2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay bilmiyorum ki ben sadece sancı başlayınca doğuruyorum mutlaka öyle günlerce sürmüyor o yüzden bilemedim doktora git bakalım ne diyecek belki erken alır bebeğini ağrı çekme boşuna sezaryen olacaksan yani

Eğer sıklaşıp ağrı artarsa muhakkak gideceğim. Şimdilik uzanmışım yatakta, şimdi gidersem acilden giriş yaparım kanaman yok şu yok bu yok diyip 2 saat bekletiyor kar acilde

Eğer sıklaşıp ağrı artarsa muhakkak gideceğim. Şimdilik uzanmışım yatakta, şimdi gidersem acilden giriş yaparım kanaman yok şu yok bu yok diyip 2 saat bekletiyorlar acilde

Sknti cikti ya suyum azalmış valla bezdim son haftalarda neden boyle sknti çıkıyor anlamiyorum

Ay ne güzel anlattın sen ne güzel bir annesin yaa
Bestlak damla araştırayım bakalım onu bulabilirsem alayım sütüm var geliyor hep ama böyle taş gibi olmuyor. Belki iyi gelir
Sen güzel annesin
Teşekkür ederim.
İnşallah daha iyi olur. Bazen sönük olunca acaba mi diyorum ama Instagram'da bir doktoru dinledim memede süt bitmez yeter ki sürekli uyarılsın diyor.

Kızlar başına gelen var mı?

Bebeğimin sol gozunde Bahar alerjisi oluruz ya onun gibi bir şey olmuş çok hafif kızarık ve akıntı var temiz su ile pamuklu çubukla siliyorum iltihaba da benziyor çok korktum kötü bir sry olabilir mi ?

Bı de oğlan kaka sayısı azaldı günde 6 kere falan yapıyordu şimdi 3 4 Gazi mi var bilmiyorum masaj yapıyorum çıkarmıyor karnı az sis gibi. Ben mi abartiyorum sizce tekim diye mi korkuyorum bilmiyorum hiç uyumadım çok üzgün durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…