• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bizde bugün böyleyiz. En son emziği zorla verip yatırdım yatağına 2 saat uyumuşum iyi geldi. O sırada eşim sallamış beşiği doğru düzgün uyku uyumamış. Resmen sabah 9 dan beri meme gaz kucak öyle bir döngüye girdik ki bitmedi Y yengec1107

Bizde bugün böyleyiz. En son emziği zorla verip yatırdım yatağına 2 saat uyumuşum iyi geldi. O sırada eşim sallamış beşiği doğru düzgün uyku uyumamış. Resmen sabah 9 dan beri meme gaz kucak öyle bir döngüye girdik ki bitmedi Y yengec1107
Benim ki 35 günlük sadece kucakta uyuyor daha 1 tam uyku bile uyumadı yatağında nasıl alışacak bilmiyorum
Emzik almaması kabus gibi

Benim 2. Ayda bitti 60 günlükken canım az daha sabır 🥹🥹🥹 Çare bulamamıştım çok zor biliyorum :/
Yenidoğan bakımında en zor gaz sancıları ile uğraşmak bitsede bebislerimizle doyasıya vakit gecirsek ya böyle hiç sarmiyor🫣 uyanık ama ıkınıp duruyor oyun oynama zamanları gelse yavrularımızın

Benimki de öyle yapıyor üstüne bide sürekli ağzından çıkarıyor ucunu yalıyor ağzını açmıyor asla kıvranarak değişik değişik hareketler yapıyor emzirmek çok zor değil mi ya bende hiç zevk falan almıyorum mama verdiğim zaman içten içe seviniyorum birkaç saat rahatım diye
Yaa aynı hareketler sol göğsümü rahatlıkla alıyor sağ göğsümde çocuğun içinden canavar çıkıyor sanki çok geriliyorum o durumdayken boynum sırtım belim kasılıyor 😒

İlaç gibi geldi yazdiklarin. Çevremde birkaç kişi var aynı dönem dogurduk onlara azıcık söyledim onlar aman tövbe demeye başladılar ilk aydan 2. Çocuk için. Ben mi çok hizliyim onlar mi haklı bilemedim 😅🥹

Canımm her bebeğin düzeni farklı gündüz yüzünü örmeden uyu akşama doğru da ışığı azalt olduğu odada. Gece gündüzü öğrendiğinde uykusu da ona göre derinleşir emzik de kurtaricin olur al bir iki farklı model dene biz Philips aldık hemen tuttu benimki de memede değil ama meme kokusunda uyuyor memeyi bırakınca hemen emziği ağzına veriyorum iyice dalınca nereyi bulursam orada uyutuyorum. ❤️
Bende söyleyince aynı tepkiyi alıyordum ama bana göre zorluk her yaşta var kardeşim 3 çocuğa hamile büyük kızı 12 yaşında kız diyor bu okulla nasıl yapıcam senin gibi evde oturamam diyor okula götür getir onların okulu kısacası anladımki ben şükürlüyüm😅birde yeniden yeni doğana bakmak unutmuş bile ondan en güzeli tak tak doğur çocuk işini aradan kaldırmak☺️

Benim fizyolojik olarak göğsüm şekilde bozuk hep üzülüyorum ama bi bu konuda ise yarıyor kapatmıyor burnunu🙄

Kuzu valla cok zor isim kiz o kadar üzmüyor da oglum milli felaket patlattı kac defa eylüle tutamadım acayip hırslı kolay degil onun içinde ama hic bisi yapamıyorum evde korucam diye nasil geçecek zaman bilmiyorum hep geçecek diyorlar ama hep yerimizde sayıyoruz sanki ses olayi cok onemli cidden bi o konuda alisti🙏

Dikkat etmek gerekiyor tabi canım ama benim fizyolojik olarak göğsüm bu durumu kaldırıyor 🙄
Eee erkek çocuğu öyle bak 5 dk bile ikisini bir odada koyamıyorum bir bakıyorum bisküvi yedirmeye çalışıyor bebeğe ve ya kalkmış koltuğa parmaklarıyla gözlerine sokmaya çalışıyor geçen nerdeyse üstüne oturucaktı ben gazını pat pat vurarak çıkartıyorum o da aynısını daha sert karnından vurmaya çalışıyor zamanla düzelirler başka çare yok

Kızlar merhaba çok uzun zamandır girip okuyamadım zorlu bir süreçti benim için doğum taşınma vs derken yoruldum ve dünden beri sanırım adet oldum kanamada yoğunlaştı doğum yapalı tam iki ay oldu ve emzirmeyede devam ediyorum acaba böyle hemen adet olan var mı sütümü etkiler mi adet olmak

