Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım sağıyorum şimdiden rahatladım çok teşekkür ederimCanım acil al şimdi fazla ama iki üç aylık olunca bebeğe anca yeter ben sağıp buzluğa atiyirum ve bir sabah bir akşam sağmak zorundayım yoksa perişan oluyorum
Benim kas erimesi hastası kız kardeşim var doktorların umudu yoktu ama şükür 25 yaşına geldi ablam ona bakıyor annem rahatsız gelicek kimse yok ablam o nedenle erken gitti orda daha çok ihtiyaç olunca onlara durumu anlatamadım üzülmesinler diye. Rabb'im yar ve yardımcımız olsunÖyle deme canım yinede aynı ülkedesiniz aslında zorlanıyorsun gele bilirler benim annem gitti ve şimdi sadece görüntülü konuşuyoruz onlarda uzakta olduğu için çokta her şeyi anlatmıyorum
Ben başvurdum onaylandı canım artık ne zaman yatar para bilmiyorum benimki ikinci çocukSevgili anneler 5000 tl doğum yardımına e devletten başvurdunuz değil mi? 5000 de olsa o kadar vergi kesiliyor maaşlardan kalmasın :) ben az önce başvurdum
Anladım canım Amin Allah biz annelere güç versinBenim kas erimesi hastası kız kardeşim var doktorların umudu yoktu ama şükür 25 yaşına geldi ablam ona bakıyor annem rahatsız gelicek kimse yok ablam o nedenle erken gitti orda daha çok ihtiyaç olunca onlara durumu anlatamadım üzülmesinler diye. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun
Ya ben gazını çıkarmayı beceremiyorum. Her emmede illa gaz çıkar mı? Bebeğimin sırtı eskidi vurmaktan gerçekten. Bir de gece emzirince memede çok güzel uykuya dalıyor. Kaldırıp sırtına pıtpıt yapınca da uyanıyor ağlamaya başlıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ağlayınca da gaz çıkarması için uğraşamıyorum mecbur emzik veriyorum. Bu sefer de kusuyo sürekli çocuk. İğrenç bir döngü olduEmzirdikten sonra gazını çıkarıyorsunuz mutlaka dimi gazı çıkmayan bebek yatınca uykuya geçemiyor eğer öyle gazlı uyursa da midedeki gaz bağırsağa inince alttan gaz yapıyor onu daha zor çıkarıyor daha çok huzursuz oluyor çişli bezi iyiyse her emmeden sonra bağırsak hareketleri iyi mi emen bebek emdikten sonra kaka da yapıyor günde 3-4 kaka olmalı
Süt sıtması canım yanlış yazmışım. Göğüste süt boşalmayıncs titreme üşüme yapıyormuş. Bende ilk defa yaşadımBana çok oluyo canım narkozun etkisi sanıyodum ne ki süt sızması
Süttenmiş sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Sağmak lazımmış bende sağınca rahatladımBana da arada geliyor titreme üşüyorum da ama daha çok titretiyor öyle bir şey mi? Yoruluyoruz ondan sanıyorum giyinip bir şeyler yersem geçiyor
Hepimize oluyormuş yaBende de oluyor bide soğuk soğuk terliyorum ben özellikle uyurken
Benşmde onaylandı. Halk bankasından çekiliyor diye bi şey gördüm. Öyle mi acaba her ay halk bankası şubesine gitmekte dert yaSevgili anneler 5000 tl doğum yardımına e devletten başvurdunuz değil mi? 5000 de olsa o kadar vergi kesiliyor maaşlardan kalmasın :) ben az önce başvurdum
Hakikaten ne alaka yaKızlar göğüslerinize doğumdan önce bir şey sürmeye başladınız mı ? Doktorum bebeğin ultrasondaki hareketlerinden (kafayı geriye atma, aranma tarzı) memeye düşkün olacağını bu yüzden hazırlık yapmamı söyledi ama ben “ne alaka ya” düşüncesine dalıp nasıl hazırlık yapacağımı sormadım. Elimde tahinin üstünden aldığım susam yağı, hindistan cevizi yağı var en organik. Ne tavsiye edersiniz ? Çok korkuyorum yara olmasından
