2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Cumartesi 3.100 dü bugün 3.200 dediler ama şiş gibi
Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt kızını, spinal anestezide ağrı çok oluyomu nasıl geçti doğum sürecin.
Yok çok şükür hiççç korktuğum gibi olmadı.

Kızlar kısaca anlatayım. 12:50 de girdim. Sadece çok titredim ameliyathanede.çorap yelek mutlaka alın. Sonra belime iğne yaptılar ne sonda hissettim ne başka bi şey. Yürüyüş yaptım çok önemli yürümek. Başka türlü toplanmıyor insan. Ödem var tabi şuan şişim hissediyorum. Uyku deli gibi uykum var ama sıpa kucak istiyor şimdiden. Sütüm az çoğalacak inşallah. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şimdi tek korkum sarılık olmasın lütfen
Heee bide afedersiniz gaz çıkaramadım yaaa var mı bunun bi yolu

Sağlıkla büyüt canım bebeğini gaz için benim bi tekniğim var ama sezeryan olduğun için yapabilir misin bilemiyorum. Tuvalete oturduğunda bi bacağını diğerinin üzerine atmak bunu sandalyede otururken de yapabilirsin. Birde 4 sn burundan nefes alıp 8 sn ağızdan nefes vermek ben özellikle kabız olduğum dönemlerde böyle rahatlıyordum

Bacak bacak üstüne atmak derken bir bacağının bileği diğer bacağının dizine gelecek şekilde anlatabildim mi bilemedim ama Tmd2020

Ayy kızlar görümcem yanımda kalıyo bi süredir ve kv daima 'yürüyüş yap' deyip duruyo bana sanki ben bilmiyorum yürüyüş yapmam gerektiğini. Ki ben çok aktifim bugün bile evi süpürüp sildim görümcemle bir de evim dubleks devamlı merdiven inip çıkıyorum her aradığında da görümceme soruyo yürüdünüz mü diye. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucu mu

Herşeyi geçtim şuan Migren beni mahvetti canım ne iyi gelir acaba ilaç da içemiyorum
Migrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyor

Ayy bende öyle titredim ameliyathanede ilkte böyle diğildim klima açık diğil kış ayı olduğu için bol bol yürü hızlı toparlanırsın.Gaz bende zor çıkardım gaz çıkarmayınca yemek olmaz diyorlar resmen bittim aclıktan en sonda koridorda yürüdükçe çıktı koşarak hemşireye dedimki gaz çıkardım

Ben de küçük bir tane çıkarmıştım çıktı soyleyn dedim

İlk doğumun muydu peki baya bi heyecan bastı beni nasıl olcak
İlk doğumdu heyecan çok güzel ama hiç stres yapma doktor ve ebeler bu süreci iyi biliyor onlarla birlikte çok güzel gecireceksin. Ben stres yaptım salak gibi şimdiki aklım olsa heyecanımın tadını çıkarır strese sokmazdim. Evladını kucagina alacağın anı düşün bol dua

Bir yeremi gidiyorsun?dur daha kaka çiş konuşucaz

Firsat bulmuşken yazayım dedim

Bu erkek bebeklerde mi var bu durum bilmiyorum ama benim ki altını açtığımda sağolsun anasina da işiyor
Seninki kızmı?benimkide altını açtığımda hemen üstüme çişini yapıyor
Birde kızlar bebeklerinizde burunda tıkanıklık varmı bazen tıkalı gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…