Lastiksiz pijama daha iyi olur bence. Çok uzun süre kullanılmıyor gibi o konuda da haklısınız.Normal pijama takımı alayım diye düşündüm sonra lohusalık mi alayım dedim. Lohusalık bol gelir diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lastiksiz pijama daha iyi olur bence. Çok uzun süre kullanılmıyor gibi o konuda da haklısınız.Normal pijama takımı alayım diye düşündüm sonra lohusalık mi alayım dedim. Lohusalık bol gelir diye.
Hastane çıkışları her türlü kısa ömürlü oluyor zatenKızlar benim bebiş normal gelişimi yaklaşık iki hafta geriden gelirken boyu iki hafta önde gidiyor. 38+3 deyim şimdiden 52 cm olmuş. Doktor bile şaşırdı. Bu arada aynı babasına çekmiş. Babasıda zayıf ve çok uzun. Sıkıntı şu aldığım yeni doğan kıyafetleri, hastane çıkış seti vs boyuna olmama durumu olur mu acaba
![]()
Kanala girmemişti en son bayramda. Ama hıçkırıklarini kasıklarda hissediyorumDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Annem şimdiden sarmak için kocaman bir yazma tarzı bişi ayarlamış doğumdan hemen sora sar diyeBenim 4. Günüm bitti hala 4 aylık hamile gibiyim. Acaba sarmak mı gerekiyordu karnı
Ya bende kasık tarafında hissediyordum bu ara vajinal baskıdan dolayı da kanala girmiştir diye düşünmüştüm şuan karnımın üst tarafında hıçkırıyor ya halen dönüyor mu buKanala girmemişti en son bayramda. Ama hıçkırıklarini kasıklarda hissediyorum
Göbek deliğimin orda hıçkırıyor canımDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Benim göbek deliğinden baya yukarda yaa kafaya takmayayım diyorum beni hep şaşırtıyorGöbek deliğimin orda hıçkırıyor canım
Kanala girmemiş dedi bugün doktor
Benim de kanala girmiş bilmiyorum. Dün doktora gittim doktorum yoktu. Kapıda karşılaştık Perşembe gel dedi. Bakalım kanala girmiş mi.Benim göbek deliğinden baya yukarda yaa kafaya takmayayım diyorum beni hep şaşırtıyor![]()
Benim de bazen kasıklarda bazen göbek hizasında bu döndüğü anlamına gelmiyordur bence. Çünkü yerleri artık donemeyecekleri kadar dar.Benim göbek deliğinden baya yukarda yaa kafaya takmayayım diyorum beni hep şaşırtıyor![]()
Ben karnımın üstünde hiss etmiyorum sol yanımda aşağı doğru oluyor. Dün doktor kanala indiğini söyledi zaten hiss ediyordum öyle olduğunuDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Ne kadr almıştı bşzde bugğn gitttik sağlık ocağına 2 900 doğmuştı 3 100 olmuş az değil mi doğdupundan beri emiyor bni sütümde varKızlar 3 günlük yoğun uğraş sonucu biz memeye geri dönebildik çok şükür bugün kilo kontrolüne gideceğiz tekrar inşallah artmıştır çok mutluyum![]()
Benim kasıktan göbek deliğinin baya üstüne çıkınca biraz pozisyon değişmiş gibi görünüyor. Yakınlarında olsa yine olabilir derdim deBenim de bazen kasıklarda bazen göbek hizasında bu döndüğü anlamına gelmiyordur bence. Çünkü yerleri artık donemeyecekleri kadar dar.
Aşağıda olması lazımmış zaten baş aşağı pozisyonda güzel o zamann sizinBen karnımın üstünde hiss etmiyorum sol yanımda aşağı doğru oluyor
Orada 41 haftaya kadar beklemeyeceği ne malumBenim kasıktan göbek deliğinin baya üstüne çıkınca biraz pozisyon değişmiş gibi görünüyor. Yakınlarında olsa yine olabilir derdim de
Aşağıda olması lazımmış zaten baş aşağı pozisyonda güzel o zamann sizin
Endiselenme dönmüş olamaz. Doğum pozisyonundaydi ve son günlerin. Yeri yok dönecek hafif bir etraflarında dönünce karnımızı desecek sanıyoruz. Ki kalmış dönse bunu şiddetli bir hareket ağrısı ile hissedersin benceBenim kasıktan göbek deliğinin baya üstüne çıkınca biraz pozisyon değişmiş gibi görünüyor. Yakınlarında olsa yine olabilir derdim de
Aşağıda olması lazımmış zaten baş aşağı pozisyonda güzel o zamann sizin
Günlük en az 30 gram almalı. İlk doğduğunda %10 u kadar kaybetmesi de normal. Kilo kaybına rağmen bebeğiniz günde en az 30 gram almış. İyi geldi bana.Ne kadr almıştı bşzde bugğn gitttik sağlık ocağına 2 900 doğmuştı 3 100 olmuş az değil mi doğdupundan beri emiyor bni sütümde var
Sizinle niye konuşmuyor kiİnşallah iyi ıolucaz canım. Benim de bugün ilk bebek yıkama gününde annem ve eşim tartıştı. Eşim benden iş bekliyor diye annem sinirlendi. Keyfim yok hiç. Annem gitti eşim seninle konuşmucam diyor.
Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artıkOrada 41 haftaya kadar beklemeyeceği ne malumşuan 38+3 doktor 1 haftaya doğar dedi ama pek inanasım gelmiyor benim çocuklar 41 40 haftada doğdu. Dip köşe Ev işlerine giriştim 2 gündür belki doğumu başlatır
İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorumEndiselenme dönmüş olamaz. Doğum pozisyonundaydi ve son günlerin. Yeri yok dönecek hafif bir etraflarında dönünce karnımızı desecek sanıyoruz. Ki kalmış dönse bunu şiddetli bir hareket ağrısı ile hissedersin bence
Evet öyle olur maalesefAnnem iflah olmaz, benim kendimi korumak için sinirlenmemeyi başarmam lazım ama işte şu kritik günlerde de ben normalden daha çabuk geriliyorum ve sinirleniyorum![]()
Oğlum 41 de doğdu ama keşke biraz daha içeride kalsaymış dedirtdi bana çünki gazlı kolik bebekti. İnşallah size söyletmez bebeğiniz.Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artık![]()
İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorum![]()