2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İleri haftalarda olan arkadaşlar, lıhusalık halleriniz iç sıkıntılarınız vs hafifledi mi? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Böyle bi geliyiii bi gidiyiiii

Valla zor, üstüne bide akıtıyorsa zorla emiyorda kusuyorsa içim acıyor
kızlar bebeklerinize D vitamini hangi dozdan kaç damla veriyorsunuz
Bende 50.000 olandan 3 damla veriyorum çok muymuş

Kızlar ya küçülen bebek kıyafetlerini napıyorsunuz? Sağlık ocağı gibi yere versem ihtiyacı olan alır mı ki?

Bizimde 50.000 gunde 3 damla denilmisti

Ne zaman düzelir bu minikler bilmiyorum bugün 36 günlük oldu
Bünyeye karamsarlık yüklemek istemem ama takip ettiğim bir ebenin hikayesinde gördüm

1 yaş bebek ne kadar uyur diye sorulmuş böyle cevaplamış kadın

Her bebekte değişir. Bu şipidik dudak bazi günler 1 bazi günler 2 uyku yaplyor. Her gündüz uykusunu göğsümüzde uuyor bebekliğindeki gibi. Böyle uyuyunca baya uzun uyuyor ama birakinca 20dk ya uyuyor ya uyumuyor.. doğduğundan beri bütün uykularını göğsümüzde yapıyor. Gece uykuları ise 10 gibi yatıp 8-9 gibi kalkiyor.. bebekken gece uykularini da göğsümüzde yapıyordu. Artık yatakta aramizda yatıyor.. şu sıralar geceleri sürekli kivranma, ağlama modunda. Muhtemelen yeni disler geliyor

Ben de yürüdüğümde kalçam ve bacaklarım ağrıyor.

Aynısını yapıyor benimki de parmağını kulağına burnuna sokmaya çalışıyor bi de kafasını cok sıkıyor yapma dedikçe daha da yapmaya yelteniyor hemen geçse zamanda büyümüş olsalar

Evet bazen bende de oluyor bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor muhtemelen magnezyum azalıyor ondan
Kızlar ya küçülen bebek kıyafetlerini napıyorsunuz? Sağlık ocağı gibi yere versem ihtiyacı olan alır mı ki?
Happy kids uygulamasından yaz istersen ihtiyacı olana yollarsın

Evin ısısı nasıl? Çok sıcaksa kalında giydiriyorsan uyanamaz bebek. Her besleme zamanı altını aç üstünü çıkar uyanır rahatsız etmen lazım biraz

Zaten her ay başka bir sendrom yaş sendromları ayrı gece uyusa razıyım

Canim o zmaan mamadan devam. Senin de stresin artık azalmış olur. Önemli olan bebek ve senin sağlığın ve huzurun

julettae ay ozledim seninle bayağı zamandır konusmuyoruz
Hanımlar valla iyi ki böyle yazdınız. Bi de doktor bana 2 yıl çocuk yok dedi herkese mi öyle söylüyorlar acaba. Bak ne güzel bir buçuk yas var aralarında.
12 yıl ara çok uzun. Gerçi benim kardesimle aramda 22 yıl var ahajajj annemin çılgınlığı

Kaç günlük ? Sariligi var mıydı ? Benim bebeğimde uzamış sarılık vardı 40 I çıkana kadar hep uyudu. 40indam sonra bu defa da uyuması icin 40 takla attiriyor bize
Sarılık yok prematüre düzeltilmiş yaşı 5 haftalık. Normal yaşı 2.5 ay normalde iyiydi dümdem beri böyle

Giremiyorum ya hem dışarda hem evde işlerim çoktu bu ara ve tekim eşim ek iş yapmaya başladı ev işleri ve yemekt ve alışveriş de bana kaldı

Bu lohusalık mı depresyon mu bilmiyorum ama ara ara 2. Çocuk için çok pişman oluyorum. Sonra vicdan yapıyorum böyle hissettiğim için. Büyük kızım çok yaramaz.bazen ya diyorum nasıl bi daha yaparsın. Neden yani rahat mı battı, sonrada küçüj kızıma bakıp üzülüyorum. Onu dünyaya getirmeyi en çok ben istemiştim halbuki

İlk bebeğimde böyle hisler olmuştu bir daha hayatım eskisi gibi olmayacak rahat mı battı diye ağlıyordum bütün lohusalık fotoğraflarımda ağlıyorum hatta :) hepsi geldi geçti bu da geçecek. Onlar gibi bizimde uyum sürecimiz var. Bir yıl sonra hatta belki 6 ay sonra hep böyleymiş gibi gelecek hayatımız. Birde ben çalışmaya çok alışkınım evcimen bir insan değilim evde bunaldım bunun çok etkisi vardı bende. Sende çalışmayı seviyorsan evde daralmışsındır

Aynen öyleyim bende. Sadece doğum izinlerinde bu kadar uzun süre evde kaldım. Evcil, anaç , ne bileyim kekler pastalar yapan biri hiç olmadım (bu kötü bi şey değil bu arada)
ilk kızımda da böyle şeyler hissettim. Şimdide.. biliyorum geçecek ama of işte

Evet bazen bende de oluyor bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor muhtemelen magnezyum azalıyor ondan

Happy kids uygulamasından yaz istersen ihtiyacı olana yollarsın
Kadın doğumcuya bir gidemedim genital bölgemde kasıklarda ufak ufak ağrılar var yürürken bacak bel ayak parmağıma kadar ağrıyorum vitamin kullanmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…