Canım hemen burnundan o göz pinarina doğru masaj yapacan you tubede var yenidoğan göz masajı yazarsan çıkar benimki bir masajda geçti göz damarı tıkanıyor MuşKızlar başına gelen var mı?
Bebeğimin sol gozunde Bahar alerjisi oluruz ya onun gibi bir şey olmuş çok hafif kızarık ve akıntı var temiz su ile pamuklu çubukla siliyorum iltihaba da benziyor çok korktum kötü bir sry olabilir mi ?
Bı de oğlan kaka sayısı azaldı günde 6 kere falan yapıyordu şimdi 3 4 Gazi mi var bilmiyorum masaj yapıyorum çıkarmıyor karnı az sis gibi. Ben mi abartiyorum sizce tekim diye mi korkuyorum bilmiyorum hiç uyumadım çok üzgün durumdayım
Topuguyla oyna uyandırmaya çalış ben öyle yapiyorumtoplam 10 dk mı yoksa tek meme 10 dk mı? Ben uyandıramıyorum kendi uyanmadığında asla emmiyor
Uyanıyor emmiyorTopuguyla oyna uyandırmaya çalış ben öyle yapiyorum
Ayy çok sevindim gözün aydın kilosu kısa zamanda toparlar ikinizde sağlıklısınız ya önemli olan oYaptım canım çok şükür, bebeğim biraz küçük 2680 gram ama emmesi filan iyi hâlâ narkozun etkisi geçmedi darısı sizlere olsun inşallah
Canm nasılsın çıktın mı doğumdan
Ben doğurdumTmd2020 ne yaptın canım iyi misiniz?
Gözün aydın sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorumBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Çok şükür gözün aydınBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Canım seninle mi konuşmuştuk süt gelmiyor diye benim gelmeye başladı ama almıyordu çok şükür dünden beri yeni beni emmeye başladı ama tam bi arsız doymak bilmiyor sürekli memede kalmak istiyor hiç düzenimiz yok 2 saat aralık tutayım diyorum bi saat sonra geri uyanıp istiyor ama sarılık değerimiz yüksek olduğu için ben sürekli eözirmeye çalıştım dünden beriKızlar nasılsınızne kadar sürede bir emziriyorsunuz bir de kaç dk emiyor bebişleriniz?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Canım benimde yarın son günüm ama doktorum ultrasona göre 15i son, adet hesaplamasına göre 11i son diye beklemek istedi. Bilmiyorum benimde içim huzursuz biraz. 18ine kadar kendiliğinden gelmesini bekleriz dedi ama en başından beri ben 11 eylül 40.haftam biliyordum. Şimdi 18 eylüle kadar zaman verdiKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Suni sancı ile başlatmak istemedi mi yalnızca sezaryen mi önerdiKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Doktorlar neden direk sezeryan diyor çözmüş değilim suni ile neden denemek istemiyorlar banada öyle dedi bebeği strese sokarız kakasını yapar filan dedi sizinki ne açıklama yaptıKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Canım hayırlı olsun gözün aydın kilosuna en son ne demişlerdiBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Evet canım süt gelmiyor konusunu konuşmuştuk. Benim de yavaş yavaş gelmeye başladı. Sarılık olmasın diye mama veriyordum azaltmaya başladım. İyi yaptın bebişlerimiz sütlerini içip içip büyüsünlerCanım seninle mi konuşmuştuk süt gelmiyor diye benim gelmeye başladı ama almıyordu çok şükür dünden beri yeni beni emmeye başladı ama tam bi arsız doymak bilmiyor sürekli memede kalmak istiyor hiç düzenimiz yok 2 saat aralık tutayım diyorum bi saat sonra geri uyanıp istiyor ama sarılık değerimiz yüksek olduğu için ben sürekli eözirmeye çalıştım dünden beri
Suni sancı ile başlatabilir neden istemiyor ki pilKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Hayırlı olsun maşallah prenseseBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Ay bu doktorlar kafayı yedi eskiden daha çoktu bu azalmış hali sezeryan meraklısılarSuni sancı ile başlatabilir neden istemiyor ki pil
Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt kızını,Ben doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?