Benim de 39.hafta fakat hiçbir belirti yok, sancı açılma vs. Tam 40’ta yani 18 Eylüle kadar gelmezse fitil ve suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi. O güne Yatış verdi. Sezeryan yerine bu seçeneği sundu bana, bir sorsan mı acaba uygulanabilir mi. Tabi bu da kesin değil belki açılma olmayacak yine sezeryan dönecek bilemiyorumKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Ayyy gözün aydın olsunBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
İyi geliyorsa aldırayım hemen canımGümüş kalkan varsa onu tak canim emzirdikten sonra o iyilestiriyor benimde kızımda yara olmustu cok oyle hafifleyip geçmişti oğlumda da taktığım icin sknti olmadi cok fazla bi de göğsünün kahverengi kısmını ne kadar tutabiliyorsa o şekilde tutturmaya calis ucunu emiyorsa sadece o da yara yapmasına neden oluyor
İyi canım düzelmesine sevindim bizede şimdilik molfiks iyi geldi gibi. Çok şükür sarılığı da geçiyorEvet kuzum biz geri primaya döndük düzeldi sayılır yoksa Aylin bağlatmak istemiyor ayaklarını geriyordu bacak kenarları yani yapışkanlı yerlerin olduğu yerler ve sırt kısmı pütür pütür olmustu
Herşeyi geçtim şuan Migren beni mahvetti canım ne iyi gelir acaba ilaç da içemiyorumBenimkininde gazı var en çok zamanımı gazı çıkartmak alıyor alışırsın canım ben ondan sonra zor olmasın diye anneme vermedim nerdeyse hiç uyumadım ya
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdumKızım sabah 8.39da dünyaya geldi kilosuna en son 3250demislerdi 2850dogdu emistik şimdi uyuyor yanımda
Gözün aydın canımBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Bana ilk dedi ki açılman yok yatışını yapalım mı? Ben beklemek istiyorum dedim ama bu zamandan sonra beklemenin riskleri var dedi. Biliyorum ama bugün için bebeğim sağlıklı ise sürekli takiple biraz daha beklemek istiyorum dedim. Bana da bebeğin kaka yapabileceğini o zaman normal doğumun kontrolünün zor olacağını bir de kakasını yerse bebekte sıkıntı olabileceğini söyledi. Ben de her gün kontrole gelirim hareket takibi yaparım dedim. O zaman cumartesi tekrar görüşelim dedi. Ben 40+6 ya kadar en azından sıkıntı yoksa bebeğe bırakmak istiyorum. Olmazsa zaten sezeryan olacak sonsuza kadar kalmayacak nasılsa. Ben doktorların normal doğumla zaman kaybetmek istemediğini düşünüyorum açıkçası. Sezeryan da her şey hızlı ve planlı olduğu için buna yönlendirmek işlerine geliyor sanırımDoktorlar neden direk sezeryan diyor çözmüş değilim suni ile neden denemek istemiyorlar banada öyle dedi bebeği strese sokarız kakasını yapar filan dedi sizinki ne açıklama yaptı
Canım hayırlı olsun gözün aydın kilosuna en son ne demişlerdi
Yok teklif etmedi onu sormak benim de aklıma gelmedi açıkçası ben istemsiz bir zaman kazanma telaşına düştüm bir an sanırımSuni sancı ile başlatmak istemedi mi yalnızca sezaryen mi önerdi
Ben de hep bekledim son ana kadar ilk doğumda sancım kendi geldi. 41 de. İkinci doğumda 41de sancı gelmedi suni sancı aldım. Çok haklısın. Zaten bir sorun olursa sezaryene alırlar inşallah bir sıkıntı olmaz sancınız gelirBana ilk dedi ki açılman yok yatışını yapalım mı? Ben beklemek istiyorum dedim ama bu zamandan sonra beklemenin riskleri var dedi. Biliyorum ama bugün için bebeğim sağlıklı ise sürekli takiple biraz daha beklemek istiyorum dedim. Bana da bebeğin kaka yapabileceğini o zaman normal doğumun kontrolünün zor olacağını bir de kakasını yerse bebekte sıkıntı olabileceğini söyledi. Ben de her gün kontrole gelirim hareket takibi yaparım dedim. O zaman cumartesi tekrar görüşelim dedi. Ben 40+6 ya kadar en azından sıkıntı yoksa bebeğe bırakmak istiyorum. Olmazsa zaten sezeryan olacak sonsuza kadar kalmayacak nasılsa. Ben doktorların normal doğumla zaman kaybetmek istemediğini düşünüyorum açıkçası. Sezeryan da her şey hızlı ve planlı olduğu için buna yönlendirmek işlerine geliyor sanırım
inşallah endişelerini yaşamadan başlar doğumunKızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Sıcak suyla masaj yapabilirsinTecrubeli Eylül anneleri premature ikizlerini 2 gün önce doğurdum .yeni doğan yoğun bakımdalar benim sütüm gelmedi elle sağlıyorum 1 damla bile gelmiyor . bebekler için sürekli süt istiyorlar şifa diyor doktor yok .iyice stres yaptım bana öneriniz var mı gelmese bile makine ile mi sagsam.Zaten bebeklere dokunamadim bile birde onlara süt bile verememek beni mahvetti
Demli çayi çay çubuğuna damlattim onunla sildim geçti. Keşke dhaa erken gorseymisim ama çay da geçirdi
Ben ağrı kesici Parol içiyorum çünkü bugün bile basım çok ağrıdı çocuk emziriyorum ama ben toparlanmazsam çocuğa da bakamam dedim içtim vallaHerşeyi geçtim şuan Migren beni mahvetti canım ne iyi gelir acaba ilaç da içemiyorum
Artık doğum haftalari gelmiş bile sen de istersen eşinle birlikte hazırlıklı gitmede fayda var.Kızlar hayırlı geceler. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun:) 37+4 olduk bugün akşam 3 kez kasıklarımdan Ağrı girdi. Ama baya canımı acıttı. Normalde göbek deliğimin oralar çok sert oluyordu bugün bi yumuşak geliyor elime. Bu doğumun başladığını nasıl anlayacağız neye göre gideceğim hastaneye:) normalde haftalık kontrolüme araba ile tek gidiyorum yarım saatlik mesafe. Yarın eşimde geleyim diyor sizce gerek var mı
Agzina damlat sütten belki tadıyla uyanır.Uyanıyor emmiyor
Gözün aydın canimmm. Sağlıkla büyüsün inşallahBen doğurdum3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?