• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Tuvalete bi kaç sefer üst üste gidince tüm gözler bende acaba suyum geldi ve söylemiyo muyum 😂 Off neyse tek ben sinir olmuyormuşum rahatladım kızlar. Ve şu düşğnce beni daha da kudurtuyo kv ve görümce için. 'Düşündüğü kişi aslında ben değilim yalnızca torunu' 🫠
Boşver canım sen bebeğine odaklan bu ara benim hormonlar tavan sürekli ağlıyorum karşıda bi çocuk askere gidiyomuş annesine sarılıyo neyse ki benimki kız 🥲

🥹 Bebeğin nasıl iyidir inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftada doğmuştu, birde kuvozde koydular mı? Bana boyunu hiç bir zaman söylemedi doktor 🤷🏻‍♀️ ama 2 kilo dedi. 9. Aya yeni girdik ama korkuyorum haftaya doğururum diye. Kilo önemli değil, sağlıklı olsunlar İnşallah 🤲🏻. Ama yinede insan korkuyor bebişler minik olunca
Ultrasondaki Fl değerini 7yle çarpabilirsin canım boyu için

Epidüral istedinde, yapmadılarmı?😭
Sürekli kucak isteyince başka birşey yapamıyorum. Bütün gün yapışık geziyoruz😂 inşaallah güzelce almıştır kilosunu.. eve ebe gelmiyor mu takip için?
İstedim oyaladılar ya tam vereceklerdi doğum başladı :( bir alamadım epidurali üzüldüm baya..
benimkinin kucak isteyecek kadar dünyayla bağı yok 🤣
ebe hiç araştırmadım başvurmadım öyle kaldı erken suyum gelince. Hastaneyi arıyorum ateşi yok gelme diyor 🤣 gidemiyorum takip için. 18ini bekliyorum 🙏🏻

kızlar selam bugün kontrolüm vardı burda size anlatıyordum ya gerçekten sancıymış yaşadıklarım nst de 80i geçiyor sancılar şimdilik düzenli değil ama tansiyonum bir süredir yüksek hemde sancı olunca pazartesiye sezeryan planlandı. Normal denemek isterdim ama bebek kanala uzakmış ilk doğumumda sezeryan olunca suni verilmesini önermedi perinatolog. bebek bir haftada 2 hafta öne geçmiş 500 gr almış nasıl olduysa dikkat etmeme rağmen şekerden etkilenmeye başlamış dedi Kan sonuçlarım güzel ama tansiyon işi karıştırdı sağlıkla gelsin doğmasından çekinmiyorum artık tek korkum küvöze girer mi 🥺

Ya öyle şey mi olur ölçümleri vermesi lazım aslında
Maalesef vermiyor sadece başını ölçüyor kilosunu ancak biz sorunca söylüyor, eşimde o kadar para veriyoruz ama bu son bir aydır hiç beğenmiyorum diyor haklıda ben de hiç beğenmiyorum artık. Kilosunu bile biz soruyoruz ağzından cımbızla alıyoruz.

Merhaba 36+1 im bu haftalarda ultrasona giren oldumu kilosu gene olarak kaçtı?

Maalesef vermiyor sadece başını ölçüyor kilosunu ancak biz sorunca söylüyor, eşimde o kadar para veriyoruz ama bu son bir aydır hiç beğenmiyorum diyor haklıda ben de hiç beğenmiyorum artık. Kilosunu bile biz soruyoruz ağzından cımbızla alıyoruz.
Son anda değiştirmek de zor olur ama bizimki de bacak boyu karın çevresi baş çevresi suyuna filan bakıyo ama bitti kontrollerim 🙂

kızlar selam bugün kontrolüm vardı burda size anlatıyordum ya gerçekten sancıymış yaşadıklarım nst de 80i geçiyor sancılar şimdilik düzenli değil ama tansiyonum bir süredir yüksek hemde sancı olunca pazartesiye sezeryan planlandı. Normal denemek isterdim ama bebek kanala uzakmış ilk doğumumda sezeryan olunca suni verilmesini önermedi perinatolog. bebek bir haftada 2 hafta öne geçmiş 500 gr almış nasıl olduysa dikkat etmeme rağmen şekerden etkilenmeye başlamış dedi Kan sonuçlarım güzel ama tansiyon işi karıştırdı sağlıkla gelsin doğmasından çekinmiyorum artık tek korkum küvöze girer mi 🥺
Girmez inşallah canım zamanında alırsa sağ salim kavuşun 🤲🌸

Son anda değiştirmek de zor olur ama bizimki de bacak boyu karın çevresi baş çevresi suyuna filan bakıyo ama bitti kontrollerim 🙂
Vallahi biz değiştireceğiz gibi, haftaya yine yanına gideceğim ama beğenmezsem artık normale gideceğim. İnsan para koyuyor endişelerinden dolayı biraz daha fazla bilgi, ilgi ve alaka için yani.

Back
X