- 19 Aralık 2023
- 1.413
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nabız düzenleyici alıyorum günde 1, günde 4 tane de tansiyon ilacı canım. Çok şükür iyi gidiyor şu an. 30 dan sonra çok yükseliyor diyorlar ama bilmiyorum. Güzel güzel doldururuz inşallah zamanımızı![]()
Bana da vermedi rahatladım. Vajinal muyeneden olmuş olabilir dediBenim bakteri 57 lökosit 5 çıkmıştı doktor bir şey vermedi
Hm bedenleri bence küçük, bir beden büyük almak lazım kaç almayı düşünüyorsan canımKızlar bu H&M zıbınlarını kaç aylık aldınız 1-2 ve 2-4 var kafam çok karışık şu beden konusunda
Ben aldım bunu kullanacağım iyi ki yazmışsın pubmedde makale de buldum iye tedavisinde umut verici olduğu yazıyor, zaten gebeyken daimi müşterisiyiz bu iye belasınınEvet ama bulması zor olur, Venatura’nın da var bu takviyesi. Onu tavsiye ederim, en azından bilinen bir marka![]()
Acaba gebelikte kullanılıyor mu doktoruna sordun mu? Venatura mı aldınBen aldım bunu kullanacağım iyi ki yazmışsın pubmedde makale de buldum iye tedavisinde umut verici olduğu yazıyor, zaten gebeyken daimi müşterisiyiz bu iye belasının![]()
Sormadım açıkçası, antibiyotik kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum kendi adıma. Venatura aldım evet.Acaba gebelikte kullanılıyor mu doktoruna sordun mu? Venatura mı aldın
Anladım canım desenleri aşırı tatlış ama beden kafamı karıştırmıştıHm bedenleri bence küçük, bir beden büyük almak lazım kaç almayı düşünüyorsan canım
Şerbet gibi bir tadı var ben de sevmemiştim ve çok susamıştım ama izin vermemişti hemşireSelam kızlar. Ben de şeker testi yaptırmak için hastaneye geldim. Açken kan verdim. İçeceği içtim. Birazdan ikinci kanı vereceğim. 1 saat sonra da üçüncü kanı vereceğim. Bebeğin suyu riskli derecede olmasa da hâlâ az. Enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi diye idrar tahlili bakacaklar. Öğleden sonra da özel hastanede bir doktora gideceğim. Ben de haberler böyle şu an. Bu arada içecek limonluydu. İçerken pek sorun yaşamadım ama sonrasında çok sıcak basması yaptı. Mahvediyor şu an beni. Bakalım nasıl dayanacağım![]()
Ben de saat iki de gidecegim belki şeker testi yapar 24nci haftam . Tokum şuanda yaparmi acabaSelam kızlar. Ben de şeker testi yaptırmak için hastaneye geldim. Açken kan verdim. İçeceği içtim. Birazdan ikinci kanı vereceğim. 1 saat sonra da üçüncü kanı vereceğim. Bebeğin suyu riskli derecede olmasa da hâlâ az. Enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi diye idrar tahlili bakacaklar. Öğleden sonra da özel hastanede bir doktora gideceğim. Ben de haberler böyle şu an. Bu arada içecek limonluydu. İçerken pek sorun yaşamadım ama sonrasında çok sıcak basması yaptı. Mahvediyor şu an beni. Bakalım nasıl dayanacağım![]()
Aç olman gerekiyor canımBen de saat iki de gidecegim belki şeker testi yapar 24nci haftam . Tokum şuanda yaparmi acaba
Ben h&m den aldığım zıbınları 2-4 aylık aldım. 1-2 aylık hiç almadım canım.Kızlar bu H&M zıbınlarını kaç aylık aldınız 1-2 ve 2-4 var kafam çok karışık şu beden konusunda
Yaktı, kavurdu içimiŞerbet gibi bir tadı var ben de sevmemiştim ve çok susamıştım ama izin vermemişti hemşiregüzel sonuçların olsun inşallah canım bebişin de suyu zamanla normale döner inşallah
![]()
Benim de doktorum sen bilirsin dedi ben ne bileceksem, net değildi kafam karışık ama ben çok meyve ve tatlı yiyorum sanırım riske atamayacağım. Görünür bir problem yok ama emin olamıyorum ben de.Kızlar ben şeker yükleme testi yaptırmayacağım benim gibi yaptırmayacak olan var mı?Doktorum çok söylemek için söyledi şeker yükleme testini,benim de kilom,suyum ve bebeğin kilosunda bir sorun yoktu.Açlık şekerim en son zaman ölçüldü bilmiyorum bile
Acaba gebelikte kullanılıyor mu doktoruna sordun mu? Venatura mı aldın
Benim doktorum kullandırttı zaten :)) böyle bir şeyden haberim yoktu. Ve geçeceğine de inanmıyordum ama geçirdiSormadım açıkçası, antibiyotik kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum kendi adıma. Venatura aldım evet.
Ben de yeni yaptırdım 50 gr istedi benden, açlık kanı da istemedi. 60. Dakika kanı bakıldı sadece normal çıktı. Benim de bütün gün midem bulandı ama. Umarım her şey yolundadır gelişmeleri yaz canımSelam kızlar. Ben de şeker testi yaptırmak için hastaneye geldim. Açken kan verdim. İçeceği içtim. Birazdan ikinci kanı vereceğim. 1 saat sonra da üçüncü kanı vereceğim. Bebeğin suyu riskli derecede olmasa da hâlâ az. Enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi diye idrar tahlili bakacaklar. Öğleden sonra da özel hastanede bir doktora gideceğim. Ben de haberler böyle şu an. Bu arada içecek limonluydu. İçerken pek sorun yaşamadım ama sonrasında çok sıcak basması yaptı. Mahvediyor şu an beni. Bakalım nasıl dayanacağım![]()
NormalKızlar hapşırınca idrarımı kaçırdım birazBu normal mi? İlerleyen haftalarda böyle durumların yaşandığını biliyorum ama 24 haftalık olunca biraz tedirgin oldum. İdrar olduğuna eminim ama acaba bebek aşağıya çok mu baskı yapıyor diye korktum. Bu durumu yaşayan var mı?