- 1 Nisan 2022
- 15.199
- 17.121
- 248
Yapmıyorum benBirde kundak yapıyor musunuz ben her zaman değil ama uyurken yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmıyorum benBirde kundak yapıyor musunuz ben her zaman değil ama uyurken yapıyorum
Benimki de bi şey söylemedi. Cuma tekrar gideceğim şansıma doktorumda perşembeden ctesine kadar izinliymiş. İyice stres oldumDaha bişey demedi haftaya konuşuruz dedi ama nedense çok zorlanıyorum artıkmhemen gelsin isitiyorym
Sarı panda işte ya teşekkür ederiz teyzesi hepsi birbirinden tatlı minnakYaaaa Ayliiiinnnn çok şekersinnn sarı sarı gerçekten
Maşallah canım çok iyi duruyor![]()
Hadi hayırlısıyla kuzum haftan gelmiş artık doğacakKızlar yaklaşık 11 den beri ağrılarım var ve karnım taş gibi şiddetli sancı diyemem ama bacaklarıma kadar vuruyor geliyor galiba bizimki 1 saat daha kontrol edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Oy oy nasılsa toparliyorlar kendilerini yeterki dogsunlar günü gününü tutmuyorMaşAllah canım benimki daha çok minnak yüzünde tüyler var![]()
Evet artık gelecek şükür. Darıaı bekleyen herkesin başınaSagol canim suan seni daha cok anlıyorum bi sure sonra gelmesini istiyor insan bende o moddayim hemen 16 eylul gelsin istiyorumyarin dogumun var demi canim sağlıkla almak nasip etsin kavusuyorsun artik sukur
![]()
Eneee sürpriz bebekHanımlar ben doğurdumYeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah
İlk gecemiz, dua eder dua bekleriz..
Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin insallah darisi bizeHanımlar ben doğurdumYeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah
Kız ben senden normal bekliyordum sağlıkla gelmiş bebişin gerisi önemli değil hayırlı olsunHanımlar ben doğurdumYeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah
İnşallah canım bizimkinin fena gazı başladı sağ olsun ablamlar uğraşıyordu ben azıcık da olsa uyuyordum bana zor olacak mış gibi geliyorBenimde annem perşembe dönüyor artık kalıcam tek gerçi annem burdayken gece kaldırmıyordum sonra alışırım diye İn şa Allah zor olmaz bize
Slepy bizde pişik yaptı molfikse geçicem inşallah o iyi gelirKızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
İyi yapmışsın bide ameliyat saati aksar doğumdu kendine gelmeydi epey uzarsa açlık zor olurduKızlar yaaa doktor 7 den sonra bi şey yeme deyince 5 de kalktım sahur yapmaya![]()