Cumartesi 3.100 dü bugün 3.200 dediler ama şiş gibiDoktorlar neden direk sezeryan diyor çözmüş değilim suni ile neden denemek istemiyorlar banada öyle dedi bebeği strese sokarız kakasını yapar filan dedi sizinki ne açıklama yaptı
Canım hayırlı olsun gözün aydın kilosuna en son ne demişlerdi
Yok çok şükür hiççç korktuğum gibi olmadı.Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt kızını,spinal anestezide ağrı çok oluyomu nasıl geçti doğum sürecin.
Maşallah canımCumartesi 3.100 dü bugün 3.200 dediler ama şiş gibi
Yok çok şükür hiççç korktuğum gibi olmadı.
İlk doğumun muydu pekiArtık doğum haftalari gelmiş bile sen de istersen eşinle birlikte hazırlıklı gitmede fayda var.
Ben de 37+4 te doğum yapmıştım
Sağlıkla büyüt canım bebeğiniKızlar kısaca anlatayım. 12:50 de girdim. Sadece çok titredim ameliyathanede.çorap yelek mutlaka alın. Sonra belime iğne yaptılar ne sonda hissettim ne başka bi şey. Yürüyüş yaptım çok önemli yürümek. Başka türlü toplanmıyor insan. Ödem var tabi şuan şişim hissediyorum. Uyku deli gibi uykum var ama sıpa kucak istiyor şimdiden. Sütüm azçoğalacak inşallah. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şimdi tek korkum sarılık olmasın lütfen
Heee bide afedersiniz gaz çıkaramadım yaaa var mı bunun bi yolu
Bacak bacak üstüne atmak derken bir bacağının bileği diğer bacağının dizine gelecek şekilde anlatabildim mi bilemedim amaSağlıkla büyüt canım bebeğinigaz için benim bi tekniğim var ama sezeryan olduğun için yapabilir misin bilemiyorum. Tuvalete oturduğunda bi bacağını diğerinin üzerine atmak bunu sandalyede otururken de yapabilirsin. Birde 4 sn burundan nefes alıp 8 sn ağızdan nefes vermek ben özellikle kabız olduğum dönemlerde böyle rahatlıyordum
Bir tane sprey ve krem yazmış onu kullanıyorumKızlar, sezaryen olanlar, dikiş yerinize ne sürüyorsunuz? Benim bugün bir hafta oldu ama ağrılarım oluyor ara ara özellikle sağ tarafımda. Tavsiyelerinizi bekliyorumm
Migrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyorHerşeyi geçtim şuan Migren beni mahvetti canım ne iyi gelir acaba ilaç da içemiyorum
Ayy bende öyle titredim ameliyathanede ilkte böyle diğildim klima açık diğil kış ayı olduğu için bol bol yürü hızlı toparlanırsın.Gaz bende zor çıkardım gaz çıkarmayınca yemek olmaz diyorlar resmen bittim aclıktan en sonda koridorda yürüdükçe çıktı koşarak hemşireye dedimki gaz çıkardımKızlar kısaca anlatayım. 12:50 de girdim. Sadece çok titredim ameliyathanede.çorap yelek mutlaka alın. Sonra belime iğne yaptılar ne sonda hissettim ne başka bi şey. Yürüyüş yaptım çok önemli yürümek. Başka türlü toplanmıyor insan. Ödem var tabi şuan şişim hissediyorum. Uyku deli gibi uykum var ama sıpa kucak istiyor şimdiden. Sütüm azçoğalacak inşallah. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şimdi tek korkum sarılık olmasın lütfen
Heee bide afedersiniz gaz çıkaramadım yaaa var mı bunun bi yolu
Gözün aydın canımBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Ben de küçük bir tane çıkarmıştım çıktı soyleyn dedimAyy bende öyle titredim ameliyathanede ilkte böyle diğildim klima açık diğil kış ayı olduğu için bol bol yürü hızlı toparlanırsın.Gaz bende zor çıkardım gaz çıkarmayınca yemek olmaz diyorlar resmen bittim aclıktan en sonda koridorda yürüdükçe çıktı koşarak hemşireye dedimki gaz çıkardım
İlk doğumduİlk doğumun muydu pekibaya bi heyecan bastı beni nasıl olcak
Ben birde utanmadan gittim koridorda hemşireye dedimki ben yemesem gaz çıkaramam ondan benim yemem lazım aç karına olucak iş diğil buBen de küçük bir tane çıkarmıştım çıktı soyleyn dedim
HahahahBen birde utanmadan gittim koridorda hemşireye dedimki ben yemesem gaz çıkaramam ondan benim yemem lazım aç karına olucak iş diğil bu
Ben kendim hemşireyim benim gibi hastalar olunca neler konuşuluyor tahmin ettimHahahahsenin ebe molada kesin bunun muhabbetini yapmıştır diğer arkadaşlarıyla
Bir yeremi gidiyorsun?dur daha kaka çiş konuşucazKızlar söylemeden edemeyeceğim.
Kimseye soyleyemedigimi burada size sordum söyledim. Gebelik boyunca, doğumda hatta doğumdan sonra bile sizinle hep konuştum.
Herkese teşekkür ederim, süreci gülerek ve sizinle tecrübe ederek geçirdim sağolun güzel Hanımlar.
Firsat bulmuşken yazayım dedimBir yeremi gidiyorsun?dur daha kaka çiş konuşucaz
Seninki kızmı?benimkide altını açtığımda hemen üstüme çişini yapıyorFirsat bulmuşken yazayım dedim
Bu erkek bebeklerde mi var bu durum bilmiyorum ama benim ki altını açtığımda sağolsun anasina da işiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?