Halk bankasından mı çekicez ptt den mi biliyor musub canımBen başvurdum onaylandı canım artık ne zaman yatar para bilmiyorum benimki ikinci çocuk
Kullandığın bir banka hesabını tanımlayabiliyorsun bir de bu aylık değil tek seferlik diye biliyorumSüt sıtması canım yanlış yazmışım. Göğüste süt boşalmayıncs titreme üşüme yapıyormuş. Bende ilk defa yaşadım
Süttenmiş sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Sağmak lazımmış bende sağınca rahatladım
Hepimize oluyormuş ya
Benşmde onaylandı. Halk bankasından çekiliyor diye bi şey gördüm. Öyle mi acaba her ay halk bankası şubesine gitmekte dert ya
Hakikaten ne alaka ya
Doktor nasıl anlamış onuöyle mi oluyormuş
değişik tıp okumuş sonuçta şimdi cahilliğimle yargılamayayım. Ben hiç sürmedim. Emzirmeye başladıktan sonra gümüş kapak +meme ucu kremi ile idare ediyoruz
Halk bankasından mı çekicez ptt den mi biliyor musub canım
Hahahahha canım ya güldüm he gerçekten benim göbeğim de aynıNapıyorsunuz kızlar, doğurmayan kaldı mı
Bizimkinin fizyolojik sarılığı vardı. Sanırım biraz geçiyor. Nereden anladım bayılır uyurdu bütün gün, şimdi hemen uyanıyor bakınıp duruyor etrafa.
Üstüm başım süt kokuyor.
2 gündür yıkanmadım. Yarın sabah yıkanıcam inşallah
Ödemlerim hala gitmedi.
Göbeğim çok kötü , kırışık , çatlak dolu, ooooo lambır lambır oooo lümbüş lümbüş.
Lohusa depresyonu yok şimdilik, belkide ona fırsat kalmıyor 2 çocukla. İlk çocukta oluyor o galiba. 2. Çocukta biliyorsunki sonsuza kadad emzirmeyeceksin, sonsuza kadar üzerine kusmayacak.
40 gün evden çıkmam diyordum ama dayamıcam galiba. Yarı 40 yapmayı düşünüyorum o zaman çıkabiliriz dimi
E devletteki hangi uygulamadan yapılıyor ben de yapayımKullandığın bir banka hesabını tanımlayabiliyorsun bir de bu aylık değil tek seferlik diye biliyorum
Evet yenidoğanlarda özellikle gerekiyor bende ilk bebeğimde dikkat etmezdim bu konuya bebeğim meme de uyurdu uyanmasın diye gazını çıkarmazdım ama hiç düzgün uyku uyumazdı . bu sefer öyle değiliz çünkü özellikle gazını çıkarıyorum kafam rahat uykuya devam ettiriyorum o da iyi uyuyor gazın çıkması da bedeni dik duracak omurga dikken gazı çıkar hatta bebeği omzuna aldın eğer kafasını kaldırıyorsa geri geri atıyorsa zaten rahatsızdır kendini dikleştirmeye çalışıyordur kendi zaten gazını çıkarmaya çalışıyordur bu da dikkat edilecek bir şey ama eğer yok aranmaya devam ediyorsa gazı olmaya bilir gazı neden olur bazen emerken cuk diye bir hava yutar o an zaten direk gaz olur o an bile kaldırıp bir pat pat yapılabilir gazı olan bebek emmeye devam etmek istemezYa ben gazını çıkarmayı beceremiyorum. Her emmede illa gaz çıkar mı? Bebeğimin sırtı eskidi vurmaktan gerçekten. Bir de gece emzirince memede çok güzel uykuya dalıyor. Kaldırıp sırtına pıtpıt yapınca da uyanıyor ağlamaya başlıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ağlayınca da gaz çıkarması için uğraşamıyorum mecbur emzik veriyorum. Bu sefer de kusuyo sürekli çocuk. İğrenç bir döngü oldu
40 gün evden çıkmazsam lohusa depresyonunun alası yaşanırdıNapıyorsunuz kızlar, doğurmayan kaldı mı
Bizimkinin fizyolojik sarılığı vardı. Sanırım biraz geçiyor. Nereden anladım bayılır uyurdu bütün gün, şimdi hemen uyanıyor bakınıp duruyor etrafa.
Üstüm başım süt kokuyor.
2 gündür yıkanmadım. Yarın sabah yıkanıcam inşallah
Ödemlerim hala gitmedi.
Göbeğim çok kötü , kırışık , çatlak dolu, ooooo lambır lambır oooo lümbüş lümbüş.
Lohusa depresyonu yok şimdilik, belkide ona fırsat kalmıyor 2 çocukla. İlk çocukta oluyor o galiba. 2. Çocukta biliyorsunki sonsuza kadad emzirmeyeceksin, sonsuza kadar üzerine kusmayacak.
40 gün evden çıkmam diyordum ama dayamıcam galiba. Yarı 40 yapmayı düşünüyorum o zaman çıkabiliriz dimi
Gaz çıkarmak sonra uyutmak çok zor senin gibi yapamıyorum her zaman :/ uyanınca zaten bir daha uyumuyor en az 2 saat uğraşıyorum gece çok zorluyorEvet yenidoğanlarda özellikle gerekiyor bende ilk bebeğimde dikkat etmezdim bu konuya bebeğim meme de uyurdu uyanmasın diye gazını çıkarmazdım ama hiç düzgün uyku uyumazdı . bu sefer öyle değiliz çünkü özellikle gazını çıkarıyorum kafam rahat uykuya devam ettiriyorum o da iyi uyuyor gazın çıkması da bedeni dik duracak omurga dikken gazı çıkar hatta bebeği omzuna aldın eğer kafasını kaldırıyorsa geri geri atıyorsa zaten rahatsızdır kendini dikleştirmeye çalışıyordur kendi zaten gazını çıkarmaya çalışıyordur bu da dikkat edilecek bir şey ama eğer yok aranmaya devam ediyorsa gazı olmaya bilir gazı neden olur bazen emerken cuk diye bir hava yutar o an zaten direk gaz olur o an bile kaldırıp bir pat pat yapılabilir gazı olan bebek emmeye devam etmek istemez
Ay bende evden çıkmak istiyorum haftasonu yine gelenler olaacak offf40 gün evden çıkmazsam lohusa depresyonunun alası yaşanırdıeve kapanma mutlaka çık inanma öyle şeylere
Yemeğe mi gelecekler çok kolay gelsin şimdiden en zoru o oluyorAy bende evden çıkmak istiyorum haftasonu yine gelenler olaacak offf
Aman yesin gelsinler vallaha bu sefer hiç ugrasmayacam eşime o günden sora dedim ben yorgunum lohusayim yaptıklarıma bak oda sen kendin istedin ben sen ne dersen ona tamamim dedi. Olsun dedim ben kendi degerimi bilmiyorum unutuyorum bazen hatırlatYemeğe mi gelecekler çok kolay gelsin şimdiden en zoru o oluyor
Ay şaka gibi adam senii strese sokmus daha çocuk gelmeden. Kötüyü düşünme. İnşallah bebeğin Emer yara da olmazKızlar göğüslerinize doğumdan önce bir şey sürmeye başladınız mı ? Doktorum bebeğin ultrasondaki hareketlerinden (kafayı geriye atma, aranma tarzı) memeye düşkün olacağını bu yüzden hazırlık yapmamı söyledi ama ben “ne alaka ya” düşüncesine dalıp nasıl hazırlık yapacağımı sormadım. Elimde tahinin üstünden aldığım susam yağı, hindistan cevizi yağı var en organik. Ne tavsiye edersiniz ? Çok korkuyorum yara olmasından