2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım hemen burnundan o göz pinarina doğru masaj yapacan you tubede var yenidoğan göz masajı yazarsan çıkar benimki bir masajda geçti göz damarı tıkanıyor Muş

Kaka bizde de azaldı büyüyorlar artık karnı sertleşince zeytin yağı sürüyorum karnına sırtına ustine de peçete koyuyorum kıyafete geçmiyor sıcak tutuyorum battaniyesi ne ütü vuruyorum bacaklarını sarınca düzeliyor

Kızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için

Gözün aydın sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum

Çok şükür gözün aydın maşallah çok iyi doğmuş Ağrı sızı çekmeden kolayca atlatırsın inşallah afiyet oldun şimdiden katı yeme diyorlar dikkat et

Kızlar nasılsınız ne kadar sürede bir emziriyorsunuz bir de kaç dk emiyor bebişleriniz?
Canım seninle mi konuşmuştuk süt gelmiyor diye benim gelmeye başladı ama almıyordu çok şükür dünden beri yeni beni emmeye başladı ama tam bi arsız doymak bilmiyor sürekli memede kalmak istiyor hiç düzenimiz yok 2 saat aralık tutayım diyorum bi saat sonra geri uyanıp istiyor ama sarılık değerimiz yüksek olduğu için ben sürekli eözirmeye çalıştım dünden beri

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğinibana göre en zor kısmı aç kalmak

Canım benimde yarın son günüm ama doktorum ultrasona göre 15i son, adet hesaplamasına göre 11i son diye beklemek istedi. Bilmiyorum benimde içim huzursuz biraz. 18ine kadar kendiliğinden gelmesini bekleriz dedi ama en başından beri ben 11 eylül 40.haftam biliyordum. Şimdi 18 eylüle kadar zaman verdi

Suni sancı ile başlatmak istemedi mi yalnızca sezaryen mi önerdi

Doktorlar neden direk sezeryan diyor çözmüş değilim suni ile neden denemek istemiyorlar banada öyle dedi bebeği strese sokarız kakasını yapar filan dedi sizinki ne açıklama yaptı
Canım hayırlı olsun gözün aydın kilosuna en son ne demişlerdi

Evet canım süt gelmiyor konusunu konuşmuştuk. Benim de yavaş yavaş gelmeye başladı. Sarılık olmasın diye mama veriyordum azaltmaya başladım. İyi yaptın bebişlerimiz sütlerini içip içip büyüsünler

Suni sancı ile başlatabilir neden istemiyor ki pil

Hayırlı olsun maşallah prensese bir bakam dedim merak ettim güzel haberi aldım kilosu da boyuda iyi maşallah gözün aydin canım

Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt kızını, spinal anestezide ağrı çok oluyomu nasıl geçti doğum sürecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…