Benim ki 35 günlük sadece kucakta uyuyor daha 1 tam uyku bile uyumadı yatağında nasıl alışacak bilmiyorum
Emzik almaması kabus gibi
Çok zor gerçekten. Emzik benim ki de almıyor dün akşam bi uykuya dalarken tutturdum. Sonra atıveriyor. Akşam karın ağrısına iyi gelsin diye biraz zeytinyağını ılıttım ocakta. Karnına masaj yaptım üzerine de ağız mendilini ısıttım koydum. O biraz rahatlattı gibi sanki

Kızlar aşırı bunaldım .Meme olmadan uyumuyor,kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor,tekrar meme vermeyince tepinerek ağlıyor 🤯
Emzik almıyor memeyi emzik niyetine kullanıyor,karnı tok 🤯uykusuzluktan bayılmak üzereyim böyle bir şey yaşayan var mı
Evet benim son 19 günümü tarif etmişsin 😄 ben alışmaya başladım sanırım uykusuzluğa, derin uyumaya başladığını gördüğümde dize almayı deniyorum bazen 30 40 dk veriyor bana

Evet benim son 19 günümü tarif etmişsin 😄 ben alışmaya başladım sanırım uykusuzluğa, derin uyumaya başladığını gördüğümde dize almayı deniyorum bazen 30 40 dk veriyor bana
ilk 15 gün sonrası böyle başladı aslında ciddi gaz sorunu yok her altını açtığımda kaka yapmış oluyor ama meme bağımlısı oldu sanırım 🫠uykum var diye ağlamak üzereyim

Yaa aynı hareketler sol göğsümü rahatlıkla alıyor sağ göğsümde çocuğun içinden canavar çıkıyor sanki çok geriliyorum o durumdayken boynum sırtım belim kasılıyor 😒
Küçücük sıpalar ellerinde oynatıyor hepimizi 😅 büyük ihtimalle diğerinden daha az geldiği için yapıyor çünkü resmen kavga ediyor memeyle

Bizim doktor 50.000 İU dozda 3 damla verin demişti. Durduk yere içime doğdu Chatgbt ye sordum çok yüksek bu doz dedi. Bugün doktora götürücem. 1 aydır bu şekilde veriyorum çocuğa umarım bebeğime zarar vermemisimdir 😔 diğer arkadaşlar da yazarsa sevinirim

Kızlar aşırı bunaldım .Meme olmadan uyumuyor,kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor,tekrar meme vermeyince tepinerek ağlıyor 🤯
Emzik almıyor memeyi emzik niyetine kullanıyor,karnı tok 🤯uykusuzluktan bayılmak üzereyim böyle bir şey yaşayan var mı
Ben mi yazdım bu mesajı acaba 🤣 şu an yataktayım kalkamıyorum emzik olma görevimi tamamladım uyuyor😅 kaç dk uyur bilemiyorum🥲

Bizim doktor 50.000 İU dozda 3 damla verin demişti. Durduk yere içime doğdu Chatgbt ye sordum çok yüksek bu doz dedi. Bugün doktora götürücem. 1 aydır bu şekilde veriyorum çocuğa umarım bebeğime zarar vermemisimdir 😔 diğer arkadaşlar da yazarsa sevinirim
Ah evet çok fazla ya. Olmamıştır inşallah bir şey. Bundan sonra bir süre kullandırmaz belki.

kızlar BEBEĞİM UYANMIYOR. Yani bazı günler ( çoğunlukla) sürekli uyuyor ve beslemek içim BİLE uyandıramıyorum prematüre olduğundan emmesi de zayıf biberonla besliyorum ama dün geceden beri onu da istemiyor zorlayarak azar azar içiriyorum napıcağımı şaşırdım

Sezeryan olan kızlarımız dışarıda fazla yürüdüm bu gün vajina üstünde ağrım oldu resmen gebelikte nasıl oluyordu şimdide öyle aslında bacaklarım belimde ağrımaya başladı sizde durum eskisi gibi mi evde bir şey yok mesela anlamadım

kızlar BEBEĞİM UYANMIYOR. Yani bazı günler ( çoğunlukla) sürekli uyuyor ve beslemek içim BİLE uyandıramıyorum prematüre olduğundan emmesi de zayıf biberonla besliyorum ama dün geceden beri onu da istemiyor zorlayarak azar azar içiriyorum napıcağımı şaşırdım
Kaç günlük ? Sariligi var mıydı ? Benim bebeğimde uzamış sarılık vardı 40 I çıkana kadar hep uyudu. 40indam sonra bu defa da uyuması icin 40 takla attiriyor bize 😅

Back
X