• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar ya siz bu bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz. Geçen törpü ile parmağını kanattım diye şimdi tırnak makası ile kısalttım bu sefer de ellerini yüzüne çok sürttüğü için her yerini çizmeye başladı. Eldiven giydirmek de istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim.

Bir de emzirirken hani diyorlar ya bebek kocaman ağzını açsın aerolanın büyük kısmını alsın filan ben Eds ile devam ettiğim için bunu çok kontrol edemiyorum. Normal emziren anneler böyle mi tutturuyorsunuz memeyi yoksa bebeğin yakalaması yeterli geliyor mu? Bir de ara ara meme ucunuzda hafif acı ağrı oluyor mu yanlış mı emziriyorum ondan mı oluyor acaba 🤔
Yeni doğduğunda törpüyle yaptım kanattım o zaman inceydi tırnağı görmedim sonra güzel oldu devam ettim ama çok zaman alıyor törpül makasa geçtim rahatladım çizme oluyor yuvarlak alıyorum sert yer saklamıyorum

Sağıyorum dün geceden beri ateşim 39du düştü ama göğüste kızarıklık ve acı hala var ya korktum öyle görünce. Sağlık ocağı ebesi ateş olursa ara yarın antibiyotik yazarız dedi
Ben de olmuştum ağlaya ağlaya sağdım sütleri. Sağmadan geçmiyor malesef :( lahana haşlayıp koymuştum ben göğüslerime o ağrıyı ateşi epey alıyor göğüsten

Benim bebeğim 70 günlük o da elini yumruk yapıp ağzına götürüyor ağlıyor. Neden kaynaklı bilmiyorum ama genellikle uyku saati geçtiği zaman yapıyor.
Galiba uykusu varken bizde de artıyor bu da olabilir evet ağzı da akmaya başladı benimkinin sürekli tükürüyor minnoş ağzıyla 🤭

Back
X