- 20 Nisan 2009
- 4.808
- 707
- 648
Allah'ım ben cocuklugumda hatırlıyorum baya büyük bir çocuk vardı anasının memesine yapışirdi o aklıma geldiBenim kv öyle 5 yaşına kadar süt vermiş eşime düşün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım ben cocuklugumda hatırlıyorum baya büyük bir çocuk vardı anasının memesine yapışirdi o aklıma geldiBenim kv öyle 5 yaşına kadar süt vermiş eşime düşün![]()
Bence hiç hoş bir şey değil yaBenim kv öyle 5 yaşına kadar süt vermiş eşime düşün![]()
Bende hatırlıyorum çoçuka annesini eve çagırırdı emmek için ahahahAllah'ım ben cocuklugumda hatırlıyorum baya büyük bir çocuk vardı anasının memesine yapışirdi o aklıma geldi![]()
Amin canım sağolÇok geçmiş olsun size de Allah şifa versinfarklı doktor görüşleri almak iyi olur aslında zaten başta apseyle başlıyor
Amin canım Rabb'im şifa versin. Normal doğum olacaksa evet birde kadın doğum doktoruna sor. İnşallah bugünleri atlatırızYa Allah yardımcın olsun mevlam düşmanına vermesin nasıl illet bi hastalık kendimden önce ne duydum ne bildim kaç gece ağladım nişanlandığımda ip var eşime hemen söyledim istersen bekleyelim haberin olsun dedim oda sorun olmaz dedi o doktorum direk kökten çözücem uzun yol olacak sende sabredeceksin dedi o şekildede oldu Fatih sultan Mehmet araştırma Anıl Ergin di doktorum ama şimdi özele geçti Yeditepe üniversitesi doğumdan sonra kontrole gideceğim orası yırtıldığı ve genişlediği için inş doğumda sıkıntı yaşamam sordum sorun yok dedi ama kadın doktoruna sormadım
Ay ne güzel bebişine rağmen kendini çekip çıkarabilmişsin kurtulmuşsun![]()
Perinatoloji direkt randevu almıyor olabilir canım. Hastaneye gidip içerden sana yeşil alan açmalarını isteyebilirsin. Kadın doğumdan randevu alman lazım ama onun için de.Kızlar benim durumu anlatmıştım bebeğim de gelişim geriliği ve down sendromu şüphesi var diye ben Riskli Gebelik grubundayim diye Perinatoloji de takipteyim. Bugün kontrole gittim Perinatoloji doktorum ben izne çıkıyorum başka hastaneden randevu bul takipte kal dedi ama randevu bulamıyorum başka hastanede. Birtakım olaylar yaşadık birikimimiz falan hep gitti özele de gidemiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana 5 dakika mesafede hastane var ama ne Perinatolojiye ne de gebe doğuma randevu bulamıyorum. Bana bi akıl verin
Evet öyle yapıcam vakit bulursamAa tüh o zaman ballı süt yap bari yumuşatsın
Ya bu banada garip geliyor. Modernlik,bunun çok normal olduğunu söyleyip ortak alanda emziren bile gördüm. Tamam normal anormal demiyoruz ama ben niye senin memeni görüyorum. Annem bile olsa biraz yan dönüyorum. Kv olunca da diğer odaya geçiyordum
Burda gebelere kadın doğum değil gebe doğum bakıyor canım bu ayın sonuna kadar randevu bulamadım. Çok şükür az önce baktım Perinatolojiye randevu buldum ikili üçlü testleri yapıyor o hafta ama genede aldım randevuyu en azından durumumu anlatacak vaktim olur diyePerinatoloji direkt randevu almıyor olabilir canım. Hastaneye gidip içerden sana yeşil alan açmalarını isteyebilirsin. Kadın doğumdan randevu alman lazım ama onun için de.
İşte benimkide öyleymiş en sonda kv biber sürmüşAllah'ım ben cocuklugumda hatırlıyorum baya büyük bir çocuk vardı anasının memesine yapışirdi o aklıma geldi![]()
Benimki evin en büyük çocuğu kv diyorki onun sayesinde o birilere süt yetmiyordu ve resimlere bakıyorum çok zayıftı çocukluğu hatta doktora bile götürmüşler neden bu kadar zayıf diye yemek yemiyormuş derdi sadece süt doktorda demiş bu senden benden sağlamBence hiç hoş bir şey değil yahastalıklı takıntılı bazı anneler
O yaşta süt işe yaramaz işte beslenmesi yemeklerden olması lazım.. ondan zayıf kalmıştırBenimki evin en büyük çocuğu kv diyorki onun sayesinde o birilere süt yetmiyordu ve resimlere bakıyorum çok zayıftı çocukluğu hatta doktora bile götürmüşler neden bu kadar zayıf diye yemek yemiyormuş derdi sadece süt doktorda demiş bu senden benden sağlam![]()
İnşallah ana kuzusu değildirBenimki evin en büyük çocuğu kv diyorki onun sayesinde o birilere süt yetmiyordu ve resimlere bakıyorum çok zayıftı çocukluğu hatta doktora bile götürmüşler neden bu kadar zayıf diye yemek yemiyormuş derdi sadece süt doktorda demiş bu senden benden sağlam![]()
yoruldun mu iş mi yaptın acaba ben çok iş yapınca belim çok ağrırBen çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Umarım korktuğun gibi değildirBen çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Tabi yaramaz 12 aydan sonra doktor bize dedi boşuna veriyorsun yemeğe geçO yaşta süt işe yaramaz işte beslenmesi yemeklerden olması lazım.. ondan zayıf kalmıştır![]()
Yok ya asla kaynım mama kuzusuİnşallah ana kuzusu değildir![]()
Ağrı nereye vuruyor?İn şa Allah korktuğun gibi olmazBen çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Belimden çevreliyo aşağı kadar ama anlatılan doğum sancısı gibi değil duş aldım uzanıyorum cünkğ herhangi bi leke yok hastaneye gitmek istemiyorumAğrı nereye vuruyor?İn şa Allah korktuğun gibi olmaz