2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bebişleri kontrole götürdünüz mü bizim bugün 4.gün 9 olmuş sınırda dedi inşallah artmaz çok üzülüyorum sütüm de yeni yeni geldi sağıp biberonla vericem
Bizim 11.5 a kadara çıktı kanda makineyle 13 falan oldu genellikle çıkıp geçiyor zaten gerekirse ilk günler mama takviyesi yapabilirsiniz biz yaptık içimiz rahat etti beslenme konusunda

Sağol canım sarı örtü de bulamadık altın taksak olur mu
Banyo yaptırınca suya altın koy canım ben sarı tülbent aldım tuhafiyefen düz renkte onu örttüm tabi kaldırdım daha yeni az daha sıkıntı oluyordu gözlemleyerek koyabılırsın canım
Onun haricinde altın taksn bilmiyorum canım bunu duymadım

Bizim 11.5 a kadara çıktı kanda makineyle 13 falan oldu genellikle çıkıp geçiyor zaten gerekirse ilk günler mama takviyesi yapabilirsiniz biz yaptık içimiz rahat etti beslenme konusunda
Benımkinide yoğun bakımda yattı diye mama vermışler emmiyor beni

Biz de bugüne kadar hep takviye yaptık ama anne sütü daha etkili sağıp ver dedi gelmezse olmadı yine vereyim kaç saatte bir besliyosunuz acaba bize 3 saat yeterli dedi

Banyosunu da göbeği düşünce yaptırırız herhalde ama daha yaptırmadık bir de ben hâlâ yerimden kalkamıyorum nasıl bir sezaryense

Kızlar 30. Haftada nişanım geldiği için erken doğurma endişesiyle haftalar geçirdim şükür 37leri gördüm bugün 37+4. Hiçbir belirti ağrı sızı yok karnımın çoğunlukla çok sert olması dışında. İlk doğumumda kendi sancım gelmedi şimdi kendi sancımla doğurmayı isterim bunu tetikleyecek bir şey biliyor veya yapiyor musunuz

Doğum yapmış annelerden süt arttırmak hangi vitamin ve takviyeler kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.

Benımkinide yoğun bakımda yattı diye mama vermışler emmiyor beni
Mamayı neyle vermişler ? Sizinle ilk temas kurup emzirmiş miydiniz ilk 3 gün memede kalması emmeyi kavraması için çok önemli o yüzden sürekli emzirin diyorlar sizin durumda da hemşirelerin yaklaşımı doğru yönlendirmesi çok önemli

Biz de bugüne kadar hep takviye yaptık ama anne sütü daha etkili sağıp ver dedi gelmezse olmadı yine vereyim kaç saatte bir besliyosunuz acaba bize 3 saat yeterli dedi
Hastane de ilk hemşireler 3 saat de mama verdi ama mama öncesi hep 10 15 dk memede durdu eve gelince sütüm gelince de ben 3 saatte 1 emziriyorum kilo alımı iyi dedi hemşire yeterli 3 saat dedi çişli bez de iyi

Sarılık konuşulmuş ilk bebeğim de olmuştu doktor yarım saat 45 dakikaya bir doyur demişti o şekilde atlattık sonrakilerde tecrübe oldu saat kurup saat başı emzirdim sarılık yaşamadık . 3 saat çok fazla bence .. çocuğun şekeri düşüyor uyanamıyor kanda bilüribin hormonu artıyor sarılık oluyor bilgilendirmek istedim

Bence kilolu bebek =sağlıklı bebek değildir canım. Benim ilk kızım hep normalden alttaydı ama boyu öndeydi. Eğer keyfi yerindeyse kg alıyorsa devam et sütüne güven

Bugün çıktım şükür ama pazartesi kontrolüm var. Yazdırıcam o ilacı aklımda
Kefir iç canm 3 4bardak iç kesin çıkarsın çok rahatsız eder o seni
Kefir var aslında ama aklıma gelmedi. İyi söyledin içeyim hemen
Banyosunu da göbeği düşünce yaptırırız herhalde ama daha yaptırmadık bir de ben hâlâ yerimden kalkamıyorum nasıl bir sezaryense
Ya bende göbek bağı düşsün diye bekliyordum yıkamak için. Bugün kontrolde doktor kızdıyıkamanız lazım çocuk pis göbek bağı enfeksiyon kapar dedi. Eve gelir gelmez yıkadık. Gerçekten çocuk rahatladı. Sen bilirsin ama yıka istersen

Canım ben bestlak damla kullanıyorum sadece. Multivitamin doktor vermişti ona devam ediyorum. Şimdilik bu kadar

Hastane de ilk hemşireler 3 saat de mama verdi ama mama öncesi hep 10 15 dk memede durdu eve gelince sütüm gelince de ben 3 saatte 1 emziriyorum kilo alımı iyi dedi hemşire yeterli 3 saat dedi çişli bez de iyi
Peki her gün kaka yapması gerekiyo mu bugün yapmadı daha

Biz de sildik canım pamukla bir de diyorum ya benim hâlâ çok ağrım var sen nasılsın ben niye böyle oldum bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…