• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
😁😁 hepsinin mizacı farklı canım bir şey yapmadım
Yapmak isterse yapar sen yine de onu tek bırakma ya da koltuğa vs koyma
Ben bırakıyorum ya bunun döndüğü yok😄 sanırım destek lazım bu gün bir şeyler yapayım şimdi öyle diyorum bakalım🥴

😁😁 hepsinin mizacı farklı canım bir şey yapmadım
Yapmak isterse yapar sen yine de onu tek bırakma ya da koltuğa vs koyma
Hemen youtubedan baktım 4 aydan başlanıyormuş ya senin kız çok haraketli yada benimki geç kalmış😄bu günden koltuğa koymayım ya

Hemen youtubedan baktım 4 aydan başlanıyormuş ya senin kız çok haraketli yada benimki geç kalmış😄bu günden koltuğa koymayım ya
Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti 🤣 diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı 😭
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu

Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti 🤣 diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı 😭
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu
Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğum😄Yok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez

Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğum😄Yok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez
👍👍 evet ağlamasından belli sanki çokk büyük olay olmuş gibi ağlıyor 😁😁 kız bebek bakmak farklıymış erkekte her şey daha relaxdı

Kızlar mastit oldum 😭 yaşayan var mı nasıl geçirdiniz

Sağım yapıp göğsünü boşaltman lazım canım sıcak havlu masaj, acısını burdan hissettim çok geçmiş olsun :(
Sağıyorum dün geceden beri ateşim 39du düştü ama göğüste kızarıklık ve acı hala var ya korktum öyle görünce. Sağlık ocağı ebesi ateş olursa ara yarın antibiyotik yazarız dedi

Çok iyi MaşAllah kız benimki sadece uzanmış sen bir şeyler yaptınmı
Benimki de ayaklarından destek alıp kaydiriyor kendini yan yatırdığım zaman sirt üstü dönüyor ben günde bir kaç kez yüz üstü yatırıyorum ve arada pusete koyuyorum bir oyuncak astım ona vurmaya çalışıyor almaya çalışıyor işe yarıyor gibi bugün ilk vuruşunu yaptı ☺️

Back
X