• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Ben 24 te gördüm en son normalde devlete gidiyorum o zaman görmek için gitmiştim sonradan da sürpriz olsun dedik görmedik hiç😅🥰

Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
Bende bitiremedim henüz bebek arabası özellikle ne alayım bilmiyorum Chicco nün hafif bir bebek arabasi vardı onu düşünüyorum ama henuz karar vermedim.bebek arabası önerisi olan var mı çok fiyatlı istemiyorum çok büyük de istemiyorum.bebek kıyafeti bende çok almadim yetmezse alırım diye düşünüyorum çok almak istemiyorum.

Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Ben de 3 hafta önce görmüştüm. Hep sırtını döndüğü için göremedim canim. Seninki de yüzünü göstermiyordur belki.

Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
İhtiyaç oldukça alirsin canim, ben de öyle düşündüm.

Bende bitiremedim henüz bebek arabası özellikle ne alayım bilmiyorum Chicco nün hafif bir bebek arabasi vardı onu düşünüyorum ama henuz karar vermedim.bebek arabası önerisi olan var mı çok fiyatlı istemiyorum çok büyük de istemiyorum.bebek kıyafeti bende çok almadim yetmezse alırım diye düşünüyorum çok almak istemiyorum.
Bende 3 farklı bebek arasında kaldım henüz karar veremedim.

Geçen hafta düzenli sancılarım çıktı . Ciğer geliştirici oldum her ihtimale karşı . Adalat I da o yüzden başladı . Belki sancıları engeller diye sanırım
Anladım benimde 34. Haftada sancım çıkınca adalat yazıldı. 35 ve 36 da sancım çıkmadı. 36+4 olduk tansiyonla ilgili sorun yaşadım acile gittim az önce. İlk gittiğimde sancı çıkmadı çıkarken yine taktılar sancı çıktı. İmza atıp çıktım evde beklemek istiyorum diye. İnanın kafam karıştı.

Anladım benimde 34. Haftada sancım çıkınca adalat yazıldı. 35 ve 36 da sancım çıkmadı. 36+4 olduk tansiyonla ilgili sorun yaşadım acile gittim az önce. İlk gittiğimde sancı çıkmadı çıkarken yine taktılar sancı çıktı. İmza atıp çıktım evde beklemek istiyorum diye. İnanın kafam karıştı.

36dan sonra artık Adalat kullanılmıyor. Ben de 34ten itibaren kullanıyordum 36 dolunca bıraktırdı doktor. Artık riskli dönemi atlattık, ne zaman gelirse sorun yok.

35 haftalıkken gördüm en son. 36da da görürdük muhtemelen ama doktorumun acil ameliyata gitmesi gerekiyordu 5 dk hızlıca baktı sadece. Cihazlardan da değişiyor. Başlarda cihazlar eskiydi görüntü zayıf alınıyordu, yakın zamanda değişmiş hastaneye yeni cihazlar gelmiş çok net çıkıyor artık.

35 haftalıkken gördüm en son. 36da da görürdük muhtemelen ama doktorumun acil ameliyata gitmesi gerekiyordu 5 dk hızlıca baktı sadece. Cihazlardan da değişiyor. Eskiden cihazlar eskiydi görüntü zayıf alınıyordu, yakın zamanda değişmiş yeni cihazlar gelmiş çok net çıkıyor artık.
Netlikte sorun yokta bebeğin yüzü görünmüyoe diyor. Arkası mı dönük artık anlamadım . Büyüdükçe yeri daralıyor görüntü yakalamak zorlaşıyor diyor 🤷🏻‍♀️ son halini çok merak ediyorum ama asla göremiyorum.

Otel ayarlansa bile sabahtan geceye kadar kalırlar . Ne ben rahat edebilirim ne de annem hizmet etmek zorunda kimseye, ancak ben ve bebeğe yardımcı olsun 😨
hasta halleriyle gelmek istemeleri gerçekten abez. eşiniz umarım bir şekilde halleder bu süreci.
Bunu bilmiyordum:( dün iş yerimle vedalaştım her şey ayarlandı artık gidemem de. 1 haftam mı yanacak😭
yıllık izin kullansanız iş yerinizle görüşüp?

Tansiyon yüksek mi çıktı düşük mü benim de tansiyonum hep sınır gibi .

Ben beşik bebek arabası vs almadım hiç . Nasipse doğunca ihtiyaca göre alırız dedik .

hasta halleriyle gelmek istemeleri gerçekten abez. eşiniz umarım bir şekilde halleder bu süreci.

Umarım bir şekilde hallederiz çünkü sonunda geldijlerinde ben sakin kalamayacağım istesemde sabır diyip bir kenara çekilemeyeceğim. Dolayısıyla kimsede huzur kalmayacak ve en çokta ben ve bebeğime olacak olan

Kızlar 37+1 im şuan ben henüz vajinada felan baskı hissetmiyorum şimdiye kadar hissetmemiş olmam erken gelmeyeceğini belirtir mi sizce😅 Birde gece göbek deliğimin etrafına sancı vuruyordu bu ara bağırsaklarım eskisi gibi değil ona yordum ben doğum sancısı orada olmuyor demi

Kızlar 37+1 im şuan ben henüz vajinada felan baskı hissetmiyorum şimdiye kadar hissetmemiş olmam erken gelmeyeceğini belirtir mi sizce😅 Birde gece göbek deliğimin etrafına sancı vuruyordu bu ara bağırsaklarım eskisi gibi değil ona yordum ben doğum sancısı orada olmuyor demi
Bel ve kasıktakiydi gerçek sancı. Karından gelen değil diye biliyorum😀 ve aynen aşağıda baskı hissetmiyorsanız bence o da bi belirti erken gelmeyeceğine dair.

Karnım aşağıda mesela doğum pozisyonunu almış ama vajinaya baskı yok bende erken beklemiyorum 🤣🤣🤣 süreç gösterir az çok.
Sizde normal bekliyordunuz sanki. Bakalım ne zaman keyifleri ister?

Bel ve kasıktakiydi gerçek sancı. Karından gelen değil diye biliyorum😀 ve aynen aşağıda baskı hissetmiyorsanız bence o da bi belirti erken gelmeyeceğine dair.

Karnım aşağıda mesela doğum pozisyonunu almış ama vajinaya baskı yok bende erken beklemiyorum 🤣🤣🤣 süreç gösterir az çok.
Sizde normal bekliyordunuz sanki. Bakalım ne zaman keyifleri ister?
Benimde 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor ama baskı hissetmiyorum kafası kasığıma doğru şuan sanırım. Ben en erken 39+4 te bekliyorum yine de hayırlısı diyelim😂 Doğumumuz kolay olur inşallah 🥰

Doktorumla konuştum adet olacakmış gibi ağrım olduğunu söyledim doğum başlıyor olabilir dedi şiddetine ve sıklışına bağlı nstye girip alttan muane olman lazım dedi ama bn hmn hastaneye gitmek istemiyorum.açıkçası doğum başlıyor olabilir mesajını ıkuyunca korku geldi bna hem bebeğim zatıf hemde hiç kendimi hazırlamamıştım en az iki hafta daha beklesin içerde biraz kilo aldırayım

Back
X