• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar yaklaşık 11 den beri ağrılarım var ve karnım taş gibi şiddetli sancı diyemem ama bacaklarıma kadar vuruyor geliyor galiba bizimki 1 saat daha kontrol edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Kızlar yaklaşık 11 den beri ağrılarım var ve karnım taş gibi şiddetli sancı diyemem ama bacaklarıma kadar vuruyor geliyor galiba bizimki 1 saat daha kontrol edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Hadi hayırlısıyla kuzum haftan gelmiş artık doğacak 😍😍😍😀😀

Sagol canim suan seni daha cok anlıyorum bi sure sonra gelmesini istiyor insan bende o moddayim hemen 16 eylul gelsin istiyorum 🙄 yarin dogumun var demi canim sağlıkla almak nasip etsin kavusuyorsun artik sukur 🙏
Evet artık gelecek şükür. Darıaı bekleyen herkesin başına 🙏sağlıkla alalım kucaklarımıza
9 ay gözümün önünden geçiyor resmen. Hem çabuk hem yavaş geçti 🥰

Hanımlar ben doğurdum 🙈 Yeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah 🥰 İlk gecemiz, dua eder dua bekleriz..
Eneee sürpriz bebek 🥰 tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🧿

Hanımlar ben doğurdum 🙈 Yeni yazabiliyorum, bugün ikindi 4 gibiydi. Sürpriz sezeryanla, 37+6 haftalık, çook çirkin bir erkek geldi hayatımıza.. Detayları yarın yazayım inşaallah 🥰 İlk gecemiz, dua eder dua bekleriz..
Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin insallah darisi bize🥰❤️

Kız ben senden normal bekliyordum sağlıkla gelmiş bebişin gerisi önemli değil hayırlı olsun 🧿🧿🧿💙💙🤍🤍

Benimde annem perşembe dönüyor artık kalıcam tek gerçi annem burdayken gece kaldırmıyordum sonra alışırım diye İn şa Allah zor olmaz bize
İnşallah canım bizimkinin fena gazı başladı sağ olsun ablamlar uğraşıyordu ben azıcık da olsa uyuyordum bana zor olacak mış gibi geliyor

Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Slepy bizde pişik yaptı molfikse geçicem inşallah o iyi gelir

Gğnaydın kızlar bugun yavrularımıza kavuşacağız çok heyecanlı uyku tutmuyor. 1.5 yaşındaki bebeğimi bırakıp gitmek de kolay değil bir sürü duygu bir arada hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah 7 den sonra bende birşey yemicem acaba kaçta sezeryana alırlaeir

Tecrubeli Eylül anneleri premature ikizlerini 2 gün önce doğurdum .yeni doğan yoğun bakımdalar benim sütüm gelmedi elle sağlıyorum 1 damla bile gelmiyor . bebekler için sürekli süt istiyorlar şifa diyor doktor yok .iyice stres yaptım bana öneriniz var mı gelmese bile makine ile mi sagsam.Zaten bebeklere dokunamadim bile birde onlara süt bile verememek beni mahvetti 🥲🥲

Bugün doğum yapacak olanlara mevlam yardımcısı olsun
Doğum yapmayan dobişkolar olarak çok az kaldık çok zor vesseelam bizide duanızda unutmayın hanımlar özellikle bu tadı yaşamayan hanım arkadaşlarımızıda içinizden geçiriniz inşallah

Back
X