2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Benim ilkim olduğu için sütüm de az olduğu için mecburen mama da vermek zorunda kalıyorum normalde 39 haftalık gebeydim ama gelişimi 35 haftada kalmış kalp atımı azalmıştı acilen sezeryana alındım ve herkes aynı şeyi söylüyor bu niye böyle küçük sanki ben istiyormuşum gibii

Bi böyle temizlik aşkı geliyor son hafta
Bende de şuan bıkkınlık bitkinlik üstümde kusmuklu esoflmanlarim bakımsız çökmüş gibiyim uykum var sütümü sagmam lazım sagasim yok eşime catasim var sebep bulamadım oturmuş gitar çalıp şarkı söyluyor güya bana söylüyor Muş
Soyledigi şarkılar sanki başka birine mi diye düşünüyorum bu lohusalık kapıya konulur şey değil
Ah bu ben kendimi nerelere koysami çaldı
beni biraz anlasana diyip bakıyor

Hiç takma öyle diyenleri benimki dün 2 kilo 100 gram doğdu çok küçük ama çok tatlı. Sen kimseyi takma bugünlerin tadını çıkar hızla büyüyecekler
İnşallah canım benim inşallah sağ salim kolaylıkla büyüsünler inşallah çok teşekkür ederim motivasyonunuz için yalniz olmadığımı anladım sayenizde

Ayy maşallah Rabbim bağışlasın canım amin inşallah teşekkür ederim cevabın için peki mama veriyor musun

Büyük oğlum eşimle uyuyor yatağına alışana kadar minik benimle ondan uyandıramıyorum valla diyorum en kolayı sende bir tek su istiyor senden gece o kadar ben ama bak hala ağlıyor karnı tok işte gazdan dolayı uyuyamıyor yüz üste istiyor yatmayı ve ya kucak

O yirmi iki yaş dediginden eşimin yegeninde de var sanırsın önceden sanki evlilik okulunda okumuş o kadar gözü açık
Valla öyle eşime diyorum bir çocukta doğsun kimse onu tutamaz ben diyorum 22 o 37 olsaydı beni yemişti diyorum çoktan

Uyu canım uyu bu günleri arıcan bak ben uyumak istiyorum ama minik uyumuyor

Ayy hiç gülesim yoktu ben sandımki bir tek ben böyleyimbenimkide maça bakıcaktı kapattım dedim bakmıcaksın madem ben yıprandım sende öyle olucaksın hayat dedim sana güzel işe gidiyorsun kafan dağılıyor geliyorsun önüne yemek maç yok dedim sende benim gibi yorul

Kızlar iyi geceler tecrübeli olanlara bi sorum olucak Kasılmalarım aşırı sık şuan belimde sırtımda kasıklarımda bi sızlama var ağrı diyemem ama gezen yoklayan hafif hafif bişeyler var iç çamaşırım da ıslanmış acaba dedim akıntımı ama bu belirtilerde olunca aklıma su mu sızıyor ki diye düşünce geldi takip ediyorum 1 saattir falan ne yapmam gerek acaba şimdi gitsem mi yoksa daha takip mi edeyim evim hastaneye 25-30 dakika uzaklıkta

Hahah evet bendim doğursam da hep birlikte kurtulsak bi de doktorla anlaşıyorum tamam diyo sonra başa dönüyorum
O an umrunda olan tek şey bebeğin oluyor bak gör doğur gel çoğu şeyi sorsak hatırlamayacaksın bunlar önceden planlanacak şeyler de değil üzme kendini yok yere dayanılmayacak bisey olsa kimse üc dört kere doğuramazdı

Doğum enerjisi gibi bişey mi? Bende de sıfır uyku ne yana yatsam ağrıyor sağa sola dönerken alt kemikler acıyor analık çok zor çok

İkinci doğumda son gün sancım gelmedi. İki ya da üç günB bekleyip suni sancı verdiler.. çok beklemezler heralde umarım sancın gelir
İnş daha zamanda var ama insan bi geliyorum tepkisi bekliyor ister istemez. Suni sancı normal gelen sancıya göre daha mı ağrılı hissettiriyor peki.
Ben de sağlıkla gelsin de doktor nasıl uygun görürse diyorum istediğim vajinal doğum ama bebek çıkmak istemezse de sezeryana dönülecek mecbur. Sizin bebişin cinsiyeti erkek mi? Hala doğurmamamı cinsiyete bağlıyorlar çevremdekiler çünkü

İyi ediyorsun boşver bende elimden geldiğince eziyet ediyorum bu günlerimizin kolay olduğunu düşünüp keyif yapmasınlar zaten ilgiyi zar zor alıyoruz
Ayrıca bizim bir iş arkadasi var doğumumda saolsun benimle geldi kadın ben bu bebeğin anneannesiyim diyor çat kapı geliyor seviyor gündüz geliyor akşam geliyor eline alıyor konuşuyor bugün artık dedim kendi kendime nereye kadar bu bebek daha öyle sevilmelik bişi değil ki nasıl bir yol bulacam bilemedim hem akşam hem gunduz gelince ben bugün bebeğimi doya doya sevemedim

Durum şu ki bir lohusa bebeğini de kıskanıyor bebeği kimseye sevdirmek istemiyor

Bugün gün almak için tahlil yaptım ve kanım çok düşük çıktı. 10 değerinde. Kan ilacı bir hafta içinde etki eder mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…