Evet kuzum biz geri primaya döndük düzeldi sayılır yoksa Aylin bağlatmak istemiyor ayaklarını geriyordu bacak kenarları yani yapışkanlı yerlerin olduğu yerler ve sırt kısmı pütür pütür olmustuSlepy bizde pişik yaptı molfikse geçicem inşallah o iyi gelir
Bebekleri görmeden emzirmeden nasıl gelecek makina ile gelir desek bile makina ilk etapta süt olsa bile acayip sızlatıyor birde süt yokkken yara edebilirTecrubeli Eylül anneleri premature ikizlerini 2 gün önce doğurdum .yeni doğan yoğun bakımdalar benim sütüm gelmedi elle sağlıyorum 1 damla bile gelmiyor . bebekler için sürekli süt istiyorlar şifa diyor doktor yok .iyice stres yaptım bana öneriniz var mı gelmese bile makine ile mi sagsam.Zaten bebeklere dokunamadim bile birde onlara süt bile verememek beni mahvetti
Merhaba bizim 17 çıktı 1 gece fototerapi aldık 14 e düştü sonra 12ye gerilemeye başladı. Bol bol emzir sağıp ver üstünede mama takviyesi yap. Ememiyorsa bide göğüs uçları var onlardan alıp deneyebilirsinKızlar ya bizim doğumdan bu yana üç gün geçti bugün sarılık kontrolü yaptılar 13 çıktı baya da yüksek çıktı böyle olan var mı süreciniz nasıl ilerledi sütüm daha dün geldi ama göğüs ucumu beğenmiyor diye emmedi mama verdik ama o da yeterli gelmemiş sanırım
Ben gece 12 den sora bişi yemedim içmedim sonrasında acımdan öldümKızlar yaaa doktor 7 den sonra bi şey yeme deyince 5 de kalktım sahur yapmaya
Benimkininde gazı var en çok zamanımı gazı çıkartmak alıyor alışırsın canım ben ondan sonra zor olmasın diye anneme vermedim nerdeyse hiç uyumadım yaİnşallah canım bizimkinin fena gazı başladı sağ olsun ablamlar uğraşıyordu ben azıcık da olsa uyuyordum bana zor olacak mış gibi geliyor
Belinden kasıklarına karnına kadar yayılan bir ağrı mı? Ve kesik kesik geliyor mu o zaman anlarsın.. sürekli olmaz sancı aralıklarla gelir zaman tut bakalım kaç dk da geliyorGünaydın, benim sancım var ama normal sancı mı yoksa doğum sancısı mı nasıl anlayabilirim ? Yardımcı olur musunuz?
Ayy evet kesik kesik geliyordu 10 dakika sürdü 2 dakika aralıklarla geliyordu ama hafifledi, şimdi daha uzun sürelerle geliyor gibi.Belinden kasıklarına karnına kadar yayılan bir ağrı mı? Ve kesik kesik geliyor mu o zaman anlarsın.. sürekli olmaz sancı aralıklarla gelir zaman tut bakalım kaç dk da geliyor
Günaydın, bizde gidiyoruz. Seninki daha çok küçükmüşGğnaydın kızlar bugun yavrularımıza kavuşacağız çok heyecanlı uyku tutmuyor. 1.5 yaşındaki bebeğimi bırakıp gitmek de kolay değil bir sürü duygu bir arada hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah 7 den sonra bende birşey yemicem acaba kaçta sezeryana alırlaeir
Benim aklımdaki tüm soruları bana sormuşsun canımBebekleri görmeden emzirmeden nasıl gelecek makina ile gelir desek bile makina ilk etapta süt olsa bile acayip sızlatıyor birde süt yokkken yara edebilir
Hoş geldin aramızaKızlar ben doğurdumKızım sabah 8.39da dünyaya geldi kilosuna en son 3250demislerdi 2850dogdu emistik şimdi uyuyor yanımda
Gözünüz aydınKızlar ben doğurdumKızım sabah 8.39da dünyaya geldi kilosuna en son 3250demislerdi 2850dogdu emistik şimdi uyuyor yanımda
Kızlar ben doğurdumKızım sabah 8.39da dünyaya geldi kilosuna en son 3250demislerdi 2850dogdu emistik şimdi uyuyor yanımda
Yazamadım bebekler durmuyorAyy evet kesik kesik geliyordu 10 dakika sürdü 2 dakika aralıklarla geliyordu ama hafifledi, şimdi daha uzun sürelerle geliyor gibi.
Allah bağışlasınYazamadım bebekler durmuyornasılsın smdi nasıl oldu sancılar? Demekki doğumun yakın ama sezaryen mi olacaktın yoksa normal mi bekliyorsun? Sezaryen olacaksan doktora git sancın varsa erken alırlar heralde bebeği
Belki arada yalancı sancılar oluyor öyledir inşallahAllah bağışlasıneh işte geçmiyorda artmıyorda anlamadım gitti Doktorum sezeryan demişti, normalde cumadan cumaya gidiyordum doktorum her hafta gel demişti diye ben de bu sefer erken gitmeyi düşünüyordum ya bu gün, yada yarın gitmeyi planlıyordum ama eşimin işi çıktı yarına bıraktım eşime kalsa cuma gidelim diyordu ama bu sancı devam ederse yarın gideceğim kesin. Tabi gece acillik olmazsam arada böyle içimi kazıyorlar gibi hissediyorum birde. Hayrlısı olsun inşaallah Doktor 20'si gibi alırız demişti
Teşekkür ederimBelki arada yalancı sancılar oluyor öyledir inşallahzaten artarsa anlarsın duramazsın o yüzden çok korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?