Hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Yaaa ne güzel bi haber masallahKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Kilosu çok normal suan zaten, benim de pazartesi günü tam 38 olduk 3.200 çıktı kilosu, bugün 3.345 çıktı. Ki bunlar net ölçümler değil. Hiç aklınızı bulandırmayın bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil.Kızlar yarın tam 38 okuyorum. Nst de sancım sıfır, rahim ağzı da hala kısalmamış. Fakat bebeğin kilosu geçen haftayla aynı çıktı. Doktor olabileceğini, ölçümlerin hassas tartı olmadığını (100-200) gram farkedebileceğini ve kilonun haftasıyla uyumlu olduğundan bir sorun olmadığını söyledi. Tabi ben üzüldüm yine de, normal midir acaba? Bende gebelik şekeri olduğundan sağlıklı ama az porsiyonla beslenmek zorundayım bu mu etkiledi acaba3200 şuan kilosu
Ben varım ve cok memnunum bu durumdan yaaDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
Bende doğurmadım ya normal bekliyorum heralde en son ben doğururumDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
Kız ben sallamadan uyutuyorum. hiç bir kez bile ayakta sallanmadı oğlum beşikte sallanmıyor kucakta da sallamadık ama uyutmak yine de zor sadece sallanmadan değil . Yanına yatıp beklemem gerekiyorNormalde saat öğlen 12 gibi uyutuyordum bu gün uyutmadım bekledim iyice uykusu gelsin ve geliyordu ama direndi uyumadı akşamda çok geç uyutmam alışmasın diye iyice dert ettim bunu ondan çalışıyorum minik oğlumu sallamayım sona kadar yapa bilecemmi bilmiyorum
Yeni doğum yapanların gözü aydınDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
Yaaa bende çok merak ediyorum. Cumartesi kontrolüm var o zaman söyleyecek artık , yani bi zahmet artık söyleyecekBen varım ve cok memnunum bu durumdan yaasenin günün ne olacak merak ediyorum valla
normal doğum mu bekliyordun senBende doğurmadım ya normal bekliyorum heralde en son ben doğururum
Aynı aynı benimde aynı. Günümüzde aynı zaten. Sıkıldım artık kocaman göbekle dolanıyorum evdeYeni doğum yapanların gözü aydınbana da pazartesiye gün verdiler. Son günlerde zorlanıyorum biraz. Şuan 37+5im. Geceleri uyuyamıyorum. Günüm gecem birbirine karıştı. Uyuyamayınca vakit de geçmiyor. Ben de hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmak istiyorum artık .
Kucakta ayakta sallamadım benimle uyutmadım bunları bilmiyor ama işte beşikte salladım işte ondan kendi yatağında sallamadan uyumuyor aşırı uykusu olsa bile..şimdi bebeğimi sallamıcam ileride zorlanmayım diye..ya ben uzanırım yeterki uyusun uyumuyorkiKız ben sallamadan uyutuyorum. hiç bir kez bile ayakta sallanmadı oğlum beşikte sallanmıyor kucakta da sallamadık ama uyutmak yine de zor sadece sallanmadan değil . Yanına yatıp beklemem gerekiyor
Ah işte 1 haftada kilo almamış görünce panik oldum bir anKilosu çok normal suan zaten, benim de pazartesi günü tam 38 olduk 3.200 çıktı kilosu, bugün 3.345 çıktı. Ki bunlar net ölçümler değil. Hiç aklınızı bulandırmayın bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil.
Ben deeeDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
39+4 ile ben de hala buradayım, her sabah bugun doğuracağım sanirim diye uyaniyorumDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
Bana bir kagit imzalatti cikarken bu ne dedim detayliya girdign icin imzaliyorsun dedi uzerinde amniyosentez istemiyorum yaziyordu neden boyle birsey yaptilar kiMerhaba amniyosentez yaptırsanız içiniz rahat eder
En son normaldi cumartesi tekrar muayne var çatı bakacam dedi sezaryen falan der mi bilmiyorum hiç şuanlık normal bekliyoruzYaaa bende çok merak ediyorum. Cumartesi kontrolüm var o zaman söyleyecek artık , yani bi zahmet artık söyleyecekçok sıkıldım yoruldum
normal doğum mu bekliyordun sen
Aynı aynı benimde aynı. Günümüzde aynı zaten. Sıkıldım artık kocaman göbekle dolanıyorum evde
Hayırlı olsun canımKızlar biz sabah 08.41 de doğdukkk bebişle ilgileniyorum hiç telefon aklıma gelmiyorbüyük büyük dediler çocuğuma 3760 gr doğduu şu an için sütüm geliyo çok şükür ama göğüslerim çok yara oldu emzirirken çok acıyor
Gebelik şekerin var ve bebeğin 3200 mü gayet iyi bence canım, iri bebek olmasından korkarlar geneldeKızlar yarın tam 38 okuyorum. Nst de sancım sıfır, rahim ağzı da hala kısalmamış. Fakat bebeğin kilosu geçen haftayla aynı çıktı. Doktor olabileceğini, ölçümlerin hassas tartı olmadığını (100-200) gram farkedebileceğini ve kilonun haftasıyla uyumlu olduğundan bir sorun olmadığını söyledi. Tabi ben üzüldüm yine de, normal midir acaba? Bende gebelik şekeri olduğundan sağlıklı ama az porsiyonla beslenmek zorundayım bu mu etkiledi acaba3200 şuan kilosu
Yani işte sallaskta sallamasakta bazı zamanlar uyutmak zorKucakta ayakta sallamadım benimle uyutmadım bunları bilmiyor ama işte beşikte salladım işte ondan kendi yatağında sallamadan uyumuyor aşırı uykusu olsa bile..şimdi bebeğimi sallamıcam ileride zorlanmayım diye..ya ben uzanırım yeterki uyusun uyumuyorki
Evet canım şükür normal gidiyor ama ne sıkı diyet yaptım… geçen hafta daha açım diye ağlıyordumGebelik şekerin var ve bebeğin 3200 mü gayet iyi bence canım, iri bebek olmasından korkarlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?