- 8 Kasım 2022
- 235
- 139
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.521
bende oyleyım hareketlerınden zıyade dönerken uyanıyorum hatta yuzustu uyumayı cok ozledım desemTuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorum
Sırt ağrım 1-2 gündür başladı ama ben sanırım o ağrıya alışkınım önceden de benim sürekli belim ve sırtım ağrırdı çünküHerkesde farklı olur gebelim süreci aslında bak uyurum ama sırt ağrısı var bende de gece muhakkak uyanıyorum Ağrıdan çok uykum varken yatamiyorum
Bana diyorlar bebek gelince uyku kalmiycak bol bol uyubende oyleyım hareketlerınden zıyade dönerken uyanıyorum hatta yuzustu uyumayı cok ozledım desemD
Sağ tarafıma yatmayı ve doyasıya gerinmeyi çok özledim benbende oyleyım hareketlerınden zıyade dönerken uyanıyorum hatta yuzustu uyumayı cok ozledım desemD
Kolay atlatırsın inşallah bu süreciKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallahKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Her bebek aynı olmaz canım benim oğlum çok hareketsizdi ama bu yerinde durmuyoHerkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırızBen de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Sancın ne kadar çıktı ki canım?benimde cuma gunu sancım çıktı ama bebek cok hareketliydi..bu hafta biraz sakinledi hareketlerikızlar benımde sabah kontrolum vardı 35+1 im nst ye girdim sancı var dedı bebek az hareket edıyor su iç bişeyler ye bıda gır dedı .allahtan sancı ve hareketler düzelmişti yoksa doğuma alcaklardı.haftaya cagırdı yıne zmanında gelsın bebişler sağlıkla inşallah..bi panık oldum anlatamam..hazırlıksız gıtmıstım.ama ben sancı falan hıssetmıyorum
Bi sorununuz yoksa sağ tarafa yatmakta problem yok ki, ben hep yatıyorum. Bebeğe giden damarlarda problem varsa önermiyolarSağ tarafıma yatmayı ve doyasıya gerinmeyi çok özledim ben
bilmiyorumkı baktımda anlamadım aynen son gunler hareketlerı daha az sankı bıde sırt ustu yatmıstım nst deilk girdiğimde,ikicide sola yattım bişelerde yıyınce kendıne geldıSancın ne kadar çıktı ki canım?benimde cuma gunu sancım çıktı ama bebek cok hareketliydi..bu hafta biraz sakinledi hareketleri
Benimde aynı canım poposu tam kaburgalarımda bazen çok canım yanıyoEvet Benım de dün poposu kaburgalarımdaydı resmenn. Bas aşağı gelmiş ama popoyu çok dayıyor yukarı doğru
EvetO zaman yürüyüşle başladı biraz hem açılmış olursun bir anda yüklenme çokaz kalmış bebise kavusmana
Hadi gözün aydın canım açılma varsa inşallah devamı gelir bende Perşembe gidicem bakalım sancı çıktımı alttanmi baktiKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Normalde nasıl canım hareketli bir bebek mi???bilmiyorumkı baktımda anlamadım aynen son gunler hareketlerı daha az sankı bıde sırt ustu yatmıstım nst deilk girdiğimde,ikicide sola yattım bişelerde yıyınce kendıne geldı
Psikolojik olarak rahat edemiyorum yatınca sol tarafıma yatmak zorunda hissettiğim içinBi sorununuz yoksa sağ tarafa yatmakta problem yok ki, ben hep yatıyorum. Bebeğe giden damarlarda problem varsa önermiyolar
Bu aralar ben öyleyim birtek dönerken birde tuvalet için uyanıyorum sonra tekrar gene uykuTuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorum
Sancı çıkmadı yine her zamanki gibiHadi gözün aydın canım açılma varsa inşallah devamı gelir bende Perşembe gidicem bakalım sancı çıktımı alttanmi bakti
Masallah tontisimeee hadi bakalm arkadasim sagliklaKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Sağ ol canım inşallahMasallah tontisimeee hadi bakalm arkadasim saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?