• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Merhaba sizin bebiş 2400 mü doğdu benimki de o civarda doğdu 5 günlüğüz herkes çok küçük diyip canımı sıkıyor toparlar mı kendini bide mama da kullanıyor musunuz
Herkes bir şeyler söylüyor bana da neler dedi KV hiç umursama ilkinde kilo verip sonra alıyor biz bugün doktora gittik çok şükür 300 gram almışız bile. Senin de bebeğin alacak. Süreç böyle çünkü 😍🙏

Bu arada kızlar çok hızlı kilo vermeye başladım çok zayıflamak istemiyorum ama iştah gitti bende çalışıyorum çok vermeyim hiç yakışmıyorum bana sizde durumlar nasıl?
Ben 9 kilo verdim yüzüm çöktü bile şimdiden. Sağlıklı mı kilo verdim bilmiyorum 6 kilo almıştım 9 kilo verdim 🫠

Canım bende eridim resmen ne oldu anlamadım da ben surekli sütü sağmak zorunda kalıyorum kızım kucuk olduğu için memelerimde ağrı oluyor sarı kız 🐮 diyor bazen eşim 🥴🙃dünden beri de çok fazla kanamam var doktor bitmesi laizm dedi ama biraz fazla ayaktayim ondan sanırım
Kanamam benim de devam ediyor normal gibi geldi bana bitmesi mi lazımmıs🥴 asla oturmuyorum gündüz gece de bizimkilere nöbet tutturuyorum bebek uyanınca beni uyandırıyorlar bebeği emzirip yatıyorum sabah 7 30 da kalkıp uyumuyorum

Kızlar Bu doktorlar neden insanı hep korkutuyorlar karın çevresi geniş dedi bugün uzun uzun baktı şekerin varmı dedi yok dedim yani cüssemden anlaması lazım dedim eşim kalıplı ben kalıplı normalmi olabilir haftaya net konuşuruz dedi ama bu şekilde devam ederse normal doğuramazsın sezeryana gün verilir belki dedi 40 haftaya kadar 4 kiloyu bulur çünkü dedi
Ben bu doktorları anlayamadım herkesi bir şekilde sezaryene yönlendiriyorlar korkutup

Ben bu doktorları anlayamadım herkesi bir şekilde sezaryene yönlendiriyorlar korkutup
Sezaryenle ilgili yazı hastanelere gitmeden önce direk acilman yok deyip ameliyata alıyorlardı şimdi böyle değişik değişik şeyler söyleyip sezaryene direk yönlendiriyorlar. Kılıfı bulmuslar

Ay maşallah. 😍 Brbegi nasıl giydiriyorsun ? Ben evdekiler yüzünden çocuğu sarıp sarmalıyorum 🥴
Çok kalın giydirmiyorum zıbın üzerine tulum gibi ama yatınca hep üstünde ince hafif yorgan gibi bir şey örtülü 🥲 yani kalın giydirsem üstünü örtmezdim öyle denge kurdum çokta küçük giydirirken korkuyorum böyle daha kolay oluyor 🥲 seninkiler de havaya göre ayarlıyorlardır canını sıkma çok sıcak hissedersen biraz inceltirsin üstünü

Niqu Niqu benim oğlum dünden beri bebeğe saldırıyor koşup koşup itiyor ve bana bakarak yapıyor bunu gözlerime bakarak koşup itiyor 😆 ne durumdasın sen? Yaşadın mı böyle bir şey

Çok kalın giydirmiyorum zıbın üzerine tulum gibi ama yatınca hep üstünde ince hafif yorgan gibi bir şey örtülü 🥲 yani kalın giydirsem üstünü örtmezdim öyle denge kurdum çokta küçük giydirirken korkuyorum böyle daha kolay oluyor 🥲 seninkiler de havaya göre ayarlıyorlardır canını sıkma çok sıcak hissedersen biraz inceltirsin üstünü
Bende zıbın ve alt üst uzun kol giydiriyorum odayı da 27 derece de tutuyorum. O zmaan normal gibi bizimki de kundak sevmiyor benimki kollar illahi dışarıda kalacak. Yarım kundak yapabilrsem yapiyorm 🫠

Bende zıbın ve alt üst uzun kol giydiriyorum odayı da 27 derece de tutuyorum. O zmaan normal gibi bizimki de kundak sevmiyor benimki kollar illahi dışarıda kalacak. Yarım kundak yapabilrsem yapiyorm 🫠
Ben de rahat bıraktım kundak yapmıyorum eli ayağı düz olsun kundak yapın diyorlardı hep eskiler ama benim diğer çocuklar da düz bacakları vs sorun yaşamadım için ferah olsun 🙏🏻

Bende de öyleydi birkaç gündür kendime geldim yemeye başladım bence adaptasyon sürecinden psikolojik olarak yiyemiyoruz
ne güzel keşki bende öyle olsam ilkte çok zayıfladım yine böyle olmak istemiyorum ondan çalıştığım kadarıyla zorluyorum kendimi

Kanamam benim de devam ediyor normal gibi geldi bana bitmesi mi lazımmıs🥴 asla oturmuyorum gündüz gece de bizimkilere nöbet tutturuyorum bebek uyanınca beni uyandırıyorlar bebeği emzirip yatıyorum sabah 7 30 da kalkıp uyumuyorum
Canım bizimki gece on ikiden üçe kadar emiyor çişini yapıyor emiyor kusuyor falan üçten yediye kadar uyuyor yedide uyanıyor sekize kadar yine oynuyoruz sekizden 11 e kadar uyuyoruz yoksa dinlenemem gündüzde uyanık kalmıyor iki saat arayla emziriyorum altını değiştiriyorum
Kanama olursa daha iyi iner karinlar bende inan gün içinde sürekli dolanıyorum gittimi senin kv den keşke biraz baksalarda yediden sora uyusan

Sezaryenle ilgili yazı hastanelere gitmeden önce direk acilman yok deyip ameliyata alıyorlardı şimdi böyle değişik değişik şeyler söyleyip sezaryene direk yönlendiriyorlar. Kılıfı bulmuslar
Kuzum tezgah diyordum hep sancı vermiş oluyorlar güya ben inanmıyorum 15 sene önce neyse şimdide aynı doktorlar sezeryandan ekstra para alıyor

27 derece ideal diyorum evdekiler diyor sıcak bir derece daha düşür dışarı evden serinmis falan inatla düşürmuyorum çünkü soğuk olunca da bebekte gaz oluyor sancı cekiuor

Canım bende eridim resmen ne oldu anlamadım da ben surekli sütü sağmak zorunda kalıyorum kızım kucuk olduğu için memelerimde ağrı oluyor sarı kız 🐮 diyor bazen eşim 🥴🙃dünden beri de çok fazla kanamam var doktor bitmesi laizm dedi ama biraz fazla ayaktayim ondan sanırım
Kanama bendede bazen geliyor bazen çok az doktorum dedi 40 gün böyle ola bilir ama kilo konusunda çok haraketliyim sağolsunlar evime gelenlerde çok destek oluyorlar bana yok çok zorlanıcan nasıl yapıcan diye benim yerime düşünüyorlar🤦🏻‍♀️

Back
X