- 27 Ağustos 2019
- 571
- 455
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben süt yapan damlayı dün aldım. Yarın doğum var. Mama almadım ihtiyaç olursa her an bulunabilir. O yüzden bence erken almana gerek yok. Herhangi bir eczaneden alınabilecek şeylerArkadaşlar bebek alışverişi yaparken mama veya süt arttırıcı damla almadım ben. Hiç de aklıma gelmemişti, zaten damlayı yeni öğrendim. Sizce ihtiyaç var mı? alıp hazır etmekte fayda var mı?
Ben ne olur ne olmaz diye koydum. Çantamda boş yer vardı ,aklımda kalmasın dedim.Kızlar süt sağma pompasını alayım mı? Hastanede süt sağar mıyım ki?
Ben aldım canım yarın götürcem giyilebilir olanlardanKızlar süt sağma pompasını alayım mı? Hastanede süt sağar mıyım ki?
Hastaneden bildiriyorum hastanede var. Gerekirse bizim getirdiğimizi kullanmazlar. Ben cesaret edip de benim var onu kullanıyım mı bile diyemedimKızlar süt sağma pompasını alayım mı? Hastanede süt sağar mıyım ki?
Hadi yaBen ne olur ne olmaz diye koydum. Çantamda boş yer vardı ,aklımda kalmasın dedim.
Benimde giyilebilir. Daha yıkamadım açmadım bile üşendim.Ben aldım canım yarın götürcem giyilebilir olanlardan
Sağacak kadar gelir mi ki yaHastaneden bildiriyorum hastanede var. Gerekirse bizim getirdiğimizi kullanmazlar. Ben cesaret edip de benim var onu kullanıyım mı bile diyemedim![]()
Ben hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya.Hadi ya
Benimde giyilebilir. Daha yıkamadım açmadım bile üşendim.
Sağacak kadar gelir mi ki ya
Ben hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya. Özel hastanelerde makine oluyormuş genelde ama götürmekte zarar yok nasılsa.Hadi ya
Koyayım bari yaBen hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya.
Canım alerji olan yerler ıslak mendilin değdiği yerler değil ama sen sürekli nasıl yıkıyorsun zor olmuyor muIslak mendilde alerji yapa bilir canım bizim kaka aşırı yağlı normalde ben ilk oğlumda ıslak mendil stokladım ama kullanmadım hep yıkadım ama şimdi bebeğimin kakası yağlı elimden zor çıkıyor ondan kakası düzelene kadar ıslak mendil kullanıyorum mecbur
Yok kız daha süt iki gün sora geliyor hemen gelmiyor gelende zaten su rengindeKızlar süt sağma pompasını alayım mı? Hastanede süt sağar mıyım ki?
Ben de oturarak uyuyorum İnşallah tez zamanda toparlarım.Ben 5 gün falan oturarak uyumuştum normal. Yavaş yavaş geçecek sabretmek gerekiyor sadece.
Allahım çok şirinn MaşallahSarı pandam
ALti temiz karnı tok uyumaya çalışıyor![]()
Teşekkür ederim teyzesi darısı tüm bekleyen teyzelerineAllahım çok şirinn Maşallahkuzuya çok tatlı annesiii yerim onu ben miniciiikkk
![]()
Sağıp saklamak için değil sütüm yeterli mi ölçmek için kullandılar kendi cihazlarını. En azından bende öyle olduHadi ya