2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Benim de 39.hafta fakat hiçbir belirti yok, sancı açılma vs. Tam 40’ta yani 18 Eylüle kadar gelmezse fitil ve suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi. O güne Yatış verdi. Sezeryan yerine bu seçeneği sundu bana, bir sorsan mı acaba uygulanabilir mi. Tabi bu da kesin değil belki açılma olmayacak yine sezeryan dönecek bilemiyorum

Ayyy gözün aydın olsun allahım sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin

Kızlar, sezaryen olanlar, dikiş yerinize ne sürüyorsunuz? Benim bugün bir hafta oldu ama ağrılarım oluyor ara ara özellikle sağ tarafımda. Tavsiyelerinizi bekliyorumm

İyi geliyorsa aldırayım hemen canım

İyi canım düzelmesine sevindim bizede şimdilik molfiks iyi geldi gibi. Çok şükür sarılığı da geçiyor

Gözün aydın canım

Kızlar yarın kontrolüm var doktora artık beni yatırın suni sancı verin desem böyle birşey isteme hakkım var mı günüm doldu sayılır zaten günlerdir ağrı çekiyorum ama gelen giden yok artık ne rahat nefes alabiliyorum ne rahat yatabiliyorum ağrılardan eğer bunu isteme hakkım varsa yarın istemeyi düşünüyorum illa 40. Haftayı geçecek mi yoksa

Bana ilk dedi ki açılman yok yatışını yapalım mı? Ben beklemek istiyorum dedim ama bu zamandan sonra beklemenin riskleri var dedi. Biliyorum ama bugün için bebeğim sağlıklı ise sürekli takiple biraz daha beklemek istiyorum dedim. Bana da bebeğin kaka yapabileceğini o zaman normal doğumun kontrolünün zor olacağını bir de kakasını yerse bebekte sıkıntı olabileceğini söyledi. Ben de her gün kontrole gelirim hareket takibi yaparım dedim. O zaman cumartesi tekrar görüşelim dedi. Ben 40+6 ya kadar en azından sıkıntı yoksa bebeğe bırakmak istiyorum. Olmazsa zaten sezeryan olacak sonsuza kadar kalmayacak nasılsa. Ben doktorların normal doğumla zaman kaybetmek istemediğini düşünüyorum açıkçası. Sezeryan da her şey hızlı ve planlı olduğu için buna yönlendirmek işlerine geliyor sanırım

Ben de hep bekledim son ana kadar ilk doğumda sancım kendi geldi. 41 de. İkinci doğumda 41de sancı gelmedi suni sancı aldım. Çok haklısın. Zaten bir sorun olursa sezaryene alırlar inşallah bir sıkıntı olmaz sancınız gelir

inşallah endişelerini yaşamadan başlar doğumun benimde korktuğum bir konu açıkçası 38+5 sancım yok açılmam yok içimden diyorum ki sanki 1 2 ay daha böyle giderim öyle bir rahatlık var ve doğumun başlaması için ne yapılır bende bilmiyorum

Kızlar hayırlı geceler. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun:) 37+4 olduk bugün akşam 3 kez kasıklarımdan Ağrı girdi. Ama baya canımı acıttı. Normalde göbek deliğimin oralar çok sert oluyordu bugün bi yumuşak geliyor elime. Bu doğumun başladığını nasıl anlayacağız neye göre gideceğim hastaneye:) normalde haftalık kontrolüme araba ile tek gidiyorum yarım saatlik mesafe. Yarın eşimde geleyim diyor sizce gerek var mı

Sıcak suyla masaj yapabilirsin

Artık doğum haftalari gelmiş bile sen de istersen eşinle birlikte hazırlıklı gitmede fayda var.
Ben de 37+4 te doğum yapmıştım

Uyanıyor emmiyor
Agzina damlat sütten belki tadıyla uyanır.
Gözün aydın canimmm. Sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…