- 8 Şubat 2025
- 285
- 302
- 18
Doğurmayan benden başka kaldı mı ya
Ben bolll bol su içiyorum bir de emzirmeden önce hoşaf içiyorum bence çok etkisi oluyor. Bir de ben son haftalarımda hep memeyle oynadım ovaladım masaj yaptım uyardım sürekli. Kucağıma bebeği verdikleri an sütüm geldi çok şükür bağlantılı olabilir diye düşünüyorumDoğum yapmış annelerden süt arttırmak hangi vitamin ve takviyeler kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.
Ben aldım bir kez takmayı denedim ama kafasını tutamadı djjdkd tekrar denemeye de vaktim olmadı hiçSiling aldınız mı kızlar
Serumla temizlemeye ben çok korkuyorum ya almadım o yüzden hiçBurunları nasıl bebeklerinizin benimki bazen tıkalı gibi fosur fosur ses geliyor geçen gün duramadım serumla temizledim pislik çıktı rahatladı
Benim de sağ tarafım çok fena yanıyor sanki solda hiçbir şey yok hep sağ taraf. Biraz dayan bir haftayı geçince daha rahat ediyor insanBenim özellikle sağ tarafta aşırı bi ağrı yanma var doktora sordum düğüm yeri orası dedi yerimden çok zor kalkıyorum yataktan hiç kalkamıyorum
Oyyy kuzucuk hoşgelmiş annesii gözün aydın olsunKizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cmağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Çok kolay aslında alışana kadar mesela biraz önce hep ağladı karnı tok gazınıda çıkarttım en son çare burnunu temizledim pislik çıktı hemen sustu uyuyor çok şükürBen bolll bol su içiyorum bir de emzirmeden önce hoşaf içiyorum bence çok etkisi oluyor. Bir de ben son haftalarımda hep memeyle oynadım ovaladım masaj yaptım uyardım sürekli. Kucağıma bebeği verdikleri an sütüm geldi çok şükür bağlantılı olabilir diye düşünüyorum
Ben aldım bir kez takmayı denedim ama kafasını tutamadı djjdkd tekrar denemeye de vaktim olmadı hiç
Serumla temizlemeye ben çok korkuyorum ya almadım o yüzden hiç
Benim de sağ tarafım çok fena yanıyor sanki solda hiçbir şey yok hep sağ taraf. Biraz dayan bir haftayı geçince daha rahat ediyor insan
Oyyy kuzucuk hoşgelmiş annesii gözün aydın olsun
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cmağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Ben bolll bol su içiyorum bir de emzirmeden önce hoşaf içiyorum bence çok etkisi oluyor. Bir de ben son haftalarımda hep memeyle oynadım ovaladım masaj yaptım uyardım sürekli. Kucağıma bebeği verdikleri an sütüm geldi çok şükür bağlantılı olabilir diye düşünüyorum
Ben aldım bir kez takmayı denedim ama kafasını tutamadı djjdkd tekrar denemeye de vaktim olmadı hiç
Serumla temizlemeye ben çok korkuyorum ya almadım o yüzden hiç
Benim de sağ tarafım çok fena yanıyor sanki solda hiçbir şey yok hep sağ taraf. Biraz dayan bir haftayı geçince daha rahat ediyor insan
Oyyy kuzucuk hoşgelmiş annesii gözün aydın olsun
Sagolun canlarGözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini
Hayırlı olsun ,Kizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cmağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Sagol kuzum aminHayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün
Ağrılar demisin sezeryan mi oldun canımSagol kuzum amin
Evet kuzu geçmeyen öksürük de ağrımı iyice atesliyorAğrılar demisin sezeryan mi oldun canım
Biz denedik olmadı akşamdan sabaha kadar kakasını yapınca sezeryana aldılarBenim de şu an kafası çok yukarıda kafası angaje olmamış dedi 40+3 teyim eğer girmezse de 17si suni sancı ile doğum başlatılacak kesin etki eder etmez bir şey diyemeyiz dedi doktorum deneyeceğiz ama olmadı sezeryana doğru gidiyorum bakalım.
Of of Allah yardımcın olsun en öksürügu bu ayy ben burdan kötü oldumEvet kuzu geçmeyen öksürük de ağrımı iyice atesliyor
Dayanmaktan baska çare yok keske olmasaydı böyleOf of Allah yardımcın olsun en öksürügu bu ayy ben burdan kötü oldum
Geçer nasılsa bir kaç güne toparlanır sin canımDayanmaktan baska çare yok keske olmasaydı böyle
Bwnimkide en fazla 1 saat emmeden durabiliyor genelde hep memede çok bağımlı oldu banaKızlar biz bugün ne yaptıysak olmadı ya sarılıktan yattık bi gün o yüzden mama da veriyorum ama benimki ne 2 saat bekliyor bugün sürekli meme de durmak istedi napacağımı şaştım sizin bebekler nasıl
Gözün aydın canımmKizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cmağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Kullanıyorlar ben görüyorum instagramdaBen aldım ama onu ne zaman kullanabiliyoruz yeni doğanda
Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.Benim doktor da göbek bağı düşecek 2 gün geçecek bana foto yollayacaksın ben ok diyince yıkayacaksın dedi neden farklı farklı şeyler söylüyorlar
Yaaa allah analı babalı büyütsün canımKizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cmağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok
Ben de kumaş sling var çok rahatlık ve bebeği hiç rahatsız etmiyor direkt anne kucağına almış gibi yatıyor göğüste bnce mutlaka al seversinKullanıyorlar ben görüyorum instagramda
O kumaş olanlardan mı aldın
Ben onlardan düşünüyorum
Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.
Yaaa allah analı babalı büyütsün canım
Her bebek geleceği zamanı kendi seçiyor yaa 16 sı diyorduk bak çıktı gelfiiyisiniz dimi
Şundan aldım ben arkadaşım önermiştiKullanıyorlar ben görüyorum instagramda
O kumaş olanlardan mı aldın
Ben onlardan düşünüyorum
Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.
Yaaa allah analı babalı büyütsün canım
Her bebek geleceği zamanı kendi seçiyor yaa 16 sı diyorduk bak çıktı gelfiiyisiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?