Hhaziran cicegim
canım kanaman ne durumda? Benim bitti galiba normal ped taktım ona bile 1 damla anca geliyor. İlk doğumda daha uzun sürmüştü sanki
Bu sefer daha hızlı bitti
Canım bizim ki 14 e çıkmıştı ben mama da verdim sütüm olsa da ve ben mavi ampul alıp taktım bütün gece mavi ışığın altında uyuttum 3 gün ve uyumadım sürekli emzirdim geçti çok şükür
Çok teşekkür ederim canım çok sağol darısı başına
Ay sorma kardeşim kardeşim diyor ama huyu suyu çok değişti. Hırçınlaştı. Eşimle Sabır çekiyoruz sürekli geçecek tabi alışacak ama zormuş bebiş iyi galiba , büyük kızdan fırsat bulursak öpüp seviyoruz
Amin canım insallah yaaaa kıyamam ona daha çok küçük annesi anne babasını paylaşmak zor geliyor ona ne kadar kardeşim dese de kabullenmesi zaman alacak yanında sevmeyin bir müddet
Teşekkür ederim canım bebek azıcık büyüsün toparlansin giderim tedaviye tekrar başlarım. Kızım erken doğdu ve gelişim geriliği vardı. Sütüm iyi geliyor bir süre emzireyim idare edecen artık geçen gün gene tuttu ağrı 3 gün sürdü. Rabb'im tüm hastalara şifa versin
Kızlar benim sütüm boş yere akıyor ne yapmalıyım? Göğüs kalkanı aldım ama hem çabuk doluyor hem akıtıyor her yerim süt oldu sütlerim ziyan oluyor. Göğüs kalkanından çıkan sütleri nasıl biriktirebilirim buzdolabında biberon içinde biriktireyim dedim ama yeni çıkan süt sıcak oluyor dolaptaki soğuk oluyor onları karıştırsam bozulur mu ne yapsam karar veremedim. Süt sağma pompası mı alsam çok tecrübesizim
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır siteye giremedim..09.09.2025 tarhinde Çok şükür ben mucizemi kucağima aldim Rabbim sizi de hayırlısıyla kurtarsın inşallah
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır siteye giremedim..09.09.2025 tarhinde Çok şükür ben mucizemi kucağima aldim Rabbim sizi de hayırlısıyla kurtarsın inşallah