• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Aynen yaa duracam sıklaşsın son dk gidip direk sezeryana girecem diye söyleniyordum kendime bı kasılma ve sancıyla acilde buldum kendimi 🤣🤣
Eve geçtim orda durmam bişey değiştirmez diye su giderse yada nişan gelirse gel dediler öyle yaparım artık 🤗
Açılma var mı diye baktıklarında ebe lekelenme görebilirsin demişti onu bile görmedim. Şu sırtını yaslayıp bacak bacak üstüne atma olayını gayet rahat yapabiliyorum. Ama düzenli kasılmalarim da mevcut mutlaka en geç 15 dk da bir kasilma geliyor ama gelen bisi yok. Canim sıkılmaya başladı. Ne misafir agirlayabildim ne gidebildim. Annemlere gittim bayram gunu iki saat kalmadan acile gitmiştim. Dışarı yürüyelim diye düşünüyorum sonra bakıyorum ayaklandikca kasilmalar daha şiddetleniyor ulu orta yasamiyim şu seyi diye evdeyim de. Klima açıyorum üşüyorum kapatıyorum terliyorum. Ay aman çok sıkıcı ya.

Normal doğumsa sabunlu su ph dengesini bozmaz mı pansumanı bende çok duydum birde burda arkadaşlar suya batikon ekleyerek yıkamadan bahsetmişti o da iyileştirici olur diye düşünüyorum ama sezeryanda nasıl olur bilemiyorum 🤗🌸
Tandirdiyotla pansumana başladım iyileşecek gibi değildi inşallah çabuk iyileşir

Acile gitseydin keşke bgn bizim bebek kontrolümüz vardı tatil olduğu için acilden kontrole gelin demsilerdi. Bende gitmisken hemen sordum emzirme desteği alabilir miyim zorlanıyorum çok diye hemen ilgilendiler sagolsunlar
Gerçekten inanılmaz bir acemilik sergiledik ama neyseki hatadan erken döndük 🥲

Halen benim gibi bekleyenleri okuyorum kızlar yine sizde sancı kasılma var ben sabahtan beri kek yaptım börek yaptım sarma sardım evi toparladım felan hiç banamısın demiyor vucudum. Benimkinin hiç gelmeye niyeti yok yine sizin haftalarınız benim kadar ileride değil ben napayım kendimi nerelerden atayım😑🤣

Ama o kadar haklısınız ki doğurunca rahatlayanlardım ben de 😅 çok zor bir doğum geçirmiş olmama rağmen hala hamileliğin daha zor olduğunu düşünüyorum 🤷 2.yi 3.yü yapanlara da gerçekten hayranım biraz gücüm olacağını düşünsem çocuğumun da bir kardeşi olsun isterim ama bakalım belki unutuluyordur hamilelik dertleri de 😅🥹
Kardeşi yoksa kuzenleri var ya 🙈🙈
Doğum kilidi açılınca bakalım neler çekicem gelip buraya ağlarım artık 🥲🥲 sütüm yok uyumuyor sürekli ağlıyor vs vs 😂😂

Halen benim gibi bekleyenleri okuyorum kızlar yine sizde sancı kasılma var ben sabahtan beri kek yaptım börek yaptım sarma sardım evi toparladım felan hiç banamısın demiyor vucudum. Benimkinin hiç gelmeye niyeti yok yine sizin haftalarınız benim kadar ileride değil ben napayım kendimi nerelerden atayım😑🤣
Kız ne keki ne böreği ben yataktan kanepeye kanepeden yatağa yuvarlanıyorum sadece 🙈🙈🙈🙈 yaparsam bir akşam yemeği yani o kadar 🤦🏼‍♀️😂
Ne buzluk doldurdum ne temizlik maşallah enerjinize 🧿🧿🧿

Kızlar nişan illa pembe veya kırmızı mı olmalı? Sıcak duş aldım özellikle uzun uzun şimdi sarımsı/şeffaf ve (afedersiniz) sümüksü akıntı gelmiş. Normal akıntım böyle değildi. Koku vs bir şikayetim yok. Nişan olabilir mi?

Kızlar nişan illa pembe veya kırmızı mı olmalı? Sıcak duş aldım özellikle uzun uzun şimdi sarımsı/şeffaf ve (afedersiniz) sümüksü akıntı gelmiş. Normal akıntım böyle değildi. Koku vs bir şikayetim yok. Nişan olabilir mi?

Merhaba jöle gibi kalın bir parça olması gerek diye biliyorum ben. Bazen ufak parçalar geliyor ama onlar rahmin yumuşamasından kaynaklı

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu güzel gidiyor şimdilik sadece dikişlerim ağrıyor bide kabızlığım vardı o geçti çok şükğr hoşaf yedim o iyi geldi ama kendimi çok kötü çirkin hissediyorum zamansız doğum oldupu için kaşımı faln alamamıştım kuaför hmn oturdupum mahalede acaba gidip aldırsam nasıl olur blki kendimi bşrazda olsa iyi hissederim hiç aynaya bakmak istemiyorum

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu güzel gidiyor şimdilik sadece dikişlerim ağrıyor bide kabızlığım vardı o geçti çok şükğr hoşaf yedim o iyi geldi ama kendimi çok kötü çirkin hissediyorum zamansız doğum oldupu için kaşımı faln alamamıştım kuaför hmn oturdupum mahalede acaba gidip aldırsam nasıl olur blki kendimi bşrazda olsa iyi hissederim hiç aynaya bakmak istemiyorum
E gidin aldirin tabi 🤗 moral en büyük ihtiyac.

Yoğun kıvamlı, jölemsi bir şey. Koku filan yok. Normalde gelen akıntılardan farklı olarak parça halinde geliyor, sıvı ya da akışkan değil, daha katı bir kıvam. İçinde lekelenme, kanama da olabilir.

Yoğun kıvamlı, jölemsi bir şey. Koku filan yok. Normalde gelen akıntılardan farklı olarak parça halinde geliyor, sıvı ya da akışkan değil, daha katı bir kıvam. İçinde lekelenme, kanama da olabilir.
Evet evet, biraz okudum şimdi normal akıntıdan direkt ayırt ediliyormuş, benim de öyle oldu. Garipsedim. Her zaman pembemsi olmayabiliyormuş ya da böyle başlayıp devamında pembeye çalabiliyormuş ( bekleyen arkadaşlarıma da not olsun 🤗)

Teşekkürler cevap için 🌸

Evet evet, biraz okudum şimdi normal akıntıdan direkt ayırt ediliyormuş, benim de öyle oldu. Garipsedim. Her zaman pembemsi olmayabiliyormuş ya da böyle başlayıp devamında pembeye çalabiliyormuş ( bekleyen arkadaşlarıma da not olsun 🤗)

Teşekkürler cevap için 🌸
Ne demek 🤗 Benim şimdiye kadar 3 parça halinde geldi. Ama ağrı ya da başka bir şikayet eşlik etmedikçe acil bir anlamı yokmuş. O yüzden evde beklemeye devam ☺️

Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedim 😂🤣 doktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar😂

Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını 🥰

Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayım🤣🤣 ama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm😅😅 vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla 😅
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım 🥰❤️❤️
Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım tam kaç haftalıksın

Yaaa Maşaallah neler neler, börekler sarmalar 👏👏 ama bence bu doğumdan önceki son bir enerji gelir ya öyle bir şey olmuş ☺️ doğum yakındır bence.

Ne demek 🤗 Benim şimdiye kadar 3 parça halinde geldi. Ama ağrı ya da başka bir şikayet eşlik etmedikçe acil bir anlamı yokmuş. O yüzden evde beklemeye devam ☺️
Aa, ilki geleli ne kadar oluyor acaba?
1 haftaya kadar sürebiliyormuş nişandan sonra doğumun başlaması evet 😓

Bnmde doğum yapmadan 4 5 gün öncesinde oyle akıntım oluyordu sümük gibi sancımda vardı ama azdı bnce açılmam oluyordu diye geliyordu akıntı
Süper, en azından ufak da olsa bir belirti demek şu anlık buna da tutunabilirim 😅umut oldu teşekkürler🌸

Back
X