• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar benim bebiş normal gelişimi yaklaşık iki hafta geriden gelirken boyu iki hafta önde gidiyor. 38+3 deyim şimdiden 52 cm olmuş. Doktor bile şaşırdı. Bu arada aynı babasına çekmiş. Babasıda zayıf ve çok uzun😅. Sıkıntı şu aldığım yeni doğan kıyafetleri, hastane çıkış seti vs boyuna olmama durumu olur mu acaba😢
Hastane çıkışları her türlü kısa ömürlü oluyor zaten 🥲 1 ay değil de 20 gün giyer belki ☺️ maşallah bebişe

Doğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??

Doğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Kanala girmemişti en son bayramda. Ama hıçkırıklarini kasıklarda hissediyorum

Kanala girmemişti en son bayramda. Ama hıçkırıklarini kasıklarda hissediyorum
Ya bende kasık tarafında hissediyordum bu ara vajinal baskıdan dolayı da kanala girmiştir diye düşünmüştüm şuan karnımın üst tarafında hıçkırıyor ya halen dönüyor mu bu 🤧

Göbek deliğimin orda hıçkırıyor canım
Kanala girmemiş dedi bugün doktor

Ben karnımın üstünde hiss etmiyorum sol yanımda aşağı doğru oluyor. Dün doktor kanala indiğini söyledi zaten hiss ediyordum öyle olduğunu

Kızlar 3 günlük yoğun uğraş sonucu biz memeye geri dönebildik çok şükür bugün kilo kontrolüne gideceğiz tekrar inşallah artmıştır çok mutluyum 🥹🥳🫶🏻
Ne kadr almıştı bşzde bugğn gitttik sağlık ocağına 2 900 doğmuştı 3 100 olmuş az değil mi doğdupundan beri emiyor bni sütümde var

Benim de bazen kasıklarda bazen göbek hizasında bu döndüğü anlamına gelmiyordur bence. Çünkü yerleri artık donemeyecekleri kadar dar.
Benim kasıktan göbek deliğinin baya üstüne çıkınca biraz pozisyon değişmiş gibi görünüyor. Yakınlarında olsa yine olabilir derdim de

Ben karnımın üstünde hiss etmiyorum sol yanımda aşağı doğru oluyor
Aşağıda olması lazımmış zaten baş aşağı pozisyonda güzel o zamann sizin

Benim kasıktan göbek deliğinin baya üstüne çıkınca biraz pozisyon değişmiş gibi görünüyor. Yakınlarında olsa yine olabilir derdim de

Orada 41 haftaya kadar beklemeyeceği ne malum☺️şuan 38+3 doktor 1 haftaya doğar dedi ama pek inanasım gelmiyor benim çocuklar 41 40 haftada doğdu. Dip köşe Ev işlerine giriştim 2 gündür belki doğumu başlatır

Endiselenme dönmüş olamaz. Doğum pozisyonundaydi ve son günlerin. Yeri yok dönecek hafif bir etraflarında dönünce karnımızı desecek sanıyoruz. Ki kalmış dönse bunu şiddetli bir hareket ağrısı ile hissedersin bence

Ne kadr almıştı bşzde bugğn gitttik sağlık ocağına 2 900 doğmuştı 3 100 olmuş az değil mi doğdupundan beri emiyor bni sütümde var
Günlük en az 30 gram almalı. İlk doğduğunda %10 u kadar kaybetmesi de normal. Kilo kaybına rağmen bebeğiniz günde en az 30 gram almış. İyi geldi bana.

İnşallah iyi ıolucaz canım. Benim de bugün ilk bebek yıkama gününde annem ve eşim tartıştı. Eşim benden iş bekliyor diye annem sinirlendi. Keyfim yok hiç. Annem gitti eşim seninle konuşmucam diyor.
Sizinle niye konuşmuyor ki 🙄Bu eşler biraz daha sağduyulu olmalı böyle zamanlarda 🙄

Orada 41 haftaya kadar beklemeyeceği ne malum☺️şuan 38+3 doktor 1 haftaya doğar dedi ama pek inanasım gelmiyor benim çocuklar 41 40 haftada doğdu. Dip köşe Ev işlerine giriştim 2 gündür belki doğumu başlatır
Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artık😅

Endiselenme dönmüş olamaz. Doğum pozisyonundaydi ve son günlerin. Yeri yok dönecek hafif bir etraflarında dönünce karnımızı desecek sanıyoruz. Ki kalmış dönse bunu şiddetli bir hareket ağrısı ile hissedersin bence
İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorum🥲

Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artık😅

İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorum🥲
Oğlum 41 de doğdu ama keşke biraz daha içeride kalsaymış dedirtdi bana çünki gazlı kolik bebekti. İnşallah size söyletmez bebeğiniz.

Back
X