinligi sinirda bobreklerde genislik ve bagirsaklarda parlaklik var denildi bebegime boyle bi durumla karsilasan varmi bana down sendrum riski var dedi moralim bozuk
Bebiş oturur pozisyonda olmayacak şekilde altına destek koyarak kullanabilirsin. İlk kızımda başka bi marka vardı. Altına minder koymuştum düz olacak şekilde yatırıyordumKızlar babyjörn ana kucağım var. Bebiş 13 günlük. Kullanabilir miyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?