• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çıkarım da aşırı yağmur yağıyor ve eşim olmadan 3 çocukla çıkamam hemen alışmam lazım hepsini kontrol etmek kolay mı zor mu bir alışmam lazım 🥲
Benim ilk bebek olacak. Gebeyken riskli diye hiçbir yere çıkamadım. Doğum yapınca ben de kendimi dışarıya atmak istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum:) Tatile gitmek ya da uçak yolcuğu için sence ne zamanı beklemeliyim?:)

Kızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin 😞
Canım stres yapma küvez durumlarını bilmiyorum ama çok erken haftalarda değiliz :( dua edeceğin senin için 🙏🏻🙏🏻 canını sıkma belki de yükselmez değerlerin

Benim ilk bebek olacak. Gebeyken riskli diye hiçbir yere çıkamadım. Doğum yapınca ben de kendimi dışarıya atmak istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum:) Tatile gitmek ya da uçak yolcuğu için sence ne zamanı beklemeliyim?:)
Ben ikinci doğumumda oğlum 25 günlükken tatile gitmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadım 🙏🏻 uçağı bilmiyorum ama araba ile gitmiştim.. küçükken daha kolay uyuyorlar çoğunlukla

Kızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin 😞
Artık bebeklerimiz büyüdü canım hiiç stres yapma. Ödem yapıcı şeyler yeme, hafif loş ışıkta dinlen. Doktoruna yeşilçay gibi ödem atıcı çayları sorabilirsin.

Ben ikinci doğumumda oğlum 25 günlükken tatile gitmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadım 🙏🏻 uçağı bilmiyorum ama araba ile gitmiştim.. küçükken daha kolay uyuyorlar çoğunlukla
Kültür turu mu denizli bir tatil mi yaptın? Ben de bir şeyler yapmak istiyorum hevesle:)

Kültür turu mu denizli bir tatil mi yaptın? Ben de bir şeyler yapmak istiyorum hevesle:)
mayısa denk gelmişti deniz tatiline gitmiştim bir hafta kaldım çok rahattı otelde temizlik yemekte yapmıyordum aşırı dinlendirici olmuştu.. imkanın varsa gidin: )

Topuk kanı çok önemli kızlar aman sosyal medya saçmalıkları kafanızı karıştırmasın yaşamın ilk 10 günü tespit edilmezse nörolojik hasar bırakan metabolik hastalıklara bakılıyor. Bebiş ağlar iki sn sonra unutur. Aman ihmale gelmez 🙏
Yok yok baktırıcam tabi, bana ikisininde alması garip geldi. 2022 de kızım doğduğunda sadece hastane alıyordu o değişmiş ondan şaşırdım
Sağlık ocağı kesin alıyor hastaneyi bilmiyordum demekki ben görmedim evet insanın canı acıyor ama önemli bir test canım.
Evet evet yaptırırız tabi

Kızlar 38+2haftadayım. Sadece 1 cm açıklığım var, normalmi? 38 haftadakiler 3-4 cm açıklığı var diye duyuyorum. Benimkimi yavaş ilerliyor acaba🥲
açıklık doğum zamanı gelince çabuk ilerliyor diyorlar. Zamanın gelmemiştir daha ondandır

lotuscicegii lotuscicegii ilki öyle oldupu için korkman normal.inşallah olmaz 😔benimde yarın kızımı doğurduğum hafta ve günüm 🙁 küvöz sürecinden bende tırsıyorum. Umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız

Canlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım var 💝💝💝💜🤍 teşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın 🙏🙏🤗🤗
Kızzzz doğurdun mu ay ay ayyyyy
Aylinnn 😍
Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah. Doğuranlara hem özeniyorum hemde kendime dur daha erken diyorum 😄 sütün var mı emziriyor musun emzir emzir bol bol emzir , uyuyor mu , uyuyor deme nazar ederler , uyumuyor de gazlı de 😆 sırayla duyucaz bunları şimdiden alışalım 😀

Daha çocuk doğmadan kayınbaba kişisinin yok torunumu alıp götürcem filan demesiiii 😂 ayy şaka olduğunu bilsem bile inanılmaz deli oluyorum bu laflara normal mi kızlaaarr 😂 acayip sinirliyim şuan modum düştü durduk yere

Ben bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistim😅 cok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim😅😂😂 var mı benim gibi olan kesin yoktur 😂

Ben bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistim😅 cok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim😅😂😂 var mı benim gibi olan kesin yoktur 😂
Ben yukselenden anlamıyorum onu nasıl hesaplıyoruz canm

Ben baktım hatta yorumlattım annesiyle sorunlu bi haritası var...

Canlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım var 💝💝💝💜🤍 teşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın 🙏🙏🤗🤗
Hayırlı olsun 🤩

Back
X