Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu
Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu
Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğumYok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez
Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğumYok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez
Sağıyorum dün geceden beri ateşim 39du düştü ama göğüste kızarıklık ve acı hala var ya korktum öyle görünce. Sağlık ocağı ebesi ateş olursa ara yarın antibiyotik yazarız dedi
Sağıyorum dün geceden beri ateşim 39du düştü ama göğüste kızarıklık ve acı hala var ya korktum öyle görünce. Sağlık ocağı ebesi ateş olursa ara yarın antibiyotik yazarız dedi
Benimki de ayaklarından destek alıp kaydiriyor kendini yan yatırdığım zaman sirt üstü dönüyor ben günde bir kaç kez yüz üstü yatırıyorum ve arada pusete koyuyorum bir oyuncak astım ona vurmaya çalışıyor almaya çalışıyor işe yarıyor gibi bugün ilk vuruşunu yaptı
Benimki de ayaklarından destek alıp kaydiriyor kendini yan yatırdığım zaman sirt üstü dönüyor ben günde bir kaç kez yüz üstü yatırıyorum ve arada pusete koyuyorum bir oyuncak astım ona vurmaya çalışıyor almaya çalışıyor işe yarıyor gibi bugün ilk vuruşunu yaptı
Süper yaben az zaman ayırıyorum bebeğime farkındayım büyük oğluma bütün enerjim gidiyor kendiside küçük olduğu için ona çok zaman ayırıyorum bir bakıyorum akşam oldu yine bebeğe bir şeyler yapamadım bu gün oyun halısına koydum baktım ayaklarıyla kendini kaydırıyor dönmek istiyor dönemiyor kuzum aslında vurmasa kardeşini rahat koyarım halıya ama yok yanımdayken bile parmağını gözüne sokmak istiyor ondan erteliyorum hep hatta anne kucağını bu gün başladım kullanmaya hemen üstüne geliyor ya başlıyor sallamaya var gücüyle kafasından vuruyor oyuncak mesela gösteriyorum bebeğe büyük hemen tepki veriyor..