Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 24 te gördüm en son normalde devlete gidiyorum o zaman görmek için gitmiştim sonradan da sürpriz olsun dedik görmedik hiçKızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Bende bitiremedim henüz bebek arabası özellikle ne alayım bilmiyorum Chicco nün hafif bir bebek arabasi vardı onu düşünüyorum ama henuz karar vermedim.bebek arabası önerisi olan var mı çok fiyatlı istemiyorum çok büyük de istemiyorum.bebek kıyafeti bende çok almadim yetmezse alırım diye düşünüyorum çok almak istemiyorum.Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
Ben de 3 hafta önce görmüştüm. Hep sırtını döndüğü için göremedim canim. Seninki de yüzünü göstermiyordur belki.Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
İhtiyaç oldukça alirsin canim, ben de öyle düşündüm.Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
Bende 3 farklı bebek arasında kaldım henüz karar veremedim.Bende bitiremedim henüz bebek arabası özellikle ne alayım bilmiyorum Chicco nün hafif bir bebek arabasi vardı onu düşünüyorum ama henuz karar vermedim.bebek arabası önerisi olan var mı çok fiyatlı istemiyorum çok büyük de istemiyorum.bebek kıyafeti bende çok almadim yetmezse alırım diye düşünüyorum çok almak istemiyorum.
Anladım benimde 34. Haftada sancım çıkınca adalat yazıldı. 35 ve 36 da sancım çıkmadı. 36+4 olduk tansiyonla ilgili sorun yaşadım acile gittim az önce. İlk gittiğimde sancı çıkmadı çıkarken yine taktılar sancı çıktı. İmza atıp çıktım evde beklemek istiyorum diye. İnanın kafam karıştı.Geçen hafta düzenli sancılarım çıktı . Ciğer geliştirici oldum her ihtimale karşı . Adalat I da o yüzden başladı . Belki sancıları engeller diye sanırım
Anladım benimde 34. Haftada sancım çıkınca adalat yazıldı. 35 ve 36 da sancım çıkmadı. 36+4 olduk tansiyonla ilgili sorun yaşadım acile gittim az önce. İlk gittiğimde sancı çıkmadı çıkarken yine taktılar sancı çıktı. İmza atıp çıktım evde beklemek istiyorum diye. İnanın kafam karıştı.
35 haftalıkken gördüm en son. 36da da görürdük muhtemelen ama doktorumun acil ameliyata gitmesi gerekiyordu 5 dk hızlıca baktı sadece. Cihazlardan da değişiyor. Başlarda cihazlar eskiydi görüntü zayıf alınıyordu, yakın zamanda değişmiş hastaneye yeni cihazlar gelmiş çok net çıkıyor artık.Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Netlikte sorun yokta bebeğin yüzü görünmüyoe diyor. Arkası mı dönük artık anlamadım . Büyüdükçe yeri daralıyor görüntü yakalamak zorlaşıyor diyor35 haftalıkken gördüm en son. 36da da görürdük muhtemelen ama doktorumun acil ameliyata gitmesi gerekiyordu 5 dk hızlıca baktı sadece. Cihazlardan da değişiyor. Eskiden cihazlar eskiydi görüntü zayıf alınıyordu, yakın zamanda değişmiş yeni cihazlar gelmiş çok net çıkıyor artık.
hasta halleriyle gelmek istemeleri gerçekten abez. eşiniz umarım bir şekilde halleder bu süreci.Otel ayarlansa bile sabahtan geceye kadar kalırlar . Ne ben rahat edebilirim ne de annem hizmet etmek zorunda kimseye, ancak ben ve bebeğe yardımcı olsun![]()
yıllık izin kullansanız iş yerinizle görüşüp?Bunu bilmiyordumdün iş yerimle vedalaştım her şey ayarlandı artık gidemem de. 1 haftam mı yanacak
![]()
Tansiyon yüksek mi çıktı düşük mü benim de tansiyonum hep sınır gibi .Anladım benimde 34. Haftada sancım çıkınca adalat yazıldı. 35 ve 36 da sancım çıkmadı. 36+4 olduk tansiyonla ilgili sorun yaşadım acile gittim az önce. İlk gittiğimde sancı çıkmadı çıkarken yine taktılar sancı çıktı. İmza atıp çıktım evde beklemek istiyorum diye. İnanın kafam karıştı.
Doğrudur o zaman.Netlikte sorun yokta bebeğin yüzü görünmüyoe diyor. Arkası mı dönük artık anlamadım . Büyüdükçe yeri daralıyor görüntü yakalamak zorlaşıyor diyorson halini çok merak ediyorum ama asla göremiyorum.
Ben beşik bebek arabası vs almadım hiç . Nasipse doğunca ihtiyaca göre alırız dedik .Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
hasta halleriyle gelmek istemeleri gerçekten abez. eşiniz umarım bir şekilde halleder bu süreci.
Umarım bir şekilde hallederiz çünkü sonunda geldijlerinde ben sakin kalamayacağım istesemde sabır diyip bir kenara çekilemeyeceğim. Dolayısıyla kimsede huzur kalmayacak ve en çokta ben ve bebeğime olacak olan
Dün gece normal çıktı. Bugün sınırda çıktı. Tam bir tansiyon dengesizliği yaşıyorum. İnşallah 1 hafta daha beklerde sağlıkla kucağımıza alırız. Şu an 36+4 tedirgin oluyorum.Tansiyon yüksek mi çıktı düşük mü benim de tansiyonum hep sınır gibi .
Bel ve kasıktakiydi gerçek sancı. Karından gelen değil diye biliyorumKızlar 37+1 im şuan ben henüz vajinada felan baskı hissetmiyorum şimdiye kadar hissetmemiş olmam erken gelmeyeceğini belirtir mi sizceBirde gece göbek deliğimin etrafına sancı vuruyordu bu ara bağırsaklarım eskisi gibi değil ona yordum ben doğum sancısı orada olmuyor demi
Benimde 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor ama baskı hissetmiyorum kafası kasığıma doğru şuan sanırım. Ben en erken 39+4 te bekliyorum yine de hayırlısı diyelimBel ve kasıktakiydi gerçek sancı. Karından gelen değil diye biliyorumve aynen aşağıda baskı hissetmiyorsanız bence o da bi belirti erken gelmeyeceğine dair.
Karnım aşağıda mesela doğum pozisyonunu almış ama vajinaya baskı yok bende erken beklemiyorumsüreç gösterir az çok.
Sizde normal bekliyordunuz sanki. Bakalım ne zaman keyifleri ister?