- 20 Nisan 2009
- 5.612
- 2.076
- 698
Yurtta canımBen burda okul şartlarını bilmiyorum senden çok uzaktamı yani nerde kalıcak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtta canımBen burda okul şartlarını bilmiyorum senden çok uzaktamı yani nerde kalıcak?
Boşver canım sen bebeğine odaklan bu ara benim hormonlar tavan sürekli ağlıyorum karşıda bi çocuk askere gidiyomuş annesine sarılıyo neyse ki benimki kızTuvalete bi kaç sefer üst üste gidince tüm gözler bende acaba suyum geldi ve söylemiyo muyumOff neyse tek ben sinir olmuyormuşum rahatladım kızlar. Ve şu düşğnce beni daha da kudurtuyo kv ve görümce için. 'Düşündüğü kişi aslında ben değilim yalnızca torunu'
![]()
Çarşamba günü 3 kişi oldukÇarşamba günü tam 38 de Sezeryan olacağım aynen illa ödemini atacak inşallah o güne kadar biraz daha büyür
Ultrasondaki Fl değerini 7yle çarpabilirsin canım boyu içinBebeğin nasıl iyidir inşallah
kaçıncı haftada doğmuştu, birde kuvozde koydular mı? Bana boyunu hiç bir zaman söylemedi doktor
ama 2 kilo dedi. 9. Aya yeni girdik ama korkuyorum haftaya doğururum diye. Kilo önemli değil, sağlıklı olsunlar İnşallah
. Ama yinede insan korkuyor bebişler minik olunca
Bu aralar çok sinir oluyorum 3 haftadır ultrason görüntüsüde vermiyorUltrasondaki Fl değerini 7yle çarpabilirsin canım boyu için
İstedim oyaladılar ya tam vereceklerdi doğum başladıEpidüral istedinde, yapmadılarmı?
Sürekli kucak isteyince başka birşey yapamıyorum. Bütün gün yapışık geziyoruzinşaallah güzelce almıştır kilosunu.. eve ebe gelmiyor mu takip için?
Ya öyle şey mi olur ölçümleri vermesi lazım aslındaBu aralar çok sinir oluyorum 3 haftadır ultrason görüntüsüde vermiyor![]()
Benimde aynı şekilde ya her şeyi kafayı takıyorumBoşver canım sen bebeğine odaklan bu ara benim hormonlar tavan sürekli ağlıyorum karşıda bi çocuk askere gidiyomuş annesine sarılıyo neyse ki benimki kız![]()
Maalesef vermiyor sadece başını ölçüyor kilosunu ancak biz sorunca söylüyor, eşimde o kadar para veriyoruz ama bu son bir aydır hiç beğenmiyorum diyor haklıda ben de hiç beğenmiyorum artık. Kilosunu bile biz soruyoruz ağzından cımbızla alıyoruz.Ya öyle şey mi olur ölçümleri vermesi lazım aslında
36+3 2 kiloMerhaba 36+1 im bu haftalarda ultrasona giren oldumu kilosu gene olarak kaçtı?
Benimde pazartesi kontrolüm var 36+4 oluyorum. Dr sezeryana gün verecek36+3 2 kilo
Sizin bebeğiniz kaç kilo, bana tahmini 20 Eylül gibi yaparız dedi ama bir sıkıntı olursa daha erken yaparız dedi, net bir şey demedi.Benimde pazartesi kontrolüm var 36+4 oluyorum. Dr sezeryana gün verecek
Gerçekten çok heyecanlı bir süreç bebeğin küçük doğacak olması beni endişelendiriyor ilk çocuğum da 2 ay erken doğdu 1300 grdıÇarşamba günü 3 kişi olduk![]()
Bence şuan çok da farklı değil bizimkini de 3 gibi ölçtü bu haftaGerçekten çok heyecanlı bir süreç bebeğin küçük doğacak olması beni endişelendiriyor ilk çocuğum da 2 ay erken doğdu 1300 grdı
Son anda değiştirmek de zor olur ama bizimki de bacak boyu karın çevresi baş çevresi suyuna filan bakıyo ama bitti kontrollerimMaalesef vermiyor sadece başını ölçüyor kilosunu ancak biz sorunca söylüyor, eşimde o kadar para veriyoruz ama bu son bir aydır hiç beğenmiyorum diyor haklıda ben de hiç beğenmiyorum artık. Kilosunu bile biz soruyoruz ağzından cımbızla alıyoruz.
Girmez inşallah canım zamanında alırsa sağ salim kavuşunkızlar selam bugün kontrolüm vardı burda size anlatıyordum ya gerçekten sancıymış yaşadıklarım nst de 80i geçiyor sancılar şimdilik düzenli değil ama tansiyonum bir süredir yüksek hemde sancı olunca pazartesiye sezeryan planlandı. Normal denemek isterdim ama bebek kanala uzakmış ilk doğumumda sezeryan olunca suni verilmesini önermedi perinatolog. bebek bir haftada 2 hafta öne geçmiş 500 gr almış nasıl olduysa dikkat etmeme rağmen şekerden etkilenmeye başlamış dedi Kan sonuçlarım güzel ama tansiyon işi karıştırdı sağlıkla gelsin doğmasından çekinmiyorum artık tek korkum küvöze girer mi![]()
Vallahi biz değiştireceğiz gibi, haftaya yine yanına gideceğim ama beğenmezsem artık normale gideceğim. İnsan para koyuyor endişelerinden dolayı biraz daha fazla bilgi, ilgi ve alaka için yani.Son anda değiştirmek de zor olur ama bizimki de bacak boyu karın çevresi baş çevresi suyuna filan bakıyo ama bitti kontrollerim![]()
Anladım zor ya artık her gün konuşursun için rahat eder canımYurtta canım