Kızlar yaklaşık 11 den beri ağrılarım var ve karnım taş gibi şiddetli sancı diyemem ama bacaklarıma kadar vuruyor geliyor galiba bizimki 1 saat daha kontrol edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Kızlar yaklaşık 11 den beri ağrılarım var ve karnım taş gibi şiddetli sancı diyemem ama bacaklarıma kadar vuruyor geliyor galiba bizimki 1 saat daha kontrol edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Hanımlar ben doğurdum Yeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah İlk gecemiz, dua eder dua bekleriz..
Sagol canim suan seni daha cok anlıyorum bi sure sonra gelmesini istiyor insan bende o moddayim hemen 16 eylul gelsin istiyorum yarin dogumun var demi canim sağlıkla almak nasip etsin kavusuyorsun artik sukur
Hanımlar ben doğurdum Yeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah İlk gecemiz, dua eder dua bekleriz..
Günaydın kızlarbugün doğum yapacak arkadaşlara dua ediyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin siz de bana dua edin lütfen hâlâ inanamıyorum bugünün geldiğine
Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Kızlar buraya pek giremiyorum. Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Bugün doğuma girecek arkadaşlar sağlıkla hayırlısıyla yavrularinizi kucağınıza alın inşallah
Gğnaydın kızlar bugun yavrularımıza kavuşacağız çok heyecanlı uyku tutmuyor. 1.5 yaşındaki bebeğimi bırakıp gitmek de kolay değil bir sürü duygu bir arada hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah 7 den sonra bende birşey yemicem acaba kaçta sezeryana alırlaeir
Tecrubeli Eylül anneleri premature ikizlerini 2 gün önce doğurdum .yeni doğan yoğun bakımdalar benim sütüm gelmedi elle sağlıyorum 1 damla bile gelmiyor . bebekler için sürekli süt istiyorlar şifa diyor doktor yok .iyice stres yaptım bana öneriniz var mı gelmese bile makine ile mi sagsam.Zaten bebeklere dokunamadim bile birde onlara süt bile verememek beni mahvetti
Bugün doğum yapacak olanlara mevlam yardımcısı olsun
Doğum yapmayan dobişkolar olarak çok az kaldık çok zor vesseelam bizide duanızda unutmayın hanımlar özellikle bu tadı yaşamayan hanım arkadaşlarımızıda içinizden geçiriniz inşallah