- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.561
Demek ki kız bebeler de var bu durumMerhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yok
En güzel en sağlıklı zamanda gelsin DoğaKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Ayyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin
Geçen hafta tahlil verdim demirim birazcık düşüktü o kadarMaşallah de nazar etme kendineben 4 5 saat aralıksız uyuduysam mutlu oluyorum. Uykuyu çok seviyorum
Vitaminlerin falan düşük mü acaba? Beni çok etkilemişti düşük olması, uyku hali vardı hep üzerimde o zamanlar. Oturduğum yerde uyuyordum pat diye
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin
En son nisanın ilk haftası ultrasona girmiştim 2660 kg çıkmıştı doğumda da tam soramadım ama annem 3100 kg olduğunu söyledi hemşire öyle demişAy maşallah çok sevindimgözün aydın canım usg ile doğum kilosu tuttu mu fark var mı arada ?
Geçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büýütün iyi olmanıza çok sevindiiiiimMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Gözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçerKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Ayyy sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydınMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Maşallah maşallahAllah razı olsun darısı başınıza inşallah
En son nisanın ilk haftası ultrasona girmiştim 2660 kg çıkmıştı doğumda da tam soramadım ama annem 3100 kg olduğunu söyledi hemşire öyle demiş
Kavuşmanız cok daha güzel olacak, sağlıkla gelsin inşallahEvetsağlıkla doğsun artık istiyorum, hamileliğim zor gectı ilk gebelik bide bir an önce bitsin istiyorum hayırlısı ile
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büýütün iyi olmanıza çok sevindiiiiim
Sağ ol canım inşallah yaGözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçersağlıkla kavuşursun Doğa'ya..
Hep dediğin gibi iki fırtta çıkarmak nasip olsun
Amiin çok güzel bi duygu gerçekten darısı hepinizin başına Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah maşallahtam ideal kiloda doğmuş sağlıkla güzel günlerde büyüsün
Çok aminnnAmiin çok güzel bi duygu gerçekten darısı hepinizin başına Allah isteyen herkese nasip etsin
Ya gözünüz aydın çok sevindimMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Evet çocuk hemşiresi de bol bol emzir dedi öyle yapıyorum bende bakalım rezene çayı falan içeyim belki işe yararYa gözünüz aydın çok sevindim
Zaten az gelir ama çok kıymetli demişti ebe, şifa olsun bebisine
O da halsizlik yapabiliyorGeçen hafta tahlil verdim demirim birazcık düşüktü o kadar
Bu zorluğun mükafatı olarak çok çabuk ilerleyecek, güzel düşünelim dua edelimSağ ol canım inşallah yason haftalarda çok zorlandım inşallah doğumda zorlamadan gelir
Canım hayırlı uzun güzel ömrü olsunÇok teşekkür ederimamiinn hepimizin bebişleri uzun ömürlü olsun sağlıklı olsunlar
Benimki dönmüş dönebilir yani ayaklar hala aşağıda vajina kısmına vurup duruyor oradan anlıyorumAy kızlar hıçkırıgı sol göbek deliginin yanında hissetmeye başladım dönmüş olamaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?