• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Göbek bağları ne durumda kızlar düşen var mı ??? Yıkadınız mı bebişleri ?

Göbek bağları ne durumda kızlar düşen var mı ??? Yıkadınız mı bebişleri ?
Düştü bizimki geçen perşembe ama küçük bir parça vardı o da dün düştü ama henüz yıkamadık eşim biraz korkuyor sanırım ben de tek yıkamak istemiyorum 😅 bu akşam yıkayacağız inşallah

Senin sağlığın için hangisi uygunsa öyle olsun canım nasıl olsa kritik zamanı geçtik bebikolar baya büyüdü 🫶🏻 haftaya kadar 300 gram daha almış olur
9 günde 250-300 gr alsa yeter zaten, bu kilo da gayet iyi. Aynen doktor da erken doğmuş olmayacak dedi. Galiba perşembe diye karar vereceğim. Dikiş yerim zaten 29 haftadan beri ağrıyor. Hayırlısı olsun inşallah, sağol canım

Hanımlar ben kontrolden geldim! Yavrum huzur içinde takılıyor 😅 Suyu filan gayet iyi durumdaymış. Ağrı görünüyor ama bende yine pek hissiyat yok. Açılma da muhtemelen artmış ama elle muayene edip de kanamaları arttırmak istemedi. Şu an zaten lekelenmeler devam ediyor. Bu şekilde Cumaya kadar yine bekleyeceğiz. Cuma günkü kontrolde belki hafif müdahaleli bir normal doğum planı yapabiliriz dedi doktor. Müdahale olmasa olmaz mı dedim. Ona göre davranırız o zaman dedi. Bugün aramız iyiydi 😅 39. haftanın başında bende son durum böyle 🤗

Hanımlar ben kontrolden geldim! Yavrum huzur içinde takılıyor 😅 Suyu filan gayet iyi durumdaymış. Ağrı görünüyor ama bende yine pek hissiyat yok. Açılma da muhtemelen artmış ama elle muayene edip de kanamaları arttırmak istemedi. Şu an zaten lekelenmeler devam ediyor. Bu şekilde Cumaya kadar yine bekleyeceğiz. Cuma günkü kontrolde belki hafif müdahaleli bir normal doğum planı yapabiliriz dedi doktor. Müdahale olmasa olmaz mı dedim. Ona göre davranırız o zaman dedi. Bugün aramız iyiydi 😅 39. haftanın başında bende son durum böyle 🤗
Çok heveslenmiştim niye böyle oldu 😅🥹 Evren sürprizlerle dolu geliyor 🤗 hanenize şans bolluk bereket getirsin ama bir an önce de gelsin inşallah 🙏 🥹

Kızlar benim kahverengi akıntım oldu şimdi midenizi bulandirmak gibi olmasın sümüksü ama katı değil ve biraz fazla hem çamaşırım iyi kirlenmiş hemde peceteye geldi nişan böyle mi oluyor adet başlangıcı yada yumurtlama döneminde olan kahverengi akıntı tarzı akışkan ve kahve telvesi gibi 😅
Bu çocuğu ha doğurdum ha doğuracam diye diye gününe yetişemeyecez kesin 🤣🤣

Bu arada sancılarım baya azaldı ama bebek aşağıda ve vajinaya çok baskı yapiyor çıkacakmış gibi

Tabiri caizse tüm tuşlara basıyorum, bir sonraki randevuma yani Cumaya kadar elimden ne geliyorsa yapacağım inşaallah. Sabah doktora giderken Hegu akupresur noktasına ve Sujok rahim bölgesine masaja başlamıştım. Doktordan geldikten sonra bugün 10 tekrardan 3 set squat yaptım öğlen. Sonra evi de süpürdüm, normalde süpürgeyi ben açmıyordum, eşim yapıyordu, bu sefer ben yaptım. Akşam 5 gibi yürüyüşe çıktık, önceden 20 dk da yürüyüp geleceğim mesafeyi 1 saatten fazla sürdü anca bitirebildim. Her bulduğum yerde oturdum zaten ama yine de aşşşşırı yoruldum. Dönerken manavdan ananas aldık. Eve geldim hemen protein ağırlıklı bir yemek, şu an uzandım yatıyorum parmağımı kıpırdatacak halim yok denir ya aynen o vaziyetteyim, berbat tutuldum gibi oldum 😂😂😂 ilk günden çok mu ağır başladım anlamadım ya yürüyüşe kadar iyiydim yürüyüş beni mahvetti.

Kızlar bir şey soracağım, acilden sancım var diye girdik mesela özel hastaneye. NST çektirmek için muayene oluyor muyuz önce? Yani muayane+nst ücreti mi alıyorlar yoksa sadece nst çektirmek diye bir şey var mı?
Acıbadem e gidiyorum ama özellerde aynı olur tahminimce

Tabiri caizse tüm tuşlara basıyorum, bir sonraki randevuma yani Cumaya kadar elimden ne geliyorsa yapacağım inşaallah. Sabah doktora giderken Hegu akupresur noktasına ve Sujok rahim bölgesine masaja başlamıştım. Doktordan geldikten sonra bugün 10 tekrardan 3 set squat yaptım öğlen. Sonra evi de süpürdüm, normalde süpürgeyi ben açmıyordum, eşim yapıyordu, bu sefer ben yaptım. Akşam 5 gibi yürüyüşe çıktık, önceden 20 dk da yürüyüp geleceğim mesafeyi 1 saatten fazla sürdü anca bitirebildim. Her bulduğum yerde oturdum zaten ama yine de aşşşşırı yoruldum. Dönerken manavdan ananas aldık. Eve geldim hemen protein ağırlıklı bir yemek, şu an uzandım yatıyorum parmağımı kıpırdatacak halim yok denir ya aynen o vaziyetteyim, berbat tutuldum gibi oldum 😂😂😂 ilk günden çok mu ağır başladım anlamadım ya yürüyüşe kadar iyiydim yürüyüş beni mahvetti.
Yürüyüş adeta bebişi aşağı çekiyor ben de yürümeye başlayınca fark hissetmiştim :) bir de bele, vücuda ılık/sıcak su tutmak, meme ucuna masaj yapmak tetikliyor. Bol bol sıcak suda durun

Şuan bende perte çıkmış gibiyimm 😅 Bende cuma gideceğim kontrole eğer kontrol öncesi gelmezse bebiş🫣

Back
X