Benimki bugün biraz daha iyiydi ama bir gün iyi bir gün kötü oluyor zaten yarın kontrolümüz var umarım orda çığlık kıyamet olmaz5. Hafta atağı diye düşündüğümüz kızlar geçti mi sizin ya ben bugün sinir krizi geçirecektim memeyi emmiyor uyumuyor ağlıyor kendimi sabırlı zannederdim ama sabrım taşıyor artık
MerhabaArkadaşlar size daha önce bahsetmiştim, doktor yakın zamanda regl olacağımı söylemişti. Çoğu kadın için geçerli olmasa da bazı kadınlar regl olunca sütleri de kesiliyor. Ben bugün olur da sütüm kesilir, sağacak süt de bulamazsam pişman olmayayım diye son bir kez emzirme danışmanına giderek oğluma ve kendime son bir şans vermek istedim.
Canım çok yandığı, memelerim yara olduğu, kanadığı için emzirmeyi bıraktığımı söyledim kadına. O da sorunumuzun meme kavrama noktasında olduğunu söyledi. Epey vakit ayırdı, meme kavrattı oğluma. Çok şükür ilk seferden itibaren doğru kavradı ve canımı yakmadan emdi. Danışmanlık ofisinden çıkarken uyumaya başladı, 1,5 saattir uyumaya devam ediyor. Kadının söylediğine göre 3-4 gün zorlayıcı olacakmış ama sonrası düzlük dedi. Tamamen oğlumun hatırına deniyorum. Canımı yakmazsa, ağlamalı bir sürece döndürmezse elimden geleni yapar, olduğu kadar emziririm.
Çok da heveslenip umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama hayırlısı buysa emmeye devam etmesi yönünde duanızı esirgemeyin demek istedim sizlere. İyi kötü bir düzenimiz var, çocuğumu besleyebiliyorum. Bu yeni emme düzeni onun hayrınaysa olsun, duam bu yönde
Kızlar bizim bebiş yarın sabah sünnet olacak öğleden sonra kalça ultrasonu var zararı olur mu ertelemek gerekir mi
İnşallah ertelemeyi düşünürsem 1 aydan önce sıra gelmez devlet hastanesinde takipli olduğumuz doktordan da memnunum ultrasonu özelde çekip sonuçları götürsem olurda kabul etmezler diye randevu bulmuşken tehlikeye atmak istemiyorum inşallah benim oğlumda sünnetten sonra acıyı hissetmez ultrasona kadar da rahat geçerBence olmaz
Ultrasyon cihaziyla jel surup bakıyorlar
Oğlum gülüyordu onlar bakarken
5 dk bile sürmüyor
Bende öyle düşünüyorum ama ultrason için randevu bulamayabilirim yakın tarihe doktor sıkıntı olmaz cekebilirsin dedi yarın yine soracam onaylarlarsa götürürüm sünnet yapacağım ve ultrason çekeceğim iki farklı hastane araları 1 saat yol inşallah yarınki maratonum kolay ve çabuk biter birde ev aldık tapu islemleri ödemeler herşey yarına sıkıştı kazasız belasız gecip bitseydi yarın şimdiden stres oldumBaska bir gun daha rahat olabilir, belki agrisi olur bir de ultrasonla ugrasmak cok da yerinde olmayabilir. Kalca ultrasonunda yan çevirip bakiyorlar, cok konforlu olmayabilir o an.
Geceleri 12 gibi uykuya geçiyor 3-4 gibi uyanıyor emziriyorum uykuya geçmesi 5 gibi oluyor. 06:30 da tekrara uyanıyor. Ben kaldırmıyorum artık kilosu da iyi.Kızlar gece bebeğiniz en uzun kaç saat uyuyor ve siz uyandırmıyorsunuz? Normalde bende uyandırmıyorum çünkü fenelde 2 saatte bir uyanıyor. Dün ilk kez 4 saat uyudu hemen kalkıp uyandırdım onu panik yapıp . 4 saatten fazla uyuması sıkıntı yaratır mı ben mi çok paniğim? Daha sonra tekrR 2 saatte bir uyanmaya devam etti . Kilo alışı iyi gidiyor bu arada 2800 doğdu hastaneden 2550 ile taburcu oldu , şuan 59 günlük 5.500 kg. Sizlerde durum nasıl?
Ultrason hallolur da sunnet telasinda kosturmaca olur elbet, o acidan dusundum daha cok. Artik degistiremeyecekseniz olsun bitsin kolaylıkla diyelim. Hayirli olsun evinizBende öyle düşünüyorum ama ultrason için randevu bulamayabilirim yakın tarihe doktor sıkıntı olmaz cekebilirsin dedi yarın yine soracam onaylarlarsa götürürüm sünnet yapacağım ve ultrason çekeceğim iki farklı hastane araları 1 saat yol inşallah yarınki maratonum kolay ve çabuk biter birde ev aldık tapu islemleri ödemeler herşey yarına sıkıştı kazasız belasız gecip bitseydi yarın şimdiden stres oldum
Bizim gidi da boyleKızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?
Size de mi hidronefroz demislerdi? Bizde de var da, sizinkinin sonucu iyiymis ama galiba sevindimYok ben gittim zaten. Bir sürü test yaptılar böbrek genişlemesi var dediler, dalağında kist var hayati risk olabilir dediler günlerce süründürdüler. Ağlaya ağlaya arşınladık hastane yollarını, tamamlayıcı sigortanın karşılamadığı testler dökülen paralar cabası...
Sonra aklım başıma geldi de şehir hastanesine götürdüm, oradan sonra üniversite hastanesi baktı. Çok şükür bir şeyi yokmuş. Damar beni sebepsiz de olabilir dediler en son. Bayağı özel hastane işgüzarlığı yüzünden süründürmüşler bizi. O yüzden şaşırdım ve çok üzüldüm böyle olmasına. İnşallah hemen toparlanacak bir şeydir bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz
Allah razı olsun inşallah darısı tüm kiracılara.Ultrason hallolur da sunnet telasinda kosturmaca olur elbet, o acidan dusundum daha cok. Artik degistiremeyecekseniz olsun bitsin kolaylıkla diyelim. Hayirli olsun eviniz
Benim oğlumunda öyle sudocrem sürmüştüm iyi gelmişti tekrarlamış dışarıya aktif çıkmaya başlayınca simdi duş aldırdım birazdan tekrar süreyim bize iyi geldi Dalin çinko oksitli pişik kremi de kullandım ama 2.kullanimdan sonra sulanmış ve tuhaf bi hal almış önce su sonra krem akıyor ve sürülmüyorKızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?
Atak filan mı yaşıyor acaba yine? Malum bu kuzuların atağı bitmiyorMerhaba
Umarım gönlünüze göre olur her şey .benim bebeğimde 10 gündür sorunsuz emiyor ama bugün enteresna şekilde memeye gelince ağzını düğümlüyor . Bir şey anlamadım ben bu bebelerden. 10 gündür meme için ağlayan bebe ağzını düğümlüyor
Ters tutusla emzir canım yani sağdan emiyormuş gibi dursun sol koltugunun altından çok etkili bir yöntemKızlar ben ve yine bitmeyen meme sorunlarımbeyefendi sol mememi almak istemiyor bugün ne yaptıysam almıyor ötekini anında alıyor . Sol memem biraz fazla şiçiyor doluyor ne kadar sağarsam akıtırsam akıtayım sürekli şişiyor, o sebeple bebeğin alması da zoerlaşıyordu ve sanırım artık soğudu ondan . Şimdi iyice boşaltıp öyle vermeye çalışacsğım ama nasıl anlıyorsa o tarafa uzattığım an ağlama krizine giriyor
Geçen hafta benim oğlumda sol memeden soğumuştu sağa anında yapışıp sola yatırdığımda çığlık kıyamet eşim alıp odada gezdirip sakinleştiriyordu yanına uzanarak tekrar alıştırdım bide geceleri uyku sersemiyken soldan emzirdim öyle alıştıKızlar ben ve yine bitmeyen meme sorunlarımbeyefendi sol mememi almak istemiyor bugün ne yaptıysam almıyor ötekini anında alıyor . Sol memem biraz fazla şiçiyor doluyor ne kadar sağarsam akıtırsam akıtayım sürekli şişiyor, o sebeple bebeğin alması da zoerlaşıyordu ve sanırım artık soğudu ondan . Şimdi iyice boşaltıp öyle vermeye çalışacsğım ama nasıl anlıyorsa o tarafa uzattığım an ağlama krizine giriyor
Sag memeyi tutturur gibi deneyebilirsin, yani ayaklari soldan sarkacak. Memenin dolu olmasi etkiliyordur gercekten deKızlar ben ve yine bitmeyen meme sorunlarımbeyefendi sol mememi almak istemiyor bugün ne yaptıysam almıyor ötekini anında alıyor . Sol memem biraz fazla şiçiyor doluyor ne kadar sağarsam akıtırsam akıtayım sürekli şişiyor, o sebeple bebeğin alması da zoerlaşıyordu ve sanırım artık soğudu ondan . Şimdi iyice boşaltıp öyle vermeye çalışacsğım ama nasıl anlıyorsa o tarafa uzattığım an ağlama krizine giriyor
Gazi oldugunda boyle yaptigini dusunuyorumHanımlar bebeğim son kaç gündür tam uykuya dalarken gözleri kısık şekilde olup göz bebeklerini tavana dikiyor yani yukarıya doğru kaydırıyor, hızlı hızlı nefes alıp veriyor, bazen inliyor ağlıyor gibi, yüz mimikleri kasılıyor ve bunları bi 10 15 sn yaşadıktan sonra aniden uyanıyor. Sanki kabus görüyor ve aniden uyanıyor. Bu yüzden bir türlü uykuya dalamıyor. Yarın doktora götürücem ama sizlere de bir sormak istedim, bu durum normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?