Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düştü bizimki geçen perşembe ama küçük bir parça vardı o da dün düştü ama henüz yıkamadık eşim biraz korkuyor sanırım ben de tek yıkamak istemiyorumGöbek bağları ne durumda kızlar düşen var mı ??? Yıkadınız mı bebişleri ?
8. Gün düştü hemen yıkadıkGöbek bağları ne durumda kızlar düşen var mı ??? Yıkadınız mı bebişleri ?
9 günde 250-300 gr alsa yeter zaten, bu kilo da gayet iyi. Aynen doktor da erken doğmuş olmayacak dedi. Galiba perşembe diye karar vereceğim. Dikiş yerim zaten 29 haftadan beri ağrıyor. Hayırlısı olsun inşallah, sağol canımSenin sağlığın için hangisi uygunsa öyle olsun canım nasıl olsa kritik zamanı geçtik bebikolar baya büyüdühaftaya kadar 300 gram daha almış olur
Çok heveslenmiştim niye böyle olduHanımlar ben kontrolden geldim! Yavrum huzur içinde takılıyorSuyu filan gayet iyi durumdaymış. Ağrı görünüyor ama bende yine pek hissiyat yok. Açılma da muhtemelen artmış ama elle muayene edip de kanamaları arttırmak istemedi. Şu an zaten lekelenmeler devam ediyor. Bu şekilde Cumaya kadar yine bekleyeceğiz. Cuma günkü kontrolde belki hafif müdahaleli bir normal doğum planı yapabiliriz dedi doktor. Müdahale olmasa olmaz mı dedim. Ona göre davranırız o zaman dedi. Bugün aramız iyiydi
39. haftanın başında bende son durum böyle
![]()
AminÇok heveslenmiştim niye böyle olduEvren sürprizlerle dolu geliyor
hanenize şans bolluk bereket getirsin ama bir an önce de gelsin inşallah
![]()
![]()
İkizler burcu olduğunu belli etmek istemiş de olabilir birazAminAnası gibi alengirli çocuk
Benim de şu hayatta her işim son dakikalıktır, sürprizlidir
![]()
Yaa evet İkizler olacak hepimizin çocuklarıİkizler burcu olduğunu belli etmek istemiş de olabilir biraz![]()
Ayy yıkayın ne güzel mis gibii bakın nasıl büyümüş gelcek gözünüzeeDüştü bizimki geçen perşembe ama küçük bir parça vardı o da dün düştü ama henüz yıkamadık eşim biraz korkuyor sanırım ben de tek yıkamak istemiyorumbu akşam yıkayacağız inşallah
Ohh şifa suları olsun ne güEl8. Gün düştü hemen yıkadık![]()
Canım kendim iyi ki ben benim sarılıyorum kendimeYaa evet İkizler olacak hepimizin çocuklarıO kadar seviyorum ki burcumu hepinizin çocuklarınızdan yana çok şanslı olduğunu söyleyebilirim
Böyle de bir kendini sevmek
![]()
Yürüyüş adeta bebişi aşağı çekiyor ben de yürümeye başlayınca fark hissetmiştim :) bir de bele, vücuda ılık/sıcak su tutmak, meme ucuna masaj yapmak tetikliyor. Bol bol sıcak suda durunTabiri caizse tüm tuşlara basıyorum, bir sonraki randevuma yani Cumaya kadar elimden ne geliyorsa yapacağım inşaallah. Sabah doktora giderken Hegu akupresur noktasına ve Sujok rahim bölgesine masaja başlamıştım. Doktordan geldikten sonra bugün 10 tekrardan 3 set squat yaptım öğlen. Sonra evi de süpürdüm, normalde süpürgeyi ben açmıyordum, eşim yapıyordu, bu sefer ben yaptım. Akşam 5 gibi yürüyüşe çıktık, önceden 20 dk da yürüyüp geleceğim mesafeyi 1 saatten fazla sürdü anca bitirebildim. Her bulduğum yerde oturdum zaten ama yine de aşşşşırı yoruldum. Dönerken manavdan ananas aldık. Eve geldim hemen protein ağırlıklı bir yemek, şu an uzandım yatıyorum parmağımı kıpırdatacak halim yok denir ya aynen o vaziyetteyim, berbat tutuldum gibi oldumilk günden çok mu ağır başladım anlamadım ya yürüyüşe kadar iyiydim yürüyüş beni mahvetti.
Minik halleriyle de büyümüş de çok şanslıyızYaa evet İkizler olacak hepimizin çocuklarıO kadar seviyorum ki burcumu hepinizin çocuklarınızdan yana çok şanslı olduğunu söyleyebilirim
Böyle de bir kendini sevmek
![]()
Şuan bende perte çıkmış gibiyimmTabiri caizse tüm tuşlara basıyorum, bir sonraki randevuma yani Cumaya kadar elimden ne geliyorsa yapacağım inşaallah. Sabah doktora giderken Hegu akupresur noktasına ve Sujok rahim bölgesine masaja başlamıştım. Doktordan geldikten sonra bugün 10 tekrardan 3 set squat yaptım öğlen. Sonra evi de süpürdüm, normalde süpürgeyi ben açmıyordum, eşim yapıyordu, bu sefer ben yaptım. Akşam 5 gibi yürüyüşe çıktık, önceden 20 dk da yürüyüp geleceğim mesafeyi 1 saatten fazla sürdü anca bitirebildim. Her bulduğum yerde oturdum zaten ama yine de aşşşşırı yoruldum. Dönerken manavdan ananas aldık. Eve geldim hemen protein ağırlıklı bir yemek, şu an uzandım yatıyorum parmağımı kıpırdatacak halim yok denir ya aynen o vaziyetteyim, berbat tutuldum gibi oldumilk günden çok mu ağır başladım anlamadım ya yürüyüşe kadar iyiydim yürüyüş beni mahvetti.