2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben ne buldum içiyorum bestlak damla, malt içeceği, rezene anason karışık bir çay, bir de kırmızı renk bi çay içiyorum ama ismini bilmiyorum eşim yapıp getiriyo

Biz de sildik canım pamukla bir de diyorum ya benim hâlâ çok ağrım var sen nasılsın ben niye böyle oldum bilmiyorum ya
Benimde var ama hergün daha iyiye gidiyor hatta doktor ağrı kesici o suda eritilen tabletlerden vermiş. Onu mesela biraz geciktirdim şimdi yine ameliyat yerim acımaya başladı. Daha çok yeniyiz 4. Günümüz. Pazartesiye bi şeyimiz kalmaz

Çok doğru 3 saat çok fazla hatta hemşire anne sütü için 2 saat mama için 3 saat dedi ama ben sarılığı atlatsın diye her 1 saatten bir veriyordum zaten benim oğlan 2 saati bile beklemiyor

Burunları nasıl bebeklerinizin benimki bazen tıkalı gibi fosur fosur ses geliyor geçen gün duramadım serumla temizledim pislik çıktı rahatladı

Benim özellikle sağ tarafta aşırı bi ağrı yanma var doktora sordum düğüm yeri orası dedi yerimden çok zor kalkıyorum yataktan hiç kalkamıyorum

Peki her gün kaka yapması gerekiyo mu bugün yapmadı daha
Yenidoğan genelde öğünden sonra yapıyor 3-4 yapabilir az az bizim öyle ama doğrusu yenidoğan döneminde nasıl bilmiyorum bazen mesela emiyor yatırıyorum uyumuyor ıkınır sesler çıkarıyor öyleyse alın masaj yapın karnına bacak hareketleri hemen yapar tuvaletini ve uyur sonraları alt gazda üst gazda olsa uyumuyorlar ayrıca ıkınır gibi sesler çıkarırsa karnına dokunun eğer taş gibi sertse karnını kasıyordur gazı çıkarmak için masaj yapın mutlaka

Çok teşekkür ederim

Benim doktor da göbek bağı düşecek 2 gün geçecek bana foto yollayacaksın ben ok diyince yıkayacaksın dedi neden farklı farklı şeyler söylüyorlar

3 saat mama için geçerli anne sütü için 2 saat ama bebeğin sarılık riski yok sağlıklı kilo alımıda iyiyse 3 saat normal dedi bizim hastene de rutin olarak örnek şekerine de bakıldı iyiydi bence bebeklerin kolay kolay şekeri düşmüyor ama iyi emen bebekler için bunlar geçerli kaç dk emiyor bebek ? 10 dk emen bebek tabi ki yeterli gelmez ben yarım saat 40 dk emziriyordum ilk günler doğrusu da o

Birde anneler 10 gün olduysa bebeğiniz doğalı doyup doymadığını düşünüyorsanız hastaneden çıkarken kaç kiloydu ? Örnek 3 kiloyla çıktı 10 gün sonra kaç kilo aldı ? Ona bakıyorsunuz örnek 500 gram aldı çok iyi doğru besleniyor 300 aldı bu demek ki 1 aylık olduğunda 300x3 900 gram alcak nerdeyse 1 kilo 10 günden hesaplayabilirsiniz hem içinizde rahat olur

Benim de şu an kafası çok yukarıda kafası angaje olmamış dedi 40+3 teyim eğer girmezse de 17si suni sancı ile doğum başlatılacak kesin etki eder etmez bir şey diyemeyiz dedi doktorum deneyeceğiz ama olmadı sezeryana doğru gidiyorum bakalım.

Yok canım Epidural almadım ama sancı çok fazla ağrılı olduğu için o an geldiğinde güç uygulayıp bebeği itemedim ama dediklerine katılıyorum gerçekten çok şükür sağ Salim kucağımıza aldık

Burunları nasıl bebeklerinizin benimki bazen tıkalı gibi fosur fosur ses geliyor geçen gün duramadım serumla temizledim pislik çıktı rahatladı
Canım bazen benimkinden de ses geliyor o gün bi gece anne bebek uyum servisinde yattık ordaki hemşire baktı temizledi ama birşey yok dedi bende arada yıkamaya çalışıyorum

Kızlar biz bugün ne yaptıysak olmadı ya sarılıktan yattık bi gün o yüzden mama da veriyorum ama benimki ne 2 saat bekliyor bugün sürekli meme de durmak istedi napacağımı şaştım sizin bebekler nasıl

Kizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cm ağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla büyüt inşallah Maşallah kilosu da gayet iyi Dayan dayan anasın sen artık nelere dayandın insan yaptın sen be !

Canım bazen benimkinden de ses geliyor o gün bi gece anne bebek uyum servisinde yattık ordaki hemşire baktı temizledi ama birşey yok dedi bende arada yıkamaya çalışıyorum
Ben yapınca çıktı ama birde bazen çıkmaya bilir açılıyor burun deliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…