Göz aydınlığı olsun inşaallah. Hayırla sağlıkla analı banalı büyütün bebeğinizi.Kizlar ben doğumdan çıktım elhamdülillah bende bebekte iyi dua eden herkesten Allâh razı olsun hepinize duamda yer verdim Rabbim kimseyi bu yolda koymasın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz aydınlığı olsun inşaallah. Hayırla sağlıkla analı banalı büyütün bebeğinizi.Kizlar ben doğumdan çıktım elhamdülillah bende bebekte iyi dua eden herkesten Allâh razı olsun hepinize duamda yer verdim Rabbim kimseyi bu yolda koymasın inşallah![]()
Çok şükür bgn tam bir hafta oldu alıştık baya birbirimize, hareketli evet ama benim annem ve eşim çok büyük destek bana, ağrım sızım da baya hafifledigi için iyi gidiyor çok şükür yaMerhaba kuzular nasıl gidiyor bebiş maceraları? Benim hareketli şuan.
Yaaa çok sevindimKızlar 3 günlük yoğun uğraş sonucu biz memeye geri dönebildik çok şükür bugün kilo kontrolüne gideceğiz tekrar inşallah artmıştır çok mutluyum![]()
Ben heyecanla yarın sabahı bekliyorumNapıyor benim gibi bekleyen kızlar bekleyiş nasıl gidiyor![]()
Yaa ne güzel gelmiş artık gününüz sizde sağlıcakla kucağınıza alınn abisiyle de güzel güzel günleri olsun inşallahBen heyecanla yarın sabahı bekliyorumbi yandan oğlum bi yandan bebek için telaşlıyım içten içe. Sizin de en kısa zamanda sorunsuz olur umarım
![]()
Yaaaa stres olmasan son zamanlarda çok iyi ama işte anneye de ne denir ki bu durumda bilemedimAyy çok bunaldım hanımlar ya... Ailem burada bir haftadır. Sağ olsunlar, koştu geldiler ama anneme iş söylenmiyor. Sağ olsun hiç sevmez iş yapmayı. Birçok işi kendim yapıyorum hala. Bugün temizlikçi geldi. Kadın cam siliyor, annem kadına devamlı şurası buğulu kalmış, burada çizgi izi var vs. şeklinde müdahalede bulunuyor. Az önce de yıkanan perdeleri takarken bu perdeler bence biraz gri kalmış dedi. Kadın da siz yıkanmış perdeyi buldunuz da bir de rengine laf ediyorsunuz diye cevap verdi. Çok geriliyorum ben ya, bu dönemde hiç kaldıramıyorum bunları. Bu arada temizlikçi ablamıza da çok bayılmıyorum normalde. Aşırı gevezedir ve işleri yalapşap yapar. Ama ne olursa olsun şu an ona muhtacız, doğum öncesi biriken işlerimizi hızlı hızlı yapıp bitirmeye çalışıyor. Hiç iş yapmayan annemin kadını eleştirmesi canımı sıktı![]()
Çok teşekkürler inşallahYaa ne güzel gelmiş artık gününüz sizde sağlıcakla kucağınıza alınn abisiyle de güzel güzel günleri olsun inşallahUmarımm bakalım babasını babalar gününe baba yapıcak mı
Arefe günü gitmiştim doktora o zaman henüz kanala girmemişti yürüyüş yap demişti sadece bayramdan sonra gelirsin dedi bende cuma gideceğim tam 40+0 oluyor bakalım ne derÇok teşekkürler inşallah
Hiç belli olmaz belki tam da o gün gelirdoktor ne diyor günü dolmaya yakın olduğu için?
Dert etmemeye çalışın bu telaşta özellikleAyy çok bunaldım hanımlar ya... Ailem burada bir haftadır. Sağ olsunlar, koştu geldiler ama anneme iş söylenmiyor. Sağ olsun hiç sevmez iş yapmayı. Birçok işi kendim yapıyorum hala. Bugün temizlikçi geldi. Kadın cam siliyor, annem kadına devamlı şurası buğulu kalmış, burada çizgi izi var vs. şeklinde müdahalede bulunuyor. Az önce de yıkanan perdeleri takarken bu perdeler bence biraz gri kalmış dedi. Kadın da siz yıkanmış perdeyi buldunuz da bir de rengine laf ediyorsunuz diye cevap verdi. Çok geriliyorum ben ya, bu dönemde hiç kaldıramıyorum bunları. Bu arada temizlikçi ablamıza da çok bayılmıyorum normalde. Aşırı gevezedir ve işleri yalapşap yapar. Ama ne olursa olsun şu an ona muhtacız, doğum öncesi biriken işlerimizi hızlı hızlı yapıp bitirmeye çalışıyor. Hiç iş yapmayan annemin kadını eleştirmesi canımı sıktı![]()
Bakalım iyi haberler alın inşallahArefe günü gitmiştim doktora o zaman henüz kanala girmemişti yürüyüş yap demişti sadece bayramdan sonra gelirsin dedi bende cuma gideceğim tam 40+0 oluyor bakalım ne der![]()
Amin Allah razı olsun doktor yatırmak istedi nişanın gelmiş sancı olursa hemen sezeryana alalım dedi ama sancı çıkmayınca yatmak istemedim gitmeme de izin vermedi bende tehlikeye atamam mecbur gidemiyorum ablam abimde gelme biz izah ederiz dediler eşim yarın gider artık doğum sonrasi giderim bendeBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Kanamanız varken gitmemek daha iyi olur diye düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim doktor gitme her an sancı vs olursa gel dediği için gidemiyorum nasip hayırlısı böyleymiş demekkiçok iyi fikir. En iyisi doktorun yönlendirmesi olur. Ben şuan hem sıcaktan hem yoldan göze alamam mesela.
Sizin içinde en hayırlı şekilde neticelenir umarım
Başınız sağolsun.Evde duanı et bence doğum zamanin gelmiş.Kızlar sizi de üzmek gibi olmasın ama gencecik kuzenimi mide kanserinden kaybettik elim kolum bağlı bugün kontrolüm var yas defin işleri köyde olacak doğuma 4 gün kaldı dün renkli akıntım oldu ne yapacağımı bilmiyorum abim gelme dedi ama bı yanımda orda olmak istiyor ne yapayım şimdi ben akıl akıldan üstündür bana bı fikir verir misiniz![]()
Allah razı olsunBaşınız sağolsun.Evde duanı et bence doğum zamanin gelmiş.
Canım senin rahimden dolayı riskli değil miydi zaten neden acil sezaryana almıyorlar sancın varsaAllah razı olsunöyle karar verdik doktorumla sancılar ve nişandan dolayı heran doğum olabilirmiş çünkü
Ben de fazla dert ediyor olabilirim, biraz heyheylerim üzerimde bugünlerde...Dert etmemeye çalışın bu telaşta özelliklekadını kırmak istemiyorsanız annemi çok dert etme fln dersiniz belki.
Annem iflah olmaz, benim kendimi korumak için sinirlenmemeyi başarmam lazım ama işte şu kritik günlerde de ben normalden daha çabuk geriliyorum ve sinirleniyorumYaaaa stres olmasan son zamanlarda çok iyi ama işte anneye de ne denir ki bu durumda bilemedim![]()
Evet canım rahimden dolayı riskli sancıları kasılmaları fazlasıyla hissediyorum ama nstde çıkmıyor bebekte de hafif taşikardi var dediler ama almadılar bı türlü hayırlısıyla son 4 günü atlatsaydim da kavuşsaydım oğluşa bu tehlikeler bitseydi artık tüm hamileliğim aşırı rahattı ama her aya bı tehlike koyup diken üstünde tuttular beniCanım senin rahimden dolayı riskli değil miydi zaten neden acil sezaryana almıyorlar sancın varsa