• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kizlar ben doğumdan çıktım elhamdülillah bende bebekte iyi dua eden herkesten Allâh razı olsun hepinize duamda yer verdim Rabbim kimseyi bu yolda koymasın inşallah🤲
Göz aydınlığı olsun inşaallah. Hayırla sağlıkla analı banalı büyütün bebeğinizi.

Kızlar merhaba 3 cm açılmam var eahim azğım çok yumuşamış Salı günü kontrolde doktorum perşembe sabahı kesin gel hafif bi kahvaltı yap gün boyu beraber olalım dedi her şey normal görünüyor 2.doğumum olacak inlallah perşembe günü yatış mı yapacak acaba neden öyle dedi heyecandan ona sormayı da unuttum

Son düzenleme:
Ben heyecanla yarın sabahı bekliyorum 🙈 bi yandan oğlum bi yandan bebek için telaşlıyım içten içe. Sizin de en kısa zamanda sorunsuz olur umarım🤗
Yaa ne güzel gelmiş artık gününüz sizde sağlıcakla kucağınıza alınn abisiyle de güzel güzel günleri olsun inşallah 🌸🌸 Umarımm bakalım babasını babalar gününe baba yapıcak mı 😅

Ayy çok bunaldım hanımlar ya... Ailem burada bir haftadır. Sağ olsunlar, koştu geldiler ama anneme iş söylenmiyor. Sağ olsun hiç sevmez iş yapmayı. Birçok işi kendim yapıyorum hala. Bugün temizlikçi geldi. Kadın cam siliyor, annem kadına devamlı şurası buğulu kalmış, burada çizgi izi var vs. şeklinde müdahalede bulunuyor. Az önce de yıkanan perdeleri takarken bu perdeler bence biraz gri kalmış dedi. Kadın da siz yıkanmış perdeyi buldunuz da bir de rengine laf ediyorsunuz diye cevap verdi. Çok geriliyorum ben ya, bu dönemde hiç kaldıramıyorum bunları. Bu arada temizlikçi ablamıza da çok bayılmıyorum normalde. Aşırı gevezedir ve işleri yalapşap yapar. Ama ne olursa olsun şu an ona muhtacız, doğum öncesi biriken işlerimizi hızlı hızlı yapıp bitirmeye çalışıyor. Hiç iş yapmayan annemin kadını eleştirmesi canımı sıktı 😔
Yaaaa stres olmasan son zamanlarda çok iyi ama işte anneye de ne denir ki bu durumda bilemedim 🥴

Yaa ne güzel gelmiş artık gününüz sizde sağlıcakla kucağınıza alınn abisiyle de güzel güzel günleri olsun inşallah 🌸🌸 Umarımm bakalım babasını babalar gününe baba yapıcak mı
Çok teşekkürler inşallah 🍀
Hiç belli olmaz belki tam da o gün gelir ☺️ doktor ne diyor günü dolmaya yakın olduğu için?

Çok teşekkürler inşallah 🍀
Hiç belli olmaz belki tam da o gün gelir ☺️ doktor ne diyor günü dolmaya yakın olduğu için?
Arefe günü gitmiştim doktora o zaman henüz kanala girmemişti yürüyüş yap demişti sadece bayramdan sonra gelirsin dedi bende cuma gideceğim tam 40+0 oluyor bakalım ne der 🤷🏻‍♀️

Ayy çok bunaldım hanımlar ya... Ailem burada bir haftadır. Sağ olsunlar, koştu geldiler ama anneme iş söylenmiyor. Sağ olsun hiç sevmez iş yapmayı. Birçok işi kendim yapıyorum hala. Bugün temizlikçi geldi. Kadın cam siliyor, annem kadına devamlı şurası buğulu kalmış, burada çizgi izi var vs. şeklinde müdahalede bulunuyor. Az önce de yıkanan perdeleri takarken bu perdeler bence biraz gri kalmış dedi. Kadın da siz yıkanmış perdeyi buldunuz da bir de rengine laf ediyorsunuz diye cevap verdi. Çok geriliyorum ben ya, bu dönemde hiç kaldıramıyorum bunları. Bu arada temizlikçi ablamıza da çok bayılmıyorum normalde. Aşırı gevezedir ve işleri yalapşap yapar. Ama ne olursa olsun şu an ona muhtacız, doğum öncesi biriken işlerimizi hızlı hızlı yapıp bitirmeye çalışıyor. Hiç iş yapmayan annemin kadını eleştirmesi canımı sıktı 😔
Dert etmemeye çalışın bu telaşta özellikle 🙏🏼 kadını kırmak istemiyorsanız annemi çok dert etme fln dersiniz belki.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Kanamanız varken gitmemek daha iyi olur diye düşünüyorum 😕
Amin Allah razı olsun doktor yatırmak istedi nişanın gelmiş sancı olursa hemen sezeryana alalım dedi ama sancı çıkmayınca yatmak istemedim gitmeme de izin vermedi bende tehlikeye atamam mecbur gidemiyorum ablam abimde gelme biz izah ederiz dediler eşim yarın gider artık doğum sonrasi giderim bende 🤷🏻‍♀️😕
çok iyi fikir. En iyisi doktorun yönlendirmesi olur. Ben şuan hem sıcaktan hem yoldan göze alamam mesela.
Sizin içinde en hayırlı şekilde neticelenir umarım
Teşekkür ederim doktor gitme her an sancı vs olursa gel dediği için gidemiyorum nasip hayırlısı böyleymiş demekki 🤲🏻

Kızlar sizi de üzmek gibi olmasın ama gencecik kuzenimi mide kanserinden kaybettik elim kolum bağlı bugün kontrolüm var yas defin işleri köyde olacak doğuma 4 gün kaldı dün renkli akıntım oldu ne yapacağımı bilmiyorum abim gelme dedi ama bı yanımda orda olmak istiyor ne yapayım şimdi ben akıl akıldan üstündür bana bı fikir verir misiniz 😓😭
Başınız sağolsun.Evde duanı et bence doğum zamanin gelmiş.

Canım senin rahimden dolayı riskli değil miydi zaten neden acil sezaryana almıyorlar sancın varsa
Evet canım rahimden dolayı riskli sancıları kasılmaları fazlasıyla hissediyorum ama nstde çıkmıyor bebekte de hafif taşikardi var dediler ama almadılar bı türlü hayırlısıyla son 4 günü atlatsaydim da kavuşsaydım oğluşa bu tehlikeler bitseydi artık tüm hamileliğim aşırı rahattı ama her aya bı tehlike koyup diken üstünde tuttular beni 🤷🏻‍♀️🌸

Back
X