- 15 Mayıs 2022
- 3.624
- 2.969
- 83
- 29
Evet bi sorun var bildirim falanda gelmiyor. Zaten 1-2 saat önce girmeye çalıştığımda siteyede girememiştimSon sayfa sayısı azalmış, İlk sayfada ki listemiz azalmis.
Hatta benim ismimde silinmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi sorun var bildirim falanda gelmiyor. Zaten 1-2 saat önce girmeye çalıştığımda siteyede girememiştimSon sayfa sayısı azalmış, İlk sayfada ki listemiz azalmis.
Hatta benim ismimde silinmiş
Vitamin d düşüktü onu kullanıyorumArkadaşlar merhaba. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Günün benim le aynı bende 7+3 de gidecgim kalp için devlet hastanesinemi gidiyorsun bnmde aynı görsel çok kalitesiz veriyorlar yaKızlarr bugün başka bi sebepten doktora gittim gitmişken kadın doğumada uğradım bebiş gözüktü ama kalp atışı için daha erken dedi normal mi acaba daha 6+3 buda kesem ve bebek hehaldebide değişik bi kese anlayamadım. Yakın olan vajinal diğeri karından
Özele gidiyorum aslında ama ultrason cihazını doğru düzgün tutupta ayarlayamıyor anlamadım ki neden böyle. Cihazda yeni duruyor yani yeni bi hastanedeGünün benim le aynı bende 7+3 de gidecgim kalp için devlet hastanesinemi gidiyorsun bnmde aynı görsel çok kalitesiz veriyorlar ya
Canım benim değerler normalde sadece diofol folik asit verdi doktorum.doktorun sana ne dediArkadaşlar merhaba. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Ayarlayamamış demekki normalde cillop gibi oluyorÖzele gidiyorum aslında ama ultrason cihazını doğru düzgün tutupta ayarlayamıyor anlamadım ki neden böyle. Cihazda yeni duruyor yani yeni bi hastanede
Evet garip bişeyler gözüküyorAyarlayamamış demekki normalde cillop gibi oluyoryumurta takibinde özelde çekilmiştim çok güzel çekmişti şimdiki anlamıyoruz ne neresi
eneee nolmuş yaaa liste bi avuç kalmış![]()
evet hata veriyordu. gitmiş hepsiDün bakım var diye yazı çıkıyordu sayfa açılmıyordu bir çok bilgi gitmiş benim bildirimlerin görünmüyor grubu da zor buldum
Bende diafol kullanıyorumCanım benim değerler normalde sadece diofol folik asit verdi doktorum.doktorun sana ne dedi
MerhabalarMerhaba herkesebir sorum var son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasondan baktı keseyi gördü ama 6 hafta 1 günlük dedi. Kese göründü ancak içi boştu
sizce hangisini baz almalıyım ben ?
Geçen hafta verdim 6900 çıktı betam. Evet dediğiniz gibi keseyi ölçtükten sonra 6 hafta dedi ama embriyo görünmedi daha çok küçük ondan görünmedi dedi doktor daMerhabalar
sanırım kesenin büyüklüğüne göre cihaz ölçüyor onu. bazı bebekler hızlı bazıları yavaş gelişiyor. beta verdiniz mi ? bence 6+1 e göre düşünün ama kalp sesi için kesin şu haftada duyulur diye bi şeu yok. 8. haftada bile duyulabilir
stres yapmayın